Hello There, Guest! Login Register


Boiler complet, kit preinfuzie, manometru, PF LS 54mm si tamper 53.7mm

#1
Thumbs Up 
S-a pensionat Poemia asa ca vand intreg circuitul hidraulic, inclusiv manometrul, portafiltrul La Spaziale, cele doua cosuri de 18, respectiv 7-10 grame si tamperul Motta adaptat la acestea.

Circuitul secundar pentru pre/post infuzie a fost realizat cu ajutorul unui restrictor LM cu diametrul initial de 0.6mm, redus la 0.08-0.09mm.
Poate fi montat in orice masina cu pompa vibratoare sau rotativa, conectarea cu pompa realizandu-se printr-un tub PTFE 4x6mm(inclus) sau 1/8 BSPT female daca se demonteaza cotul.

Boiler-ul are un volum de 230-240ml, rezistenta de 1200W, senzor RTD PT100 clasa A montat in racord 1/4 din inox, racord T cu injector lung, si este compatibil cu Philips/Saeco Poemia, Aroma, Via Venezia, probabil Gaggia Gran Style, Via Veneto, Starbucks Barista...

Portafiltru naked + filtre si tamper: 200 lei
Boiler complet + senzor si manometru: 350 lei
OPV+PI: 300lei, adica jumatate din costul tuturor componentelor.

Motivul vanzarii: au cedate piesele de care ma temeam cel mai tare, ultima farama marca Philips din masinuta asta, anume sinele din plastic pe care calca urechile portafiltrului si cum nu am Loctite rezistent la temperatura sau alt adeziv potrivit, am decis sa pun capat proiectului in care am investit atat de multa energie.
F*ck Philips!


Oferta se adreseaza musteriilor entuziasti asa ca daca nu exista interes, saptamana viitoare voi retrage de la vanzare kit-ul OPV/PI si voi refolosi componentele.

[Image: BeqdYDdm.jpg] [Image: De2bpiQm.jpg] [Image: 6NgM4KIm.jpg] [Image: In6MndNm.jpg] [Image: 2aTEo1xm.jpg] [Image: MmZDWiRm.jpg] [Image: 5t2dcVQm.jpg] [Image: ZqsQ9RFm.jpg] [Image: R0GHmE2m.jpg] [Image: B1Ewt1gm.jpg] [Image: 4ApPCPqm.jpg]

Video cu o extractie in stilul Slayer Smile :
https://www.youtube.com/watch?v=BFJSLuVUQOY
 
#2
Sus, inainte de a fi retrase de la vanzare!
 
#3
Salutare ce piese mai ai la vanzare din vechiul poemia sau ramase nefolosite, ?
Multumesc Catalin duran 0745414799
 
#4
Salut,
Electronica, circuitul hidraulic, cosuri single si duble, sita Astoria si portafiltrul LS adaptat la inelul poemiei.
Carcasa a ajuns la gunoi Smile
 
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)