Welcome Back Log In Create Account

Poll: Interesat ?
You do not have permission to vote in this poll.
Manuala
17.33%
13 17.33%
Electrica
82.67%
62 82.67%
Total 75 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Arco by Goat Story manua-lectric grinder group buy

Vreunul din colegii cu pledge-uri "angro" a primit survey-ul?
Ca vad ca Anze o tot arde cu livrarea care incepe saptamana viitoare, dar pe mine nu m-a bagat inca in seama.
La Pavoni Europiccola 2006 | NAKED Profiling Kit | IMS all the way | Arco (de vanzare) | Baratza Sette 270 v2 | Brewista Smart Scale 1 | Concept-Art tampers | To be continued...

Nici eu...
A scris destul de clar ca suntem pusi la coada... cand la inceput eram in frunte... sa vedem acum cat de coada...  Confused Huh

"Arsul" cu livrarea poate fi si trolleala anti Lagomu care ameninta sa ii ia o felie din piata ;)

(31-12-2021, 12:45)tzucky Wrote: Vreunul din colegii cu pledge-uri "angro" a primit survey-ul?
Ca vad ca Anze o tot arde cu livrarea care incepe saptamana viitoare, dar pe mine nu m-a bagat inca in seama.

@tzucky, ai primit ?

Te arde si pe tine la fel de rau ca pe mine fraza cu care se incheie e-mail-ul ?

Am primit.
Cum pe spuneam și colegilor de grup, momentan mai avem 5 luni de așteptat.”, in cel mai rău caz.
La Pavoni Europiccola 2006 | NAKED Profiling Kit | IMS all the way | Arco (de vanzare) | Baratza Sette 270 v2 | Brewista Smart Scale 1 | Concept-Art tampers | To be continued...

Salut,
As fi si eu interesat de un combo daca mai este vreun "loc liber". Multumesc!

Quote:IF YOU DID NOT READ THE WHOLE UPDATE, HERE IS THE DELIVERY TIMELINE:
- First batch of grinders will be assembled by end of January and shipped appr. on February 21st.
- All remaining grinders will be through March and April with all grinders shipped by the end of April

https://www.kickstarter.com/projects/goa...ts/3408856

Some time ago,  in a galaxy far, far away.…

https://www.ebay.com/itm/284613842215

Este: Unbranded din China, seamana destul de bine cu Arco...
Am gasit mai ieftina:
https://www.ebay.com/itm/284613841583?ha...Swx0Bh5lX3
sau
https://www.ebay.com/itm/284613841000?ha...SwUsFh5lW7
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Pai eu ce postai mai sus ? Smile

Doar ca... daca nu te-ai ars inca cu "semanatu" la chinezi... e o buna ocazie sa o faci :D
Numai la punctul 2, referitor la specificatiile motorizarii, am numarat vreo 5 aberatii...

Cred că ești pe thread-ul greșit, @distrugatorul. :)
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

@TVTVTV da da...a fost mutata intre timp in topicul potrivit 
M-a naucit oferta Engie ca nu am mai nimerit topicul  :D

(03-01-2022, 19:26)tzucky Wrote: Am primit.
Cum pe spuneam și colegilor de grup, momentan mai avem 5 luni de așteptat.”, in cel mai rău caz.

Erata: in cel mai fericit caz…

Sent from my iPhone using Tapatalk

(18-01-2022, 19:58)renatoa Wrote: Pai eu ce postai mai sus ? Smile

Doar ca... daca nu te-ai ars inca cu "semanatu" la chinezi... e o buna ocazie sa o faci :D
Numai la punctul 2, referitor la specificatiile motorizarii, am numarat vreo 5 aberatii...

Plecand de la link-ul tau am cautat similare si am postat alte doua link-uri.
Asemanarea trebuia s-o pun in ghilimele...
E clar ca au aparut si alte "clone" dupa Arco daca e sa vorbim de carcasa (adica aparente).
Nici macar nu m-am uitat la specificatii, n-am luat-o in calcul ca inlocuitor de Arco.
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

(18-01-2022, 21:36)tzucky Wrote:
(03-01-2022, 19:26)tzucky Wrote: Am primit.

Erata: in cel mai fericit caz…

De ce? pare ca au devansat... de la "inceputul verii"... la "sfarsitul lui aprilie"...

Au amânat din nou, pentru toată lumea. Când am citit “before summer”, ma gândeam ca asta e la noi, cei care am plătit mai puțin, însă cei cu comenzi individuale ar fi primit in Decembrie-Ianuarie, cum se spunea in post-ul anterior.
Ceea ce ma face sa cred ca pot amâna oricând, tot lotul, sau doar pe săracii care au luat EN-gross, la bani mai putini, cu încă 1-2 luni. De nenumărate ori. Din nenumărate motive.
Dar… sa fim optimiști, zic [emoji6]

Pas cu pas...

www.kickstarter.com/projects/goat-mug/arco-2-in-1-coffee-grinder/posts/3422526

Pe 15 martie imi pun cortul la usa lor :D

Salutare, mai este vreo rasnita electrica valabila in vreun grup?

