Welcome Back Log In Create Account

Poll: Interesat ?
You do not have permission to vote in this poll.
Manuala
17.33%
13 17.33%
Electrica
82.67%
62 82.67%
Total 75 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Arco by Goat Story manua-lectric grinder group buy

As fi eu interesat, ti-am trimis PM.
Gaggia Classic Pro PID | Kinu M47 | Sette 270 | Arco

(01-06-2021, 16:02)coffeemilk Wrote: Deci eu am fost super optimist când am zis că amână pentru august! Poate o livrează de Crăciun, care, vom vedea. :D

Ca bine ai cobit... macar Craciun sa fie...

https://www.kickstarter.com/projects/goa...ts/3314793

Și-a luat nevasta de o grijă, are cadou pentru Crăciun! :D
Gaggia Classic 2012 & ARCO 2in1

Noi sa fim sanatosi, ca 2025 e departe… [emoji23][emoji23][emoji23]
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Deci piesele au sosit si acum Anze cu un angajat se apuca de asamblat, verificat, ambalat si expediat. Mie imi place de Anze ca e un tip optimist... Confused
E bun si in decembrie, dar macar sa stim anul... :D

Sa le distribuie prin Ikea, cu instructiuni de montat acasa  Angel

Nu merge, au componente electrice; doar cei autorizati pot face asta!
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Comparativ cu aberatia prin care trec cei cu Krinder, as zice ca inca stam bine...

https://www.kickstarter.com/projects/caf...ts/3323660

Nu pricep cum isi livreaza marfa Cafflano, daca nu sunt in stare dupa un an si ceva (situatia este din mai 2020 !) sa livreze in anumite tari de pe glob... printre care este si RO. Motivatia cu covidu e puerila...
Daca dealerul local Cafflano dintr-o anumita tara are un canal prin care aduce Kompresso, de ce nu poate fi folosit ca sa distribuie si Krinderele restante in tara respectiva...  Confused Huh

mda, am primit si eu comunicarea. norocul meu a fost ca m-am mutat in Milano, asa am putut primi pachetul.
By the way, daca e cineva in asteptare, va pot ajuta. 

Ca sa raspund la ultima intrebare, au contractat deja un furnizor pe care probabil l-au platit in avans sa-si faca treaba iar utilizarea unui altuia implica alte costuri. Sunt sigur ca nu e chiar simplu dar din respect pentru eticheta as fi facut un efort. nu sunt chiar nimeni....
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

@renatoa pai nu are cum sa oblige. Daca tu ca distribuitor local constati ca e o prastie si ca sunt variante ieftine mai bune (aka Timemore), atunci nu are rost sa blochezi bani, ma gandesc...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Pai atunci incetezi colaborarea cu ei total, nu aduci doar ce iti convine si ii injunghii pe la spate la ce nu iti place tie. Asta nu e dealer, cred ca intra la alta definitie... 
Personal nu as schimba krinderu pe un C2.

Nu e obligatoriu. Tine de piata, tine de organizare, de contracte.
Daca esti in afara companiei, aduci ce crezi de cuviinta. Daca esti din companie, aduci ce ti se spune.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Suntem offtopic dar n-as spune ca C2 e sub krinder, din contra. Mai ales in varianta titan, C2 face si espresso si chiar destul de ok. Ca tot mi-am adus aminte voi reveni pe topicul dedicat.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Salut! Mai este vreun loc pentru o rasnita manuala? Multumesc!

Avem, avem! Numai sa vina coletul! PM me.

Sent from my iPhone using Tapatalk
La Pavoni Europiccola 2006 | NAKED Profiling Kit | IMS all the way | Arco (de vanzare) | Baratza Sette 270 v2 | Brewista Smart Scale 1 | Concept-Art tampers | To be continued...

@Ben123 Am primit mesajul, dar nu iti pot raspunde, ca ai mesageria dezactivata (asa zice forumul, cel putin). 
Te rog da-mi un mail la tzucky arond Gmail punct com, sau dezactiveaza mesageria :)
La Pavoni Europiccola 2006 | NAKED Profiling Kit | IMS all the way | Arco (de vanzare) | Baratza Sette 270 v2 | Brewista Smart Scale 1 | Concept-Art tampers | To be continued...

