Welcome Back Log In Create Account

Cafenea Campulung

... Tocmai m-am intors de la cafeneaua in curs de deschidere a prietenului meu , unde inaintea celor 2 baristi pe care i-am cunoscut ( ... dealtfel si f. tineri Smile si ambitiosi ) , am avut ocazia sa fac eu primele teste si extractii cu noua cafea pe noile scule. Pe scurt locatia este primitoare ( dotata inclusiv cu spatiu de joaca ptr. copii ) inca nearanjata in totalitate ( ... cred ca in cateva zile , o deschide oficial ) ... espressorul functioneaza silentios , are fortza si isi face treaba bine ( rasnitza nu prea mi-a placut ! ) si dupa 2-3 teste , am iesit la liman cu curgerea si am purces la primele cafele , ( astazi le-am facut eu pentru toata lumea , dar de maine incepand cand vin , ... trebuie sa fiu servit si eu ... :D... ) am mai gasit acolo si un radiator pentru cafeaua la nisip ( ...  sa vad cine o va face ... Dodgy ) insa , in ce priveste  cafeaua , cea de la Corona mi s-a parut baubila , absolut comerciala din pacate ... si clar este mult loc de mai bine , dar nu e rea ...
        Per ansamblu , pretul este destul de mic pentru ce se ofera acolo , banuiesc ca va avea succes - ceea ce ai doresc si eu - si cred ca este prima cafenea dedicata din oras ... ( iar dupa deschiderea oficiala , am sa mai trec si eu pe acolo la cate un snaps si revin cu noi aprecieri si info.) . In concluzie deci  ... nu este chiar atat de greu , sa deschida cineva o cefenea si mai mult de atat , este chiar placut la final  ... :D ...

[Image: Cfsx8jt.jpg]

[Image: Y72V6DR.jpg]

[Image: fWRigba.jpg]

[Image: htfByJX.jpg]

[Image: mNkBrTW.jpg]

[Image: HI1C011.jpg]

[Image: frPRsm1.jpg]

[Image: 6CKVjeK.jpg]

[Image: Ls9ffHt.jpg]

[Image: 2FpE7uq.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Levo, de ce nu cumpara prietenii tai cafea din romania? banuiesc ca nu e pretul in discutie, nu stiu cat costa cafeaua asta dar cred ca se apropie de o cafea proaspat prajita decenta, daca nu chiar f buna.
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
utilajul se da in chirie gratuit, atat timp cat iai cafeaua lor. cam asa am inteles (si cam asa stau lucrurile si la Chisinau in 99% cazuri).
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
(12-03-2018, 19:30)maki Wrote: utilajul se da in chirie gratuit, atat timp cat iai cafeaua lor. cam asa am inteles (si cam asa stau lucrurile si la Chisinau in 99% cazuri).

clar, stiu asta. nu stiu insa care e modelul de business al prietenilor lui Levo.
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
Pai a scris pe pagina anterioara, la 130 de lei pe kg de cafea e gratis utilajele.

Reply
(12-03-2018, 19:32)bogdan_geor Wrote: care e modelul de business al prietenilor lui Levo

... Din nefericire , nu stiu de ce anume , este limitat contractul intre parti ( de nr. de kg. de cafea vandute sau de timp ... 3 ani , 5 ani ) cert este faptul , ca dupa un timp el va ramane cu acele scule in dotare gratis ( ... am inteles ca ai va fi inlocuita si rasnitza , cu un alt model mai elegant si cu dozator ) - adica nu este pe viatza ... :D... oricum el nu sta in acel espressor , ci doar doreste sa vada cam ce vanzare / clientela poate avea , intr-un astfel de orasel si bineinteles , daca merita va face si un pas serios in acesta directie , altfel ... omul nu sta ... se reorienteaza ... Cool .
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
(13-03-2018, 13:19)adif Wrote: Si atunci cum se diferentiaza o cafenea noua fata de restul?

... Abea acum pot sa-ti raspund si la acesta intrebare , ... prin ceea ce ofera ... ( locatie si ... o cafea mai buna  ) Am incercat tot ce a fost posibil  in veche varianta si rezultatele nu erau chiar acceptabile ... drept pentru care am adus Hedone Cafe la Campulung , cu arme si bagaje ... :D ... si bineinteles intreaga gama de cafele ... iar , in urma testelor de astazi , ma declar multumit si sunt incantat ca si micul nostru orasel , beneficiaza de o buna si calitativa cafea , ... proaspat prajita , inclusiv preparata pe scule profi. tot de la Hedone ... Cool ... ( cand se intalnesc oameni de exceptie , cu scule excelente si cafea de calitate , rezultatele fuziunii nu se lasa asteptate ... ) ... vedem acum si cum va merge ...                                          
                                                                       ( va urma )

[Image: SUpbkbJ.jpg]

[Image: gbd1M5H.jpg]

[Image: WujrSyQ.jpg]

[Image: hKetuGA.jpg]

Reply
(04-04-2018, 22:46)Levo Wrote: am adus Hedone Cafe la Campulung

Felicitari! De abia astept sa ajung acolo!
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
Quote:... prin ceea ce ofera ... ( locatie si ... o cafea mai buna  )
Da, asa ziceam si eu. Locatie, locatie, dar si cafea mai buna.
Felicitari pentru implicare si reusita, Levo!

