25-03-2019, 12:14
... Doamnelor, domnilor, o întrebare scurtă:
Cum faceți cafeaua tarrre să stea lingura-n ea? Și din de care cafea?
Consoarta-mi bea cam jumătate de litru de americano pe zi.
Nu are pretenții de gust fructat etc. Vrea doar corp și tărie, mai ales în perioada asta (e profă, examene, drachs).
I-am făcut ieri o turkish, cît poate Kinu scoate măcinătură fină, dar i s-a părut apoasă.
Îi mai făceam mici melanjuri cu robusta, cîteodată (80 % Columbia, 20% robusta).
În fine, cine posedă cunoașterea luciferică, rog, milostiviți-vă de-un suflet în nevoi.
Și vă mulțumesc.
Cum faceți cafeaua tarrre să stea lingura-n ea? Și din de care cafea?
Consoarta-mi bea cam jumătate de litru de americano pe zi.
Nu are pretenții de gust fructat etc. Vrea doar corp și tărie, mai ales în perioada asta (e profă, examene, drachs).
I-am făcut ieri o turkish, cît poate Kinu scoate măcinătură fină, dar i s-a părut apoasă.
Îi mai făceam mici melanjuri cu robusta, cîteodată (80 % Columbia, 20% robusta).
În fine, cine posedă cunoașterea luciferică, rog, milostiviți-vă de-un suflet în nevoi.
Și vă mulțumesc.
Kinu M47, ROK, Expobar Brewtus IV-R