04-11-2015, 11:31
Ar fi util ,zic eu , sa se centralizeze intr-un thread cum influenteaza fiecare parametru al extractiei caracteristicile cafelei
Si anume :
Temperatura la grup de la 85 parca la 90 modifica aroma intr-un sens , acididatea intr-altul , amareala
Cantitatea de cafea de la 15 la 18 gr implica ... ... ...
Timpul de extractie de la 20 la 30 sec influenteaza ... ... ...
samd
Chiar ar putea fi sintetizate intr-un tabel foarte util pentru toti membrii forumului si nu numai
Parerile tuturor sunt bine venite , teoretic ar trebui sa fie convergente , in plus ca experienta voastra de ani de zile poate fi sintetizata foarte bine in ce propun eu !
Sper sa nu deranjeze opinia mea !
Va multumesc
Ps : Am comandat un termometru Eric in plus pentru cine e interesat vad ca pe bursa nu se uita nimeni .Pretul e chiar mai mic , ca se imparte transportul la 3 .Acum pachetul este la Dulles Airport Washington
Si anume :
Temperatura la grup de la 85 parca la 90 modifica aroma intr-un sens , acididatea intr-altul , amareala
Cantitatea de cafea de la 15 la 18 gr implica ... ... ...
Timpul de extractie de la 20 la 30 sec influenteaza ... ... ...
samd
Chiar ar putea fi sintetizate intr-un tabel foarte util pentru toti membrii forumului si nu numai
Parerile tuturor sunt bine venite , teoretic ar trebui sa fie convergente , in plus ca experienta voastra de ani de zile poate fi sintetizata foarte bine in ce propun eu !
Sper sa nu deranjeze opinia mea !
Va multumesc
Ps : Am comandat un termometru Eric in plus pentru cine e interesat vad ca pe bursa nu se uita nimeni .Pretul e chiar mai mic , ca se imparte transportul la 3 .Acum pachetul este la Dulles Airport Washington
Vibiemme Domobar Super 2B PID , Eric Termometru , Mahlkonig K30 Vario , Kinu M38 , Tamper dinamometric Macap CPM 2, 57.5mm (14kg forta) , Hottop kn 8828p 2k , BWT bestmax SOFT | Coffee & Vending , Brewista Smart Scale , French Press , Brewista Smart pour kettle , Chemex .