Welcome Back Log In Create Account

Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee)

Mi am spus si eu punctul de vedere cu privire la denumire, denumirile "comerciala"sau "generica" erau mai adecvate. Inteleg ca e pe principiul validarii uneia pe seama invalidarii celeilalte insa cafeaua de specialitate se poate valida si singura, fara ajutorul semanticii. Vreau sa cred ca nu desemneaza un dispret mascat pentru bautorii de cafea comerciala. 
A nu se intelege gresit, sunt consumator exclusiv de cafea de specialitate, fara nicio curiozitate in privinta cafelei de pe raft dar denumirea mi se pare nepotrivita.

Oricum, sintagma respira doar aici, pe forum, la o simpla guguiala se vede ca nu e uzitata.
Pe.De.Dienes 109 N, v60

Reply
Înainte să speculam despre ce a făcut sau nu a făcut fiecare, ar trebui să ajungeți la un consens despre ce înseamnă "espresso tradițional". Fiindcă nici italienii nu par să fi ajuns la un acord.

După rețelele de mai sus ar trebui sa lucram doar cu site single și să măsurăm mililitri. Și în final obținem o zeamă lungă care trebuie sa fie orice dar amara nu.

Am incercat industriale, prajiri dark, blenduri secrete italiene și toate au ieșit amare. Probabil am eu o sensibilitate la amar pe care amatorii de industriale nu o au. Stranger things have happened.

Reply
Rasturnat, o afirmatie de genul asta  suna asa, cu aceeasi relevanta: "Am baut tot ce inseamna 3rd wave si toate mi s au parul acre. Probabil am eu o sensibilitate la acru pe care bautorii de 3rd wave nu o au." 

Totusi, sa nu uitam apelul lui Lyvyoo si sa nu confundam topicele, cel de versus nu e asta. Vorba lui radudani, daca tot i am facut salahori in salopeta, macar sa i lasam sa discute in liniste.
Pe.De.Dienes 109 N, v60

Reply
(17-01-2019, 19:33)Lyvyoo Wrote: Dev, am hotărât mai demult ca aici ramane topic de industriale. Pentru orice dorinta de versus exista topic separat. 
Macar in acest coltisor zic sa-i lasam linistiti pe cei pasionati de cafele italiene, ca o forma de respect reciproc.
+1
[Image: ByE9kgN.png]
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
(21-01-2019, 21:15)dev Wrote: Înainte să speculam despre ce a făcut sau nu a făcut fiecare, ar trebui să ajungeți la un consens despre ce înseamnă "espresso tradițional". Fiindcă nici italienii nu par să fi ajuns la un acord.

După rețelele de mai sus ar trebui sa lucram doar cu site single și să măsurăm mililitri. Și în final obținem o zeamă lungă care trebuie sa fie orice dar amara nu.

Am incercat industriale, prajiri dark, blenduri secrete italiene și toate au ieșit amare. Probabil am eu o sensibilitate la amar pe care amatorii de industriale nu o au. Stranger things have happened.

Și mie mi s-au părut amare când am început sa beau light roast. Dar cum gustul a evoluat (eu așa sper :) ) am început sa apreciez și câte o cafea prăjită stil italian mai ales in cappuccino sau latte... deliciu :)

Le: nu vreau sa înțelegi ca îți contest gustul sau sensibilitatea la amar :)
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
Cu siguranță se produce o "mutație" a sensibilității cu tranziția la alt stil de prăjire iar eu am primit de la nevasta mea reproșuri când am schimbat într-o dimineață prăjirea light cu ceva mai înspre mediu. Și asta cu lapte.

Nu cred că e corect sa facem analogii de genul "eram un ignorat că nu vedeam pădurea de copaci" când vine vorba de o apreciere subiectivă cum e gustul.

Colegul de mai sus nu e nici primul nici ultimul care va avea o experiență sub așteptări cu cafeaua comercială.

Reply
(18-01-2019, 11:24)Levo Wrote:
(17-01-2019, 23:13)tecsi78 Wrote: La punga de 500g cu valabilitatea pana la 10.10.2020.

