Hello There, Guest! Login Register

Agregatul meu

Tongue 
Salut, dragi impatimiti ai espresso-ului
revin si eu cu noua mea achizitie, rezultatul indelungat al cautarii asidue de ....putina satisfactie.Satisfactie pe care am cautat-o, ca si voi, in diferite locatii si care s-a lasat asteptata pana...:P acum.

Beneficiind de intelegere din partea sotiei mele, am hotarat impreuna ca, este timpul sa ne ^^rasfatam^^ in fiecare zi cu un espresso. Si pot sa spun ca, nu regret nimic.Nu regret nici macar ignoranta de care am dat dovada vis-a - vis de placerea de a bea un espresso, confundand foarte usor nevoia cu placerea, instinctul primar cu pasiunea.

Dat fiind bugetul, usor limitat, am optat pentru un espressor Bezzera BZ10HX si o rasnita...manuala. Stiu ca unii ma ^^condamna^^Cool pentru alegerea usor discutabila a unei rasnite manuale, dar va pot garanta ca , mie si sotiei mele ne-a schimbat diminetile....si nu exagerez deloc. Am descoperit gustul rafinat al espresso-ului, chiar daca suntem profani...,dar acest dezavantaj ne da sansa de a experimenta, de a ne implini, de a ne rafina in aceasta viata ...efemera.

La prima vedere sau mai bine zis dupa cateva stangacii normale privind necunoscutele din ecuatia espresso-ului, va marturisesc ca am reusit astazi sa beau primul meu espresso, si sunt mandru de mineAngel.

Va multumesc tuturor pentru intelegere, sfaturi si urari !
Rolleyes

Attached Files Thumbnail(s)

Bezzera BZ10 ,ranita Hario si multa pasiune;)...ajutata de Macap M2M

Reply
Multe shot-uri reusite iti doresc! Pe masura ce vei trece la o rasnita electrica potenta, satisfactiile vor fi multiplicate surprinzator. Espressorul poate.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
Bine ai venit in lumea asta minunata. M-am amuzat putin cand ai pomenit despre buget usor limitat, si am citit mai departe ca ai luat BZ10, care nu se incadreaza la buget mic :). Dar probabil te refereai la rasnita ?
Felicitari pt achizitie, eu am avut doar o singura data ocazia sa beau un espresso extras cu BZ10 si a fost minunat (mersi Zuluafonu :) )
Si o urare: extractii cat mai reusite!
La Marzocco Linea PB, Mazzer Vulcano, Rocket Boxer, Mahlkonig Vario, Wilfa Svart

Reply
Va multumesc tuturor pentru urarile frumoase.:) si promit ca o sa echilibrez balanta...cu o rasnita pe masura!Angel
Cat despre extractii, pentru moment saltul este incomparabil cu ce scoteam de la Rowenta! Gustul este total diferit, iar satisfactia este in...crestere!Heart
Bezzera BZ10 ,ranita Hario si multa pasiune;)...ajutata de Macap M2M

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)