Espressoman infocat
Bucuresti
Eu de mai mult de un an de fiecare data cand fac cafea presar deasupra si putina scortisoara. Initial am baut acasa la parinti cand am auzit ca previne Alzheimer (noi avand pe cineva in familie cu aceasta boala), dar imi place si gustul. Chiar am luat si la birou unde i-am molipsit si pe colegi. De curand am fost intrebat si la o cafenea daca vreau espresso cu sau fara scortisoara. Am citit pe net si se pare ca scortisoara are chiar foarte multe efecte benefice cum ar fi ca imbunatatedte starea de spirit :).
Mai bea cineva cafea cu scortisoara?
Vario K30|VBM Domobar Super PID|Sita dus IMS|Site IMS 14g&17g
|Aeropress|Kinu M47|Brewista&ConceptArt scales|ibrik Soy C4G
Espressoman infocat
ro
nu cred pe aici, cineva. poate, asa, de incercare.
scortisoara ucide tot ce e mai bun in espresso, termina aromele, le acopera, le macelareste
Gaggia Classic, Macap M42M, Ridgeless VST 18g, Hario Mini
Espressoman infocat
Banat
Imi place scortisoara, imi place si cafeaua, dar nu le-as amesteca, Scortisoara merge mai bine cu o cafea light sau un capucino
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
Espressoman infocat
Constanta
La cappycino da, si la mucenici, in cafea sev pune cardamon la ibric. Cea mai buna cafea din lume e cea care iti place tie
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II
Good espresso addicted - shot M!
Targoviste
(06-02-2015, 09:05)stefandinescu Wrote: La cappycino da, si la mucenici, in cafea sev pune cardamon la ibric. Cea mai buna cafea din lume e cea care iti place tie
Asta cam asa este. Si eu am luat ceva condimente pentru cafea din curiozitate. E pacat de cafea (in cazul ca este buna si corect extrasa) sa-i dam in cap cu cardamon, scortisoara, cuisoare, chimen si cate si mai cate. Dar gusturile ...
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
Espressoman infocat
Bucuresti
Si eu beam cappuccino cu scortisoara inainte sa imi iau espressor acasa. Imi placea foarte tare, probabil pentru ca acoperea cafeaua proasta de la cafenea :).
De cand imi fac eu espresso acasa, am renuntat treptat la a mai pune si zahar si lapte, e prea bun asa cum e :).
Lelit PL41EM, Lelit PL043MMI, Tamper Dinamometric Concept Art 57.5mm, Portafiltru bottomless, Pitcher 350ml
Espressoman infocat
Bucuresti
(06-02-2015, 10:21)andra Wrote: Si eu beam cappuccino cu scortisoara inainte sa imi iau espressor acasa. Imi placea foarte tare, probabil pentru ca acoperea cafeaua proasta de la cafenea :).
De cand imi fac eu espresso acasa, am renuntat treptat la a mai pune si zahar si lapte, e prea bun asa cum e :).
Treptat sper sa ajung sa beau si eu espresso "sec" dar deocamdata mi se pare schimbarea prea brusca :)
Vario K30|VBM Domobar Super PID|Sita dus IMS|Site IMS 14g&17g
|Aeropress|Kinu M47|Brewista&ConceptArt scales|ibrik Soy C4G
Espressoman infocat
Bucuresti
(06-02-2015, 10:21)andra Wrote: De cand imi fac eu espresso acasa, am renuntat treptat la a mai pune si zahar si lapte, e prea bun asa cum e :).
Subscriu, nu-mi placea de nicio culoare cappuccino neindulcit, insa daca e facut bine, laptele frotat capata dulceata si nu mai e nevoie de nimic altceva.
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig E65S, Kinu M47