... Am vazut ,  koszonom szepen @tecsi78 ... ma bag si eu , cand se mai reduc proviziile ... Cool ...

Levo, am văzut ca ai încercat multe cafele italiene și majoritatea pe care le-ai recomandat sunt cele napoletane sau oricum sudice, înțeleg ca îți place acest gen (și mie îmi place), ce ai recomanda totuși din cele mai nordice sau din alte zone ale Italiei? Ai încercat?

Am văzut ca ai încercat de ex Lucaffe dar nu ți-a plăcut asa mult, ce ai mai recomanda?
Lelit PL81T, ​Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton 

Reply
(23-01-2019, 11:50)dragos.stoian Wrote: ce ai recomanda totuși din cele mai nordice sau din alte zone ale Italiei? Ai încercat?

... Recomandare e cam mult spus ... nu le-am incercat pe toate si nici nu sunt avizat sa dau verdicte ... dar, pot spune ce mi-a placut mai mult , din cele cateva miscele probate si din alte zone ale Italiei.

Avand in vedere faptul , ca prajirea este medie ( ... sau usor peste medie ) la cele nordice , iar procentul de robusta este mic sau chiar inexistent , aceste miscele sunt in general  lejere , placut parfumate si cam pe gustul tuturor ... insa , chiar daca mi-au placut ( ... si as mai servi cu placere in diverse ocazii )  nu au nervul acela fenolic , caracteristic napoletanelor , din acest motiv nu sunt prioritare la mine ... Cool ... dar , am remarcat cateva destul de placute cum ar fi Vergnano , Cartapani  , Bontadi , Sant' Eustachio , Danesi , Chiaroscuro , ( ... la nevoie si Illy , Segafredo Zanetti ) si chiar Lucaffe nu-i rea deloc ...dar , e prea generica ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
(23-01-2019, 12:48)Levo Wrote:
(23-01-2019, 11:50)dragos.stoian Wrote: ce ai recomanda totuși din cele mai nordice sau din alte zone ale Italiei? Ai încercat?

... Recomandare e cam mult spus ... nu le-am incercat pe toate si nici nu sunt avizat sa dau verdicte ... dar, pot spune ce mi-a placut mai mult , din cele cateva miscele probate si din alte zone ale Italiei.

Avand in vedere faptul , ca prajirea este medie ( ... sau usor peste medie ) la cele nordice , iar procentul de robusta este mic sau chiar inexistent , aceste miscele sunt in general  lejere , placut parfumate si cam pe gustul tuturor ... insa , chiar daca mi-au placut ( ... si as mai servi cu placere in diverse ocazii )  nu au nervul acela fenolic , caracteristic napoletanelor , din acest motiv nu sunt prioritare la mine ... Cool ... dar , am remarcat cateva destul de placute cum ar fi Vergnano , Cartapani  , Bontadi , Sant' Eustachio , Danesi , Chiaroscuro , ( ... la nevoie si Illy , Segafredo Zanetti ) si chiar Lucaffe nu-i rea deloc ...dar , e prea generica ...

Mersi, ajuta întotdeauna încă un punct de vedere
Lelit PL81T, ​Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)

Reply
Știu că postasem candva anul trecut pe un alt topic (cred) despre Qubik Puro Arabica. Am experimentat de multe ori cu ea, efectiv excelenta. Corpolenta și uleioasa, suculenta, deosebit de catifelata, și mai important - dincolo de notele ciocolatii oferă și o ușoară astringenta, alaturi de câteva note spicy, de mirodenii orientale. Una peste alta , rămâne unul din cele mai originale, rafinate și interesante blenduri italienești.
Nici Hausbrandt nu m-am dezamăgit deloc, in special variantele de top precum Gourmet. Dulce din cale-afara , mai ceva că un fagure de miere.
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
(23-01-2019, 17:16)Damian The Man Wrote: Știu că postasem candva anul trecut pe un alt topic (cred) despre Qubik Puro Arabica. Am experimentat de multe ori cu ea, efectiv excelenta. Corpolenta și uleioasa, suculenta, deosebit de catifelata, și mai important - dincolo de notele ciocolatii oferă și o ușoară astringenta, alaturi de câteva note spicy, de mirodenii orientale. Una peste alta , rămâne unul din cele mai originale, rafinate și interesante blenduri italienești.
Nici Hausbrandt nu m-am dezamăgit deloc, in special variantele de top precum Gourmet. Dulce din cale-afara , mai ceva că un fagure de miere.