Voi anunta ce mai am eu cand ma vad cu ele in mana.
Nu pot vorbi in numele coordonatorilor altor grupuri.

Les jeux sont faits !

www.kickstarter.com/projects/goat-mug/arco-2-in-1-coffee-grinder/posts/3469030

Salutare

Am avut ocazia vinerea trecuta sa vad rasnita la Amsterdam Coffee Festival. Era un tip de la Goat Story acolo cu Gina și cu Arco.

Toată lumea cred ca punea aceeași întrebare "Când încep livrările?" :). Tipul spunea ca au început sa le vina transporturile și ca foarte curând o sa ajungă la toată lumea. Spunea ca de asta au și adus-o la festival pentru ca încep și livrările.

Personal mi-a plăcut construcția ei. În special "partea" manuală. Se simte destul de bine în mână atunci când rasnesti și foarte fain mi s-a părut feedback ul reglajului. Nu știu cum o sa fie în timp, dar ca prima impresie fain.

Nu are aceeași construcție super solida ca și Kinu de exemplu, dar îți dă impresia de o rasnita făcută cu cap.

La fel și partea electrica. Butoanele păreau bine făcute, fără sa se miște aiurea. Sistemul de prindere mi s-a părut super ok și precis.

Nu știu cat de mult ajuta informația, dar poate face măcar așteptarea mai ușoară.

[Image: d95389306a317655447e32d05389ee66.jpg]

[Image: 926bf939906c944d766e3b2ad7acb53c.jpg]
Lelit Bianca V2, Bentwood 63, Niche Zero, Ode V2, Comandante MK4, Kinu M47 Phoenix,
Ex: Lelit Mara X, PL41TEM, Ascaso i-mini

Mulțumim Răzvan!
Azi au postat pe Instagram cum au descărcat camionul cu râșnițe. Poate ne încadrăm toți în primul batch.
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979

Cu mare drag

Sa speram ca ajung repede și ca vedem ce pot cu adevărat.
[emoji106][emoji106][emoji106]
Lelit Bianca V2, Bentwood 63, Niche Zero, Ode V2, Comandante MK4, Kinu M47 Phoenix,
Ex: Lelit Mara X, PL41TEM, Ascaso i-mini

Speratu s-a terminat, acum visam... :)

https://www.kickstarter.com/projects/goa...ts/3475614

AMR.............   :banan:
Gaggia Classic 2012 & ARCO 2in1

@renatoa, tu ai primit credentiale pentri contul pe Goat Story? Ziceau ca ne fac cont, sa putem comanda huse de transport și alte acareturi…

(09-04-2022, 11:22)tzucky Wrote: @renatoa, tu ai primit credentiale pentri contul pe Goat Story? Ziceau ca ne fac cont, sa putem comanda huse de transport și alte acareturi…

nu am primit inca ceva in sensul asta, adica login, dar am acces acolo... 

Quote:Check what's available, and please do not forget to add your Kickstarter pledge number to the order. 
ARCO BACKERS SPECIAL DEALS
Use coupon code ARCOSURVEY at checkout for free shipping on additional items you add to your pledge.

He, he... si s-a terminat... link-ul nu mai e valabil, nu mai duce la pagina de preturi reduse, au taiat-o...

Cam tarziu descopar thread ul, insa cand le primiti, daca mai ramane ceva, I'm in.
Mersi!  Heart
Lelit Bianca v3 | DF64 v2
Expobar Brewtus IV | Honne Slim

Cei care ati facut comanda de grup (Wholesale package) la voi cum s-a procedat?
Probabil depinde daca ati ales sa fie procesat ca si persoana fizica sau juridica.

Eu am ales sa fie prin persoana fizica si tot am fost "aruncat" de la o adresa de mail la cealalta.
Acum sunt putin ingrijorat ca sa nu incurce ceva, fiindca nu pot urmari nicaieri statusul si ei raspund foarte greu la mailuri.
Flair 58 Plus, J64V, 1Zpresso Q Air, Cafflano Kompresso, V60
Past: Lelit Mara X, Arco 2 in 1, Lelit PL41TEM, Kinu M47 Phoenix

Pa 3 ianuarie am primit un email de la Anze, pentru creerea contului de wholesale, am comunicat datele cerute, printre altele, NO VAT, adica PF, si de atunci liniste... 
Daca in astea 4 luni ai avut vreun schimb de email-uri cu cineva, inseamna ca esti mai avansat... sau mai nelinistit... :) decat mine. 
Asta daca schimbul de email-uri a fost fortat de tine... daca insa au scris ei ceva la toti, tu ai primit si si eu nu am primit, incep sa fiu eu nelinistit :) Dar vad ca nici sorin herea nu a primit nimic, asa ca...

Quote:IN SHORT:
- ARCO 2-in-1 with Type F plug is currently being shipped.
- ARCO hand grinders are also being shipped.

Povestea lunga aici:
https://www.kickstarter.com/projects/goa...ts/3481280

Type F este ceeace numim "Schuko" adica standardul european.
Nu stiu unde le shipuiesc, ca la mine e liniste Smile

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)