Am fost contactat astazi de la goat-story pentru a crea un wholesale account.
Dar acolo nu vad in Orders nimic sau orice altceva legat de Arco.
Sa vedem ce mai zic daca raspund la mail.
26-04-2022, 16:29 (Edited 26-04-2022, 16:39 by renatoa.)
#metoo :D
Ce e funny este ca am fost contactat de o persoana care se cheama Andrea Negoescu.
Plus ca in acel site de wholesale nu este nici urma de produs numit ARCO
Dorin Croitoru7 days agofinnaly recieved my 2 in 1 yesterday. Build quality is very satisfying overall. still dialing in and getting to know the device but i can confirm som oddities i have read from other users. Grinder goes beyond 0 point about 2-3 clicks. The marks are somewhat inconsistent going round. At 0 point the mark is missaligned to the pointer, at other settings the print drifts back into alignment with the target mark.
Grind seems indeed coarser than the numbers suggested. Getting to espresso levels somewhere abouts the ibrik settings
Nicio veste la mine, in schimb. Am mai trimis un mail azi
Sent from my iPhone using Tapatalk
La Pavoni Europiccola 2006 | NAKED Profiling Kit | IMS all the way | Arco (de vanzare) | Baratza Sette 270 v2 | Brewista Smart Scale 1 | Concept-Art tampers | To be continued...
03-06-2022, 09:20 (Edited 03-06-2022, 09:21 by renatoa.)
Off-topic, aici e group buy... despre performante discutam in topicul dedicat de la rasnitze.
Topicul asta ar fi logic sa se inchida odata cu incheierea livrarilor la toata lumea.
08-06-2022, 13:28 (Edited 08-06-2022, 13:29 by tzucky.)
Oooow!
Sent from my iPhone using Tapatalk
La Pavoni Europiccola 2006 | NAKED Profiling Kit | IMS all the way | Arco (de vanzare) | Baratza Sette 270 v2 | Brewista Smart Scale 1 | Concept-Art tampers | To be continued...
11-06-2022, 10:14 (Edited 11-06-2022, 10:14 by renatoa.)
Cel putin 552, din moment ce am prins si eu, asta fiind numarul meu de ordine.
Si din astea 552 banuiesc ca au fost servite cel putin o parte, daca nu toate cele 25 pachetele wholesale, care inseamna 12 bucati fiecare.
Linia a fost trasa destul de aproape dupa mine, pentru ca unul din colegi, care are un numar de ordine cu 6xx, inca nu a fost anuntat de expediere.
Cifrele din campania KS, dupa care banuiesc ca se face servirea, ar fi urmatoarele:
429 buc - Super Early Bird - ARCO hand grinder
1210 buc - Super Early Bird - ARCO 2-in-1
25 buc - Early Bird - Wholesale pack - aici intrand eu
apoi ar urma...
1192 - Early Bird - ARCO 2-in-1
73 - Wholesale pack
Interesant, acum vad cat de mica a fost cererea la pachetul "doar manuala"... nu au mai suplimentat in partea a doua.
Referitor la defectele raportate in topicul de review al rasnitei, as zice ca cei din pledge-ul meu, care au deja jucariile de cateva zile, si de la care nu am auzit inca nimic, sa faca o testare minimala, ca sa adun un prim raport cat mai cuprinzator, si sa vedem daca e cazul de vreo garantie.