Qubik puro arabica nu am găsit la noi, dar de Hausbrandt Gourmet am mai auzit păreri f bune și pe Home Barista și am văzut ca îl găsești la 97lei punga de 1kg,o sa îl încerc sigur :)

Reply
97 lei pentru o cafea comerciala nu e cam mult? In plus nu poti avea surpriza sa fie veche?
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Reply
(24-01-2019, 10:28)Gabi_M Wrote: 97 lei pentru o cafea comerciala nu e cam mult? In plus nu poti avea surpriza sa fie veche?

Exista riscul asta într-adevăr. Dacă e bine conservata eu zic ca merita, dar asta e subiectiv. Oricum, după deschiderea pungii de 1kg treb sa o pui în borcane mici și sa le pui în congelator, adică sunt niște dezavantaje. Dar pentru cine apreciază miscelele italiene, merita deranjul :)

Reply
Am mutat postarile pe topicul de versus unde, intr-un ton civilizat se pot discuta aceste teme contradictorii.

Aici, dev si renato va rog sa lasam topicul liber , cum am mai zis. Daca aveti de comentat ceva la o postare sa zicem agresiva dar in sens invers, citati postarea si raspundeti in topicul de versus. Altfel va chem la lopata la mine aici
[Image: 9FKYpz2.jpg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Mi-a sosit si mie cafeaua Borbone Blu. Ce am constatat? Este prajita mai intens, conform cafelelor din aceasta categorie dar fara sa fie arsa (am avut si asa surpriza). Valabilitatea este de 06.11.2020 deci ar avea vechime de doua luni.
Ce nu am vazut este unde scrie proportia dintre arabica si robusta cu toate ca m-am uitat atent pe punga.
Pentru o degustare trebuie sa astept pina miine, acum este prea tirziu.
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Reply
(05-02-2019, 19:02)Gabi_M Wrote: Mi-a sosit si mie cafeaua Borbone Blu. Ce am constatat? Este prajita mai intens, conform cafelelor din aceasta categorie dar fara sa fie arsa (am avut si asa surpriza). Valabilitatea este de 06.11.2020 deci ar avea vechime de doua luni.
Ce nu am vazut este unde scrie proportia dintre arabica si robusta cu toate ca m-am uitat atent pe punga.
Pentru o degustare trebuie sa astept pina miine, acum este prea tirziu.

Pe site scrie 70 arabica, 30 robusta

Am încercat Izzo Silver. Nu sunt impresionat, are acel gust intens napoletan, dar parcă cam arsa, mai ales comparativ cu Borbone, care chiar a fost bună (deși ca preț Izzo costa de 2 ori mai mult) .

Ori e prea veche (4 luni de la prăjire, cutie aluminiu), ori nu am știut eu sa o extrag, dar cam amara

[Image: Vpeg4bF.jpg][Image: 7bBknt7.jpg]

Reply
Am vazut si eu compozitia pe site. Inca nu am gasit reglajul optim la risnita, miine mai incerc.
In legatura cu Izzo Silver, cel putin dupa poza chiar ca e cam arsa si cu pete de ulei. Cred ca si Borbone putea sa fie cu o idee mai putin prajita. Cel putin nu e ca aceea pe care am cumparat-o recent din magazin si a fost chiar carbonizata, a trebuit sa o arunc.