Totusi... desi Hedone are cafele excelente in portofoliu, blendul folosit de obicei in cafenele este gandit sa nu sperie consumatorul obisnuit (cel putin asa am constatat eu). Prin urmare nu ajuta prea mult un espressoman cu ceva experienta, pe mine chiar deloc.
De aceea te felicit si pentru faptul ca ai luat in calcul toata gama de cafele, oferind astfel mai multe optiuni.
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF

Reply
Felicitari, Levo!
Iti doresc sa ai succes in cele ce ti-ai propus.
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
... Multumesc frumos , tuturor ... doar mi -am ajutat prietenii si comunitatea ... in rest raman neschimbat ... :D ...  ( adica cu leverele , rascolind printre miscele ... Cool ) ... naravul din fire , n-are lecuire ... :D ...

Reply
Daca e Campulungul din Moldova poate reusesc sa-ti "calc pragul"!
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
(05-04-2018, 20:23)lracu Wrote: Daca e Campulungul din Moldova poate reusesc sa-ti "calc pragul"!

... :D ... Din pacate este vorba de Campulung - Muscel , jud. Arges ... insa , noi te asteptam cu mare drag , poate esti in tranzit spre munte / mare ... vacante , concediu ... cine stie ... Smile ... si doresti sa faci un popas  la o cafea mai buna ...

... la o saptamana de la deschidere , lumea nu da navala ... diminetzile sunt mai aglomerate dar , constant este cate cineva si paradoxal , s-au creeat clienti permanenti , ( care vin zilnic , in preajma aceleiasi ore ... Cool ) , incet -incet se dezgheata apele  ( ... si odata cu ele si cutumele provinciale ...  :D ... )

[Image: nNQe7BC.jpg]

[Image: d6XedpW.jpg]

Reply
(19-04-2018, 19:10)Levo Wrote: ...
... :D ... Din pacate este vorba de Campulung - Muscel , jud. Arges ...

Am avut o banuiala ca e vorba de Muscel ...
(19-04-2018, 19:10)Levo Wrote: ...
... insa , noi te asteptam cu mare drag , poate esti in tranzit spre munte / mare ... vacante , concediu ... cine stie ... Smile ... si doresti sa faci un popas  la o cafea mai buna
...

In zona Campulung nu am fost, poate reusesc vara viitoare, multumesc pentru invitatie.

Reply
.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
... o stearsa pe la cafenea astazi ... ( tot era in drumul meu ... Cool ... )

[Image: YWUZs3Q.jpg]

[Image: ar89Cnp.jpg]

[Image: BPevcti.jpg]

[Image: C3YLt5g.jpg]

Reply
Salut Levo,pe unde e cafeneaua localizata?
Bezzera Magica S MN,Quamar Q50E

Reply
Aici ai info despre locatie:

https://www.facebook.com/buncafetogo/

Negru Voda 170, pe strada principala cum vii dinspre Brasov spre Pitesti
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
Multumesc!
Bezzera Magica S MN,Quamar Q50E

Reply
Hei, ce ma bucur ca si in orasul in care am copilarit s-a deschis o cafenea adevarata! Cu prima ocazie cand ajung in Campulung, ma opresc la cafenea. Felicitari!!
Gaggia Classic + PID Espressuino + steam rancillio V3 + preaheating coil + sita dus IMS + manometru + OPV Bezzerra / Ascaso I-mini i1 / tamper ESPRO 58,4 mm

Reply
... Te asteptam cu mare drag ... Smile ... ( pana atunci , sper sa deschidem si terasa de afara - pentru fumatori ... Cool ... )

Reply
... si tot la Campulung - Muscel , aseara s-a mai deschis si o cofetarie , cu posibilitatea servirii unai cafele   ... dar numai comerciala Julius M. ... ( pentru cei interesati , locatia se numeste Sweet Cakes si se gaseste central vis-a-vis de Biserica Catholica / Turnul Baratiei  - capatul bulevardului - langa farmacia Sensiblu ...  )

[Image: 0e4pJzu.jpg]

[Image: oB6X8No.jpg]

Reply
ala e un K30 branduit?  Smile
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Mai e loc de "Iepurasul" si "Un baiat si o fata"? :)
Gaggia Classic + PID Espressuino + steam rancillio V3 + preaheating coil + sita dus IMS + manometru + OPV Bezzerra / Ascaso I-mini i1 / tamper ESPRO 58,4 mm

Reply
(07-11-2018, 15:12)kimi_ro Wrote: Mai e loc de "Iepurasul" si "Un baiat si o fata"? Smile

... se pare ca ar mai fi ... Smile ... ( este a unui alt prieten de-al meu , ce doreste sa ofere prajituri facute in laboratorul propriu , fara premix-uri , prafuri ... si alte chimicale ... totul este absolut natural , executat pe loc acolo ... )

(07-11-2018, 15:06)vladdooo Wrote: ala e un K30 branduit?  Smile

... Ala e ... bingo .  ( ... dar , chiar arata bine ... :D ... e mai haioasa asa , rosie  )

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)