Hello There, Guest! Login Register


Café Découverte - de la design la cafea - Eveniment interesant pe 27 si 28 mai

#1
La rugamintea organizatorilor postez aici un eveniment tare interesant, poate aveti timp sa participati daca sunteti in Bucuresti:

Café Découverte, prima întâlnire dintr-o serie de evenimente dedicate colaborării dintre design și industria ospitalității, are loc pe 27 și 28 mai, la Atelier 030202, din București (Strada Sfânta Vineri 11).

Organizată în cadrul Romanian Design Week 2023, Café Découverte ( un café éphémère) pune pe masă cafeaua de specialitate și invită două industrii strâns legate – cea a designului și cea a cafenelelor – la o discuție despre cum se influențează reciproc, cum pot să colaboreze mai bine și cum pot contribui, împreună, la evoluție.

Îi vom avea invitați pe: Bogdan Georgescu (Mabo Coffee Roasters), Răzvan Popa (Boiler Coffeeshop), Teodora Pitiș (Sloane Coffee), Bogdan Ciocian (Meron) și Vlad Drînceanu (Bad Habits).

Découverte este o platformă pentru inspirație și conversație, marca 441 Design Powerhouse. Un experiment al imaginației, un moment de gândire profundă pentru mințile creative, un dialog despre provocările prezentului și despre cum poate contribui designul la conturarea de viitoruri alternative în industria ospitalității.  

Ne-am dorit să fie un loc foarte social, foarte deschis și nu neapărat convențional, un loc cu adevărat prietenos. Ideea de a aduce oamenii împreună cu cafeaua și designul a fost concluzia firească.
Elementul central este o masă comună mare, aproape disproporționtă, de formă ovală, vopsită în albastru, care dă un twist sentimentului de grandoare.
Cafeaua este unul dintre cele mai vechi moduri de a socializa și a găzdui o cafenea înseamnă a sărbători legătura dintre oameni.

Programul Café Découverte
Sâmbătă (27 mai) & Duminică (28 mai)
11:00 coffee & friends
13:00 panel talk
15:00 coffee & more

Participarea este gratuită în baza înscrierii:
https://decouverte.441designstudio.com/

Facebook event:
https://fb.me/e/5tgDDW1ZS

Instagram:
https://www.instagram.com/decouverte.ro/

[Image: T6YhIx4.jpg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)