Reply
(06-02-2019, 13:53)dragos.stoian Wrote: Am încercat Izzo Silver. Nu sunt impresionat, are acel gust intens napoletan

... Una dintre cele mai " fragede " cafele napoletane servite de mine pana acum ... cred ca boabele pot fi mancate lejer , la propriu si de un varstnic fara placa ( ... proteza dentara :D ).
    Chiar exista niste bomboane cu cafea , Izzo ... care contzin la mijloc o boaba de cafea prajita , atat de fragede sunt boabele ... ( o placere pentru rasnitza :D ... low noise )

P.S.  -  pentru cafele prajite in stil italian , nu trebuie neaparat incercata extrema napoletana - se gasesc multe miscele bune prajite mediu - city ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
(06-02-2019, 15:49)Levo Wrote:
(06-02-2019, 13:53)dragos.stoian Wrote:
P.S.  -  pentru cafele prajite in stil italian , nu trebuie neaparat incercata extrema napoletana - se gasesc multe miscele bune prajite mediu - city ...

Se gasesc la noi?
Azi am intrat intr-un mic magazin deschis recent unde poti servi o cafea, dar poti cumpara si pentru acasa. Era o doamna care servea si un domn mai in virsta care cred ca era italian, posibil patronul.
Doamna foarte amabila m-a intrebat ce doresc. Mi-a oferit cafele mai "tari" mai "slabe" si ca toate nu sint "tratate chimic". Erau mai multe sortimente in pungi de 1 Kg la pretul de 70 - 100 lei.  Am intrebat daca scrie pe ele data prajiri si am luat o punga de pe raft. Era prajita in iulie 2018. Am multumit si am plecat.

Reply
(06-02-2019, 17:26)Gabi_M Wrote: Era prajita in iulie 2018. Am multumit si am plecat.

... Aaaa ... pai nu asa , prajita in 2018 nu iau nici eu miscela la kg , ca acu '  incep si eu k @Lyvyoo ... chiar daca este o miscela , e musai sa fie proaspat prajita ... iar la miscele , asta inseamna 1 luna , hai 2 luni max.  ( preferabil ) dupa care incepe sa -i mai scada din potentzial ... Cool ... cu cat mai proaspata , cu atat mai bine ...  pentru ca se mai adauga si termenul cat mai sta pe la om pe acasa  , pana ajunge in ceasca si  ultimul bob  ... etc.

Tocmai ce am mai testat / tras un loz castigator ... o cafea buna , mult mai buna decat Mr. Exclusive / mama Lucia / Caffe dell' Ospite , Classic ... aproape cea mai buna din gama , cu exceptia lui Blucaffe - care are ceva asemanator insa , este mai soft.
      O miscela corpolenta , plina , cremoasa , dulce , gust placut , usor lemnos cu accente de cacao / ciocolata cu visine , silky , retrogust relativ scurt , deloc amar , ce trimite cu gandul la cirese ... per ansamblu o cafea decisa , numai buna pentru dimineatza ( ... sau cu lapte ) cat si in alt moment al zilei , cand mai pica energia  ( ... se preteaza excelent k antidot in mahmureala ... Cool ... )

[Image: SGPc94L.jpg]

[Image: GQI7Vaw.jpg]

[Image: KCDeRsZ.jpg]

[Image: ldcOq1f.jpg]

... Aa ... si fara ulei pe boabe ... Cool ... ( pentru mine nu reprezinta un avantaj )

Reply
Lozul cistigator tot din Italia? Sau de la noi?

Reply
(06-02-2019, 19:39)Gabi_M Wrote: Lozul cistigator tot din Italia? Sau de la noi?

... A fost un bonus tot de prin Italia , pe care il pastram de rezerva ( ... in dozele / cutiile astea , pare ca ar tzine mai bine cafeaua )  si de la care , nu ma asteptam la mare lucru ... si iata , surprize  Smile ...

Reply
In continuare este confuza ilustrarea ambalajelor... de la Pocahontas pe punga de Harem, la o negresa rotunjoara pe cutia astora... unde este legatura cu traditia italiana ?
Anna Magnani, Sophia Loren... nimic ?

Reply
(06-02-2019, 20:25)renatoa Wrote: Anna Magnani, Sophia Loren... 

Or fi ele mediteraneene da's un pic prea nordice la culoare... (insuficient prajite, ca sa fie in ton cu gradul de prajire).
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
(06-02-2019, 20:25)renatoa Wrote: ... unde este legatura cu traditia italiana ?
Anna Magnani, Sophia Loren... nimic ? ...

