• Cafeaua, jumatate din motivul pentru care ma trezesc dimineata!
Hello There, Guest! Login Register


Cafegie de mica!

#1
Buna,
Sunt Cristina din Drobeta mare pasionata de bucatarie si arome in general, economist la locul de munca! Cafegie de mica pentru ca ii frecam nesul tatalui meu si mai gustam si eu acea crema, mai tarziu ii pandeam ceasca si goleam tot ce ramanea de la el. Big Grin
Am descoperit acest forum dupa ce am vizionat un reportaj, cred ca pe TVR 2, despre arta prepararii cafelei si prajitoriile din Bucuresti. Acela a fost momentul cand mi-a venit in cap ideea ca poate exista o sansa sa gasesc si online cafea proaspat prajita si asa am ajuns aici.
Initial citind printre randuri nu am vrut sa imi prind urechile si am abandonat. Am inceput sa incerc din ce in ce mai multe sortimente de cafea din comert in speranta ca voi scapa de acea cafea care in general avea gust de carton ars vorba mamei mele. Am gasit o cafea de origine Columbia marca Carrefour cere iesea putin din tipare, probabil o cafea mai putin prajita chiar putin acrisoara as putea spune si destul de aromata, dar cu o diferenta mare intre loturi.
Asa ca expresorul meu vechi a luat singur hotararea sa ma abandoneze si uite asa momentul a coincis cu oferta de pe 5 septembrie pentru Gaggia Classic, dupa care a venit si rasnita Porlex, sita si tamperul.

Cafeaua pe care o savurez de vreo 2 luni e incomparabila cu orice cafea pe care am gustat-o undeva vreodata!
Gaggia Classic 2015, Porlex Tall, Tamper CNC, Sita IMS Competition, Moka pot Bialetti
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)