Welcome Back Log In Create Account

Poll: Interesat ?
You do not have permission to vote in this poll.
Manuala
17.33%
13 17.33%
Electrica
82.67%
62 82.67%
Total 75 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Arco by Goat Story manua-lectric grinder group buy

Ma inscriu si eu Vlad. :)
Ms.
Combo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Now:
#Flair PRO, #Kinu Phoenix

Salut Vlad, eu m-am inscris la una de 250 de euro, daca varianta ta e mai convenabila, trece-ma si pe mine pe lista si renunt la cealalta. 
Multumesc

+1 Vlad, Merci. Tot combo.
La Pavoni Europiccola 2006 | NAKED Profiling Kit | IMS all the way | Arco (de vanzare) | Baratza Sette 270 v2 | Brewista Smart Scale 1 | Concept-Art tampers | To be continued...

+ 1 combo
Lelit Victoria PL91T, Kinu M47, Eureka Mignon Specialita 17NX - Red

(20-12-2020, 15:49)vladdooo Wrote: Am facut eu
Hai sa facem ordine aici sa avem o lista clara cu cine si ce vrea si ce avem disponibil
Ok. Eu vreau combo :)
#Lelit Grace  # DF64V  

Și eu as vrea un combo dar nu am înteles cât este pls, 25o dolari?.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 

Una combo și la mine!
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ

Banuiesc ca cei ce si-au exprimat deja dorinta nu trebuie sa mai scrie inca o data, ca iese cam haos si se si dubleaza aproape tot topicul
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

vladdooo. Rămâne 1 combo. Ms

Eu propun asa:
Renatoa: pune lista ta
Sorin: continua
Apoi preiau eu
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

(20-12-2020, 16:37)KrisssKros Wrote: Banuiesc ca cei ce si-au exprimat deja dorinta nu trebuie sa mai scrie inca o data, ca iese cam haos si se si dubleaza aproape tot topicul

Hai sa o lamurim: in afara de cele doua "loturi" de 7+5, cu pledge-uri plasate de @renatoa si @sorinherea, cu nominalizatii in postarea #32, mai exista vreo confirmare ferma?
Banui ca inca nu.
Acesta ar fi al treilea 7+5, multumim @vladdooo

L.E: Desi eram nr. 14 pe listele initiale, pare ca am ramas pe dinafara in pledge-ul lui Sorin.
La Pavoni Europiccola 2006 | NAKED Profiling Kit | IMS all the way | Arco (de vanzare) | Baratza Sette 270 v2 | Brewista Smart Scale 1 | Concept-Art tampers | To be continued...

Salut! Vreau și eu un combo

Plecand de la lista de 25, afisata de @renatoa:
    25 combo
1    renatoa
2    R4du
3    mihnea27
4    coffeemilk
5    sorinherea
6    G. Serban
7    incult
8    Adrian@
9    CosminN (?)
10    miro
11    KrisssKros
12    Yuki
13    Jethro
14    tzucky
15    Mr.D
16    vladopris
17    vladdooo
18    aerofan
19    lracu
20    claudiur
21    George_Gabriel
22    Eugen16
23    AIKI
24    bogono
25    Gabriel B.

pledge 1:
    7c + 5m
1    renatoa
2    R4du
3    mihnea27
4    coffeemilk
5    G. Serban
6    incult
7    Adrian@

pledge 2:
    7c + 5m
1    sorinherea
2    CosminN (?)
3    miro
4    KrisssKros
5    Yuki
6    Jethro
7    vladopris

pledge 3:
    7c + 5m
1    vladdooo
2    tzucky
3    Mr.D
4    aerofan
5    lracu
6    claudiur
7    George_Gabriel

au mai ramas 4:
22    Eugen16
23    AIKI
24    bogono
25    Gabriel B.
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

La mesajul 59 imi exprimasem si eu dorinta, daca se va putea, sa achizitionez o electrica. M-am si oferit sa platesc in avans.
Nu ma vad pe nici o lista. Nu inteleg, mai exact ce trebuia sa mai fac?
ECM Synchronika cu robinet, DF64V + SSP, M47, ECM S-automatik 64
in trecut: df64, K30, Vario Home, Bezzera BB005, si Bezzera Mitica Top

Pt manuale mai e loc?
Lelit Mara PL62S, Eureka Club E, Kinu M47 Phoenix
Former: Lelit PL41TEM, Macap M2D

(20-12-2020, 15:49)vladdooo Wrote: Am facut eu
Hai sa facem ordine aici sa avem o lista clara cu cine si ce vrea si ce avem disponibil

Primii 14, pe lista mea si a lui Sorin sunt clari, daca nu se retrage careva.
Acum pe a ta vad ca e bataie deja si presimteam ca va fi asa... adica nu se va mai respecta ordinea intiala, si nici nu vad posibilitatea si ratiunea de a fi respectata, cine pune banii la bataie isi organizeaza lista cum vrea.

Totusi, observ ca tzuky, care este pe locul 14 in lista initiala, si ar trebui sa aiba loc pe lista lui Sorin Herea, se considera pe dinafara si s-a inscris la vladdooo din nou, ceeace incurca un pic socotelile... nu mult, pentru ca se va elibera locul lui din grupul lui Sorin.

<hr>
(20-12-2020, 17:31)tmerlusca Wrote: Pt manuale mai e loc?

Da, nu iti face griji de manuale, la 10 initiale din grupurile 1+2, nu s-au inscris decat 3-4.

