Hello There, Guest! Login Register


Bezzera Dual Boiler Matrix DE vs Bezzera Dual Boiler Duo DE

#61
Fiecare importator are procedura sa, unii folosesc un cod de reducere, altii formular etc. 
Pentru uniformitate, cel mai simplu este sa trimiteti formularul de reducere al comunitatii, in functie de fabricantul sau importatorul respectiv, neavand astfel nicio obligatie de plata sau de alta natura, pur si simplu afland care e situatia (stoc, preturi exacte cu aplicarea reducerii etc)  : https://www.espressoman.ro/reduceri-la-e...i-rasnite/
Apoi va contacteaza fiecare in parte, de obice in max 24h sau mai mult in cazul Kinu spre exemplu. La fel si in cazul prajitoriilor.

@sirpet2001 - esti incredibil cu postarile acestea... daca fiecare masinarie ar avea fanii sai obiectivi (chiar si subiectivi, caci pana la urma fiecare avem si sentimente fata de aparatura noastra), care sa o descrie atat de detaliat din toate punctele de vedere, cu siguranta espressomanii ar fi mult mai castigati dpdv tehnic.
#Lelit Bianca #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
#62
Completasem formularul acela.
Credeam ca e si un cod anume pe care sa il introduc direct pe caffea.ro.
Mersi mult!
Espresso Machine: CREM ONE – R-LFPP Dual Boiler
Coffee Grinder: Soon!
 
Reply
#63
Dragilor, cred ca putem declara topicul inchis.

Voi comanda CREM ONE – 2B R-LFPP Dual  57 Big Grin

Va multumesc tare mult pentru implicare, sfaturi si clarificari.
Semnat: noul membru espressoman vasialex89  Cool
Espresso Machine: CREM ONE – R-LFPP Dual Boiler
Coffee Grinder: Soon!
 
Reply
#64
(14-10-2021, 01:40)sirpet2001 Wrote: Nu in ultimul rand vreau sa adaug ca am observat pe forum un grup restrans de analisti neinfricati si traineri neobositi, grup pe care eu l-am denumit F.A.R.T (Fearless Analists and Relentless Trainers) care lasa unor colegi mai putin experimentati impresia ca se pricep si continua sa emita tot felul de idei/concluzii elucubrante care creaza doar confuzie (numai pe acest topic am identificat cateva gogomanii imense!). Pe cei din grupul FART ii identifici foarte usor pentru ca posteaza in orice topic si se cred legitimati de numarul de posturi proprii afisate.

Cred ca textul tau nu este in concordanta cu niste valori pe care @Lyvyoo le-a enuntat recent aici

Spun asta pentru ca observ ca nu ai specificat ce anume din ce ai citit reprezinta idei/concluzii elucubrante care creeaza doar confuzie si nu ai specificat gogomaniile imense citite de tine.

Sa arunci cu aceste cuvinte, "gogomanii", "elucubratii", "concluzii elucubrante" nu cred ca se incadreaza in ideile directoare mentionate de Liviu in postul indicat.

De asemenea, am observat ca scrii despre masinile cu levier ca au "marele dezavantaj al inconsistentei/controlului acestora". Nu cred ca ai lucrat vreodata cu un espressor cu levier si arc (evident, cele ale caror profil de presiune se doreste a fi replicat), pentru ca ai fi stiut ca acestea nu sunt deloc inconsistente, asa cum ai scris, ci au o repetabilitate in extractii exceptionala. Mai mult, scrii "Cu ajutorul stiintei s-a incercat replicarea acestor shot-uri si eliminarea inconsistentei", insa un parametru esential in extractia cu un lever este profilul de temperatura (un start foarte sus si un drop de cateva grade C), ceea ce nu se rezolva din profilarea de presiune.

Apropo de responsabilitate in informatiile pe care le transmitem, pentru a nu lasa unor colegi mai putin experimentati impresia ca te pricepi la masini cu levier si pentru a nu crea confuzie, te rog, documenteaza-te mai bine inainte sa scrii despre acestea.

"se cred legitimati de numarul de posturi proprii afisate".

Nu cred ca vreunul din cei care am postat aici suntem interesati de numarul de posturi sau de anii de experienta, indiferent ca sunt 2 sau 12, mereu au contat argumentele pentru afirmatiile facute.

(14-10-2021, 01:40)sirpet2001 Wrote: De asemenea, atunci cand isi vand echipamentul pe forum specifica ca a fost folosit la max 2 cafele pe zi, lucru pe care eu il cred, sunt doar contrariat de unde atata experienta in treaba asta cu cafeaua. 

E a doua oara cand colegul @sirpet2001 aduce "dovezi" din alt thread pentru a imi atribui lipsa de experienta/cunostiinte. Prima data a fost in thread-ul cu extractiile pentru incepatori, in discutia despre cele 15 secunde, despre Perger, Rao si Hoffman.

Ce nu intelegi este ca nu ma consider cu cine stie ce experienta in domeniu si ca participarea mea aici nu e menita sa imi atraga followeri sau vreo glorie, ci e motivata de satisfactia intrinseca de a fi membru intr-o comunitate in care oamenii au un interes comun.

Si, daca particip la o discutie despre sfaturi la cumparare, greutatea afirmatiilor mele nu e data de anii de experienta sau de numarul de cafele baute, am incercat mereu sa aduc argumente pentru ceea ce am afirmat.
Honne, ECM Classika, QM Rapida, 1zpresso JX
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)