Ma gandesc serios sa imi cedez locul la o manuala, cu avans deja platit la @sorinherea (250 lei). Vrea cineva sa-mi ia locul si sa-mi vireze avansul deja platit? :)
Timemore C2; 1Zpresso JX-PRO; Cafflano Kompresso; Cafflano Go-Brew + Kalita Wave 155; Hario V60 02 copper; Bialetti Brikka Restyling 2tz; Bialetti Musa 1tz; Bialetti Fiammetta 3tz

Ce le mai place sa se joace... :)

www.kickstarter.com/projects/goat-mug/arco-2-in-1-coffee-grinder/posts/3355986

Asta nu mai e joaca, e nesimtire si proasta educatie.Cea mai frecventa intrebare este cand incep livrarile, nu cum o spal cu sampon. Inteleg ca din multe motive pot aparea intarzieri, dar corect e sa fie transparenta atat referitor la termene si motive de intarziere cat si la calitatea produsului. Pe Facebook nu avem acces la pagina lor,asa ceva nu am mai intalnit.Cui se adreseaza acea pagina? La lansarea proiectului l-am intrebat pe Anze cum compara Arco cu alte rasnite manuale, nu cu Langom si mi-a raspuns destul de iritat ca nu e treaba lui sa faca comparatii, e treaba comentatorilor de pe net. Personal sunt din ce in ce mai dezamagit.

(18-10-2021, 17:24)quad Wrote: Ma gandesc serios sa imi cedez locul [...]

Nimeni mai răbdător ca mine?:)) Deja mi-am luat 1Zpresso JX-Pro și e mai mult decât capabilă.... Cafflano Kompresso. [emoji16]
Timemore C2; 1Zpresso JX-PRO; Cafflano Kompresso; Cafflano Go-Brew + Kalita Wave 155; Hario V60 02 copper; Bialetti Brikka Restyling 2tz; Bialetti Musa 1tz; Bialetti Fiammetta 3tz

@quad
Eu am o Comandante, dar am aplicat la Arco pentru ca mi-a placut reglajul pe exterior si din vrajeala expusa de ei parea sa fie o rasnita promitatoare. Nu intarzierea e o problema pentru mine, cat lipsa de transparenta si modul de doi bani in care ne trateaza. Nu stim ce o sa primim, cand o sa primim, dar stim cum trebuie spalata. Sa-i fie rusine, a reusit sa ma scoata din sarite si cred ca o sa-i scriu cateva randuri "de bine". Nu ma asteptam de la un om educat sa se comporte ca un neam prost.

(10-11-2021, 20:19)Eugen16 Wrote: Nu ma asteptam de la un om educat sa se comporte ca un neam prost.

Nu prea ai avut de-a face cu slovenii, huh? :)

Ce-i drept nu, dar o dar o sa-mi fie invatatura de minte. 
Discutam cu un coleg din grupul nostru de achizitie sa gasim o cale cu impact maxim de a ne exprima nemultumirea fata de modul in care ne trateaza. 
Poate aveti ceva idei, cat mai diabolice posibil.  Dodgy

Lasati comenturile cu nemultumirile legate de amanari repetate in video-ul de prezentare a curatarii: https://www.youtube.com/watch?v=EodPLmXcz9I&t=2s
Eu am facut-o deja...  :aq:
Lelit PL41TEM * Arco Combo/Mazzer SJ/Sage Dose Control Pro 600SIL * Ibric turcesc * Moka Pot BERLINGER HAUS Emerald/ PETERHOF * Pour Over Hario V60-01

Eu aș aștepta să livreze, apoi "roasting" pe unde se poate :)

Parerea lui Anze

https://tenor.com/view/money-crying-wood...if-6945518
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Jethro, buna ideea cu comentariile pe you tube, dar nu ar trebui sa-i reprosam clar intarzierea, pentru ca ne combate imediat, ci nesimtirea de a ne spune ca a schimbat furnizorul ca sa ne dea o rasnita "perfecta", ca a mai adaugat n'șpe clicuri, apoi ca au sosit piesele si el impreuna cu un prieten stau zi si noapte sa le asambleze pentru noi, iar acum ne spune cu ce sampon trebuie sa o spalam. Maine ii taxez si eu nesimtirea, merci de pont

Vladddooo, tu tii cu ursul?  Dodgy

Este ffff important pricesul de spălare a rasnite, mai ales în timpurile astea pandemice :D. Poate chiar lumea este interesata de acest proces.
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 

Am dat un like la postarea lui Jethro de pe youtube, poate si ceilalti colegi vor da likeuri la postarile nemultumitilor.

Ce va impiedica sa va retrageti ?
Cine a vrut sa faca asta vad ca a putut, apar postari in sensul asta pe HB... probabil a scris si i-au returnat banii.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)