... Era o legatura parca din Golesti , la 17 : 30  ... Cool ... spre Filiasi , Deva ... aaa cu cafeaua , urmeaza un Tre Forze ! de traditzie grea  si am zis ca intre ele , incape o bomboana d'astea de test ... pentru diversitate :D ...

[Image: dKRYGoD.jpg]

... apropos , este posibil k sapt. viitoare sa fac o descindere pe la Hedone ( impreuna cu colegul ... Cool ... )

Reply
Ok, intrebare de baraj: Am vazut in semnaturile unora dintre iubitorii miscellei, cate un v60 si as vrea sa i intreb pe aceia la ce anume folosesc paharul? Exista cate  ceva care se preteaza si la v60 sau toate sunt exclusiv pentru espresso? Desi sunt un consumator destul de satisfacut al cafelei de specialitate/de origine, topicul de versus mi a deschis curiozitatea. Sugestiile sunt binevenite. Precizez, pentru orice eventualitate, ca nu caut aciditate sau note florale ci dulceata si un exemplu de arome specifice miscellei.

P.S.
Cam ipocrita Sofica! Cand arati cum arati,  e usor sa spui ca  frumusetea nu tine de fizic.

Alt P.S.
Descindere la Hedone? Hedone e din Craiova deci...descindere  cu renatoa? Holy shit! Stricati topicul de versus, nu o sa ne mai certam?
Pe.De.Dienes 109 N, v60

Reply
Off - topic
(07-02-2019, 00:30)nechezol Wrote: P.S.
Cam ipocrita Sofica! Cand arati cum arati,  e usor sa spui ca  frumusetea nu tine de fizic.

... si pe principiul ca " ... orice cal , ajunge o gloaba  "  sa se mai uite o data in oglinda si mai zica asta si acum ... :D ...

(07-02-2019, 00:30)nechezol Wrote: Alt P.S.
Descindere la Hedone? Hedone e din Craiova deci...descindere  cu renatoa? Holy shit! Stricati topicul de versus, nu o sa ne mai certam?

... Da , ... ma duc cu prieten sa faca aprovizionarea cu cafea ( ... pentru o cafenea ) - eu , sa mai iau niste ceaiuri ptr. sotie si sa-l mai vad pe Herr @dragos  , insa duminica , stabilim exact ziua plecarii ... si da , dupa descindere trebuie sa si ciugulim ceva ... nu ?  ... si @renatoa  spunea ca stie ceva de alt un local , mai bun decat cel in care am fost data trecuta  ( ... cu sirop de iarna , la sticla filetata :D ... )  si daca nu e cu masina , poate il corupem ... :D ...

Sa ne certam... ?  Doamme fereste '  pentru ce ... ?  Ei ... ma cearta pe mine , ca nu beau cafea de tufis ... eventual cu seringa ... Cool ... dar , cine -i aude ? ... Tongue ...
    ( Renato e un tip total diferit in realitate , trec orele k minutele in compania lui si nu te poti plictisi niciodata ... si pe principiul " ... Qui s'aime , se taquine "  trebuie sa mai puna si el ceva sare prin topice ... :D ... )

Reply
[offtopic]
Levo Wrote:... trebuie sa mai puna si el ceva sare prin topice ...

...probabil, desi eu zic ca avem abundenta de asa ceva, inclusiv... de magneziu!
nu mai cresc florile dom'le, e prea salciu... ca la Vulcanii noroiosi Smile
dar e ok! doar sa o faca si cu putina grija si mai ales competenta...

nechezol Wrote:... la ce anume folosesc paharul?
...
....un exemplu de arome specifice miscellei.

am si eu ustensile pentru V60, dar m-ai pierdut pe drum cu 'paharul' tau!
in ce ma priveste, folosesc paharul obisnuit, ca sa beau ceva obisnuit: apa!