Ma înscriu și eu la o manuala dacă tot a conf renatoa ca mai sunt. Ma retrag de la combo ca nu are rost. Ms

(20-12-2020, 17:20)allex06 Wrote: La mesajul 59 imi exprimasem si eu dorinta, daca se va putea, sa achizitionez o electrica. M-am si oferit sa platesc in avans.

Nu trebuie sa faci nimic, doar sa speri sa se aprobe pachetul de 25. Atunci vor fi 39 de bucati.
Nu am mai continuat lista peste 25, dar esti pe acolo, cam pe la pozitia 30 aproximativ, asa ca esti prins.
Daca se aproba pachetul de 25, voi posta lista completa si vedem daca avem 39 doritori, si daca vladdooo isi mai mentine comanda.
Daca nu se va aproba pachetul de 25, atunci oricum nu erai in primii 21 cat s-ar face cu pachetul lui vladdooo.

Apropo de liste:
Eu am postat aici listele astfel:
1. @renatoa - 25combo - https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...#pid146904
2. @renatoa - 7combo+5manuale - https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...#pid146849
3. @sorinherea -  7combo+5manuale - https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...#pid146849
4. @vladdooo - 7combo+5manuale - urmatorii 7 din lista de 25combo
5. au ramas 4 din lista de 25combo.
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

(20-12-2020, 19:45)renatoa Wrote:
(20-12-2020, 17:20)allex06 Wrote: La mesajul 59 imi exprimasem si eu dorinta, daca se va putea, sa achizitionez o electrica. M-am si oferit sa platesc in avans.

Nu trebuie sa faci nimic, doar sa speri sa se aprobe pachetul de 25. Atunci vor fi 39 de bucati.
Nu am mai continuat lista peste 25, dar esti pe acolo, cam pe la pozitia 30 aproximativ, asa ca esti prins.
Daca se aproba pachetul de 25, voi posta lista completa si vedem daca avem 39 doritori, si daca vladdooo isi mai mentine comanda.
Daca nu se va aproba pachetul de 25, atunci oricum nu erai in primii 21 cat s-ar face cu pachetul lui vladdooo.
Cred ca si eu is in aceeasi situatie. Ca nu is pe nici o lista :)
#Lelit Grace  # DF64V  

Sunteti liberi sa o continuati voi de la pozitia unde am incheiat numaratoarea celor 25.

Postati toate solicitarile de acolo, in ordinea postarii, si cu numaratoare individuala sau din 5 in 5, ca sa va lamuriti fiecare pe unde va aflati.
Dar asta nu garanteaza un loc pe lista lui vladdoo, care si-o gestioneaza singur.
Tot ce pot sa va garantez este ca voi respecta ordinea postarilor daca se aproba cea de 25, nimic mai mult.

Revin cu lista mea (va rog sa nu va suparati ca nu am luat in ordinea postarilor):
Combo:
1) vladdooo
2) lracu
3) claudiur
4) Gabriel B.
5) allex06
6) adipanaitiu
7) Vali
Manuala:
1) cradun

Pt cele 4 manuale ramase au prioritate userii care s-au inscris pana acum pe thread
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle

(21-12-2020, 13:33)vladdooo Wrote: Revin cu lista mea (va rog sa nu va suparati ca nu am luat in ordinea postarilor):
Combo:
1) vladdooo
2) lracu
3) claudiur
4) Gabriel B.
5) allex06
6) adipanaitiu
7) Vali
Manuala:
1) cradun

Pt cele 4 manuale ramase au prioritate userii care s-au inscris pana acum pe thread
Inteleg ca am fost, pentru a doua oara, lasat pe dinafara. 
E ceva ce-mi scapa?  Sad

pai probabil a fost o eroare la sorin cand a scris lista lui: vb cu el sa corecteze lista ca erai acolo
eu am zis ca nu am luat-o in ordine: am ales useri pe care ii cunosc personal sau macar care au mai participat la group buy organizate de mine

Am fost de asemenea "sarit" si din lista lui Sorin. De-asta ziceam "a doua oara". 
Respect alegerea ta, subiectiva, cat si a lui Sorin, insa ceva-ceva tot imi pare "not OK".

Am mai blocat un pledge 7+5, la pretul de 1590 + 50 transport (cele de 1530 nu mai sunt disponibile).
Voi lua ca baza lista initiala a lui Renato, respectiv inscrierile de pe thread, in ordine cronologica. 

Daca mai sunt doritori, sa se inscrie tot aici, pe masura ce cei inscrisi anterior renunta sau se retrag, vor intra pe lista urmatorii inscrisi, cronologic. 

Revin ulterior cu lista finala, al 4-lea pledge.

Ca sa "complic" si eu putin lucrurile o sa am si eu cateva manuale si combouri disponibile.
Am comandat si eu un kit de 7 combo + 5 manuale pentru grupul de prieteni.
Deocamdata 4 combouri sunt rezervate, restul (3 combo + 5 manuale) o sa fie disponibil pentru cine este dispus sa plateasca in avans.
O sa revin cu detalii la sfarsitul lui ianuarie cu cantitatea disponibila si conditiile de rezervare.
Sa nu va inscrieti sau sa nu trimiteti mesaje pentru rezervare! Discutam in ianuarie Smile
Flair 58 Plus, J64V, 1Zpresso Q Air, Cafflano Kompresso, V60
Past: Lelit Mara X, Arco 2 in 1, Lelit PL41TEM, Kinu M47 Phoenix

poate ar fi bine sa desprindem group-buy-urile si inscrierile pt manualele extra in topicuri separate

O manuala as dori și eu dacă prind :).

Te pun la mine, daca vrei

Da, te rog, e ok pt brew nu?

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)