Welcome Back Log In Create Account

Poll: Interesat ?
You do not have permission to vote in this poll.
Manuala
17.33%
13 17.33%
Electrica
82.67%
62 82.67%
Total 75 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Arco by Goat Story manua-lectric grinder group buy

Salutare,

Daca mai sunt doritori pentru un combo, cedez locul meu in grupul colegului tzucky.
PM me si ne auzim apoi la telefon pentru detalii.

Salut. Vreau și eu arco combo. Sunt nou pe forum și nu reușesc sa inteleg care e procedura exacta pt a putea achiziționa aceste produse. Mulțumesc.

Da-i un PM lui @Gabriel.B

Furata [emoji3]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

?????

(26-11-2021, 23:48)Razvan Ghita Wrote: :google: ?????
Lelit PL41TEM * Arco Combo/Mazzer SJ/Sage Dose Control Pro 600SIL * Ibric turcesc * Moka Pot BERLINGER HAUS Emerald/ PETERHOF * Pour Over Hario V60-01

Am vrut sa pun un smile face si mi a iesit ce se vede mai sus, nu stiu de ce.

Poza pusa de Vlad ar trebui trimisa lui Anze, poate asa intelege si el ca umorul romanesc e diferit de cel sloven:
" Cea mai importanta intrebare este cum curatam rasnita Arco?"

Cine urmareste, e la curent ca a inceput agitatia... au fost trimise email-uri la unii, pentru confirmare adresa.
Asa ca pregatiti portofelul :)

What ?! Santa is coming to town!?
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Other people's town... deocamdata...

Hopa, bun, bun, pregătim tot ce e nevoie, eventual și un covor roșu pentru curier. :D
Gaggia Classic 2012 & ARCO 2in1

Ultima activitate pe fb/ig este pe 3 decembrie. Este un semn foarte bun sau foarte rău.
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979

https://m.tb.cn/h.f8qY0Uf?sm=273903

Similar, nu e acelasi produs.
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Salut,

Mai sunt manuale disponibile? As vrea si eu una.
Bianca, Niche, Acaia Lunar, Comandante, V60, Hario Switch, Orea V3, Aeropress, Fellow Stagg
Ex: Lelit PL41TEM, Lelit PL43MMI

De cateva saptamani e in preorder la ei pe site https://goat-story.com/products/arco-cof...7236264995
O adaugi in cos in shopify si costa 9eur transportul. E cu câțiva euro mai ieftina decat Aergrind cumparata de la The Barn.

(14-12-2021, 14:18)razvandumitru1 Wrote: Salut,

Mai sunt manuale disponibile? As vrea si eu una.

Salut,

Mai am eu disponibile. Scrie-mi in privat
Flair 58 Plus, J64V, 1Zpresso Q Air, Cafflano Kompresso, V60
Past: Lelit Mara X, Arco 2 in 1, Lelit PL41TEM, Kinu M47 Phoenix

(14-12-2021, 10:41)adrian1 Wrote: Ultima activitate pe fb/ig este pe 3 decembrie. Este un semn foarte bun sau foarte rău.

We are officially in game... 

https://www.kickstarter.com/projects/goa...ts/3385442

Pentru noi inca un pic de rabdare... 
Quote:Those of you who backed the WHOLESALE package: you did not receive the survey yet.
Expect it in the next couple days.

Bomba zilei... oare o fi adevarata ?

de ce nu ar fi:))) chinezii copiaza orice

Nuuu... de altceva mi-e frica...
Daca asta o fi cumva... originalul ...  Huh Confused

@renatoa
Aceea era în link-ul postat mai sus, de ieri, de către Darsidius (acel link de pe Taobao).

Ar fi interesant de știut de când există în China. Dacă a apărut înainte sau după Arco. Smile

Imposibil sa fie originalul :))) e doar o varianta chinezeasca... ma idoiesc sa fie aia de la Arco asa de țărani sa vina cu jucaria aia

Varianta chinezeasca seamana cu un obiectiv de Leica :))))) ma refer la marcaje

(14-12-2021, 14:34)adrian1 Wrote: ...E cu câțiva euro mai ieftina decat Aergrind cumparata de la The Barn.

Adica 165 vs 170... Alegerea e clara, nu mai sta nimeni sa se gandeasca... :)

Aergrind fie se intoarce la pretul de la lansare, 100 Euro... va mai aduceti aminte vremurile alea ? :)... fie poate sa o retraga. Cel mult pe piata UK la 100 lire sa mai aiba sanse.

Mi-am comandat 2-in-1 in aprilie prin indiegogo si azi am primit survey sa ma intrebe ce priza vreau, impreuna cu link la webshop pentru reduceri. As lua o cafea de la ei, dar nu stiu ce sa aleg. Am 1kg de cafea in casa, altfel le-as alege pe toate. Voi ce cafea ati alege? https://goat-story.com/collections/arco-...o-specials

Pana la urma , cat costa un combo prin grup, fata de pretul de pe site (340 Euro, including 54,29 in taxes)

Scrie in postarea de inceput a topicului, mult mai putin decat valoarea pomenita mai sus.
Doar ca nu cred sa mai fie vreun loc liber... poate in pachetele altora, la mine nu.

Si un calduros La Multi Ani ! de la Anze :)

https://www.kickstarter.com/projects/goa...ts/3396435

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)