Espressoman infocat
Bucuresti
Salutare!
De curand m-am mutat in Olanda si pana acum nu am reusit sa gasesc o cafenea unde cafeaua sa nu fie foarte prajita. Deocamdata inca dezbat daca sa imi aduc echipamentele de acasa sau sa fac upgrade direct aici. Asadar am doua mari intrebari:
- Avem colegi care locuiesc aici si pot sa imi recomande prajitorii mai light, in stilul cum sunt cele de la noi?
- Cunoasteti cumva site-uri sau magazine de incredere in privinta achizitionarii de echipamente?
Inca nu cunosc limba si desi daca dau peste un site in Olandeza, Google Translate ma salveaza, in celalalt sens inca nu e suficient de folositor.
Lelit Bianca V2, Niche Zero, Kinu M47 Phoenix
Espressoman infocat
Bucuresti
Stiam de manhattancoffeeroasters ca sunt ok, dar nu am incercat personal
Vesuvius Evo Leva + Bentwood Vertical 63, Pullman BigStep Custom 54.9mm, Lunar 2021, V60/Orea/April Brewer, Pearl 2021, Cafflano Kompresso+Kinu M47
Espressoman infocat
Timisoara
Izzo Alex Duetto 3,La Pavoni Europicola, Bentwood v63, Nuova Simonelli MDJ+SSP, Felicita Arc
Espressoman infocat
Bucuresti
02-02-2020, 23:03
(This post was last modified: 02-02-2020, 23:07 by johnsky.)
Multumesc @
Cosmin si @
vladdooo!
Voi incerca cu siguranta prajitoriile mentionate de voi. Probabil ar fi trebuit sa specific si zona Haga, dar banuiesc ca livreaza fara probleme.
M-am uitat rapid pe site-urile lor si doar la una am gasit cateva espressoare si rasnite. Aveti cumva recomandari si pentru asa ceva?
P.S. Am gasit Bianca la un pret decent la baietii astia
https://www.koffiewarenhuis.nl/
Espressoman infocat
Piatra Neamt
De ce Olanda?
Ai prajitori exceptionali in tarile scandinave. Si absolut toti livreaza in Olanda.
Poti incepe cu Danemarca unde ai La Cabra, Coffee Collective sau April dupa care sa urci spre Suedia, Norvegia si Finlanda, unde-i gasesti pe Da Matteo, Kaffa,Tim Wendleboe etc.
Espressoman infocat
Timisoara
De ce nu Olanda? De ce Romania? :)
Au cafea buna si in Olanda.
Eu de pe
https://www.koffiewarenhuis.nl/ mi-am luat izzo din semnatura. Poti cauta si pe marktplatz sau pe forumurile olandeze de espresso. Poate gasesti ceva in stare buna si la pret ok.
Izzo Alex Duetto 3,La Pavoni Europicola, Bentwood v63, Nuova Simonelli MDJ+SSP, Felicita Arc
Espressoman infocat
Baia Mare
Din Olanda iti recoman ca prajitorie cu mare incredere
Friedhats .
Espressoman infocat
Bucharest
Da da, Friedhats rules
Lelit Bianca, Atom 75, Niche, Kinu Phoenix, Cafflano Kompresso, Aeropress, Hario V60, Bonavita, Felicita Arc
Espressoman infocat
Bucuresti
Poti sa incerci White Label Coffee si Lot sixty One, au cafea de specialitate.
Espressoman infocat
Bucuresti
Multumesc tuturor pentru sugestii! Voi incerca cat mai multe din ele.
Espressoman infocat
Bucuresti
am baut luni la Bandit un V60 excelent din Columbia Fabio ‘leo’ Garcia de la Manhattan
Variety: Ethiopian Sidra
Processing: Lactic Anaerobic
Vesuvius Evo Leva + Bentwood Vertical 63, Pullman BigStep Custom 54.9mm, Lunar 2021, V60/Orea/April Brewer, Pearl 2021, Cafflano Kompresso+Kinu M47