altfel, in mod ideal, intr-o zi plina, beau 2 duble espresso dimineata si o 'lunga' V60 mai spre dupaamiaza...
in mod practic... stii 'vorba' aia, " omu' planifica si Dumnezeu le ... reguleaza!"

iar cu aromele specifice miscelei!? ce-i aia?

miscela e un blend, e un amestec - stim  cu totii! varia stadii de prajire, varia metode de amestec!
prajite mediu, prajite tare, prajite impreuna sau separat,
realizat in ideea de intreg, de comuniune, de echilibru! sau, mai tehnic: de solubilitate egala!
este o practica curenta in multe domenii asemanatoare cafelei: vinuri, parfumuri, whisky etc.
iar arta amestecarii apartine unor meserii practicate de oameni deosebit de inzestrati si cu multa experienta!
ca mai toti ne mestecam resturi de cafele pe-acasa, asta n-are legatura cu blendul de cafea din referinta!

si, apropo de whisky-uri, sa nu gresim facand o analogie single-malt = single origin!

single origin este de obicei o cafea mult inferioara ca expresie, unui blend bine facut!
exceptand cazul cafelelor scumpe, de specialitate, din ultima recolta, o single origin este de regula dezechilibrata ca paleta a aromelor;

si trebuie sa fii tare naiv, tare ignorant, superficial sau rau intentionat, ca sa promovezi in forum, spre uzul celor inca in formare, ideea ca miscela e facuta din multe feluri de cafea aduse in stadiul de carton cabonizat, stadiu in care toate-s o apa si-un pamant! singurul ei rol fiind acela de a baga pe gat bietilor consumatori de cafea ordinara, un procent toxic de robusta; toxica si ea! si rea la gust! si aditivi!
si sigur asta e continutul tuturor pachetelor de cafea din rafturi, care nu e proaspat prajita de un artizan!

bottom line: asa cum se vorbeste de varietaluri, de specific terroir, la cafele, la fel exista miscele de toate felurile - chiar probabil mai multe Smile
asa ca, arome specifice miscelei... ar trebui sa ne referim la o miscela anume, a carei arome sunt desigur, arome de cafea, rotunjite acolo unde e cazul, intr-un intreg!
si insist: cei ce reusesc sa faca asta sunt adevaratii maestrii! inainte de barista, sau de prajitori!
[/offtopic]
________________________________________________________________________________________
Strega_mod(esp32)/ MaraX_mod(esp32)/ Sette_270/ Macap_m7/ prajitor_fluid_bed_diy_(4Kg/luna)

Reply
(07-02-2019, 16:44)radudani Wrote: dar e ok! doar sa o faca si cu putina grija si mai ales competenta...

... Ehh ... eu nu pot sa ma supar pe el niciodata , pentru ca nu are un suflet rau ... dar , din vorbe face multe ... :D ...

Reply
radudani, trecand peste terminologie, esti amabil sa mi spui, cu nume si pronume ce iti place sa prepari la v60? Ca asta intrebam, dincolo de figurile de stil care au strivit cu meschinaria lor notiuni onorabile. Ma refer la miscella, nu la paharul de v60, care insa poate fi si el onorabil, in felul lui, daca e curat.

Pentru renatoa am si eu numai multumiri si cuvinte frumoase, mentorul meu pe forum, m a ajutat intotdeauna cu sfaturi si m a oprit sa cumpar vreo doua tampenii, doar ca ma opresc cu laudele  ca nu i place sa fie laudat, faima de badboy se castiga greu si se pierde usor. 

Apropo de asta ii fac o sugestie lui Liviu , legat de interviuri. S a facut sugestia de interviuri si cu membrii forumului, daca nu ma insel chiar pe renatoa il voia cineva. Evident ca sunt totusi destul de multi "grei" si nu i poti lua pe toti cate unul. Dar e o idee buna sa se faca interviuri de grup. Te duci la Craiova, ii iei pe omul de la Hedone si pe renatoa. La Bucuresti sau Cluj ai o gramada de "grei". Chiar si patru sau cinci incap bine intr o discutie. Facut frumos cu lavaliera, sa se auda perfect.
Pe.De.Dienes 109 N, v60

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)