Welcome Back Log In Create Account

Achizitie de grup rapida Panama Geisha 2017

(31-05-2017, 11:08)Lyvyoo Wrote: TValentin m-a anuntat ca va fi plecat in perioada sosirii cafelei, deci cedeaza cele 500g. Pe acelasi principiu al evitarii fragmentarii comenzilor, cine vrea punga lui intreaga de 500g? Udivoro se anuntase primul, in caz ca nu, urmeaza adipanaitiu

Salut Liviu,ramane valabil pt.mine 500gr.mersi
Robot Cafelat,Hario V60,feldgrind1,ibric soy

Sau eu :D Dacă abandonează cineva. Rapizi mai sunteți.
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator

Impart eu cu tine
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1 SSP HU, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: V60 porcelain/Gabi/CT62 + Zerno Z2 SSP Brews, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Hario Alpha, Outin Nano + Femobook A2

Daca mai e loc, intru si eu pentru 500 g
acasa: rocket appartamento, honne naked, espro tamper & pitcher, acaia lunar
office: expobar hx, vst 18, fiorenzato f64, motta tamper & pitcher, hario drip scale
prev: vario mk, kinu m47

Ce tarziu am vazut topicul...si eu vreau 500-1kg, cat ramane :)

Mai, ce sa zic, nu va mai amagiti, caci nu prea mai vad nicio portita...  :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Data viitoare facem ca la biletele la meciuri/concerte, luam in avans 10 pungi si vindem la suprapret :))
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig E65S, Kinu M47

Pana'mea... :)

Buna, ceva noutati despre comanda? Cred ca ar trebui sa strangem banii:).
Expobar Brewtus IV, Honne Home, Cafflano Kompresso, Kinu M47,  Hario V60 Drip Scale

Da, da, în seara asta revin cu o postare sa vedem procedura.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

As dori sa cedez cele 500 gr ale mele catre rdumitrescu
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1 SSP HU, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: V60 porcelain/Gabi/CT62 + Zerno Z2 SSP Brews, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Hario Alpha, Outin Nano + Femobook A2

As vrea si eu 500 g ! Dar nu din comanda veche [Image: smile.gif] !
#ROCKET R NINE ONE , #ROCKET SUPER FAUSTO/Red Speed , #AILLIO BULLET R1 V2 , #Acaia Lunar
#Brewtus IV , #Honne Slim  ;   #Ibric , #MK. Vario
Accesorii ROCKET , MOTTA , IMS , Tamper dinamometric ECM , altele

Hai incepe, hai incepe...abia astept sa gust minunatia

Daca se mai poate, as dori si eu 500 gr
office: expobar hx, vst 18, fiorenzato f64, motta tamper & pitcher, hario drip scale

Am zis mai sus dragi colegi sa nu va mai amagiti :) Sapid au spus ca nu mai exista decat alternativa Panama Jurutungo Geisha new crop la 110E.

aiaiaiai, tot as lua un 250g acolo...sa mananca si gura mea asa ceva.

Voi face eu plata maine dimineata si va comunic cursul si comisioanele de plata aferente transferwise, urmand sa va dau contul de plata. Puteam sa o fac in seara asta dar am vrut sa am o reconfirmare a tuturor datelor de plata de la greci. As vrea sa ne miscam repede si sa-l grabesc pe prajitor, deci va rog sa fiti pe faza la ce se va mai scrie pe topic.

Primul pas ar fi ca cei care ati rezervat cele 10kg sa va inscrieti fiecare in acest tabel, ca sa avem o centralizare completa si sper eu rapida:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...sp=sharing

Nu e nevoie de SAVE, pentru ca datele introduse se salveaza automat. Tabelul va fi sters dupa ce vine cafeaua.

Geisha mai scumpa necesita comanda separata cu un minim de cantitate, despre care nu am discutat.

(30-05-2017, 14:41)cristia74 Wrote: Ma alatur si eu cu 750 grame. Multumesc !

Ai pus in tabel 250g. Ai schimbat optiunea cumva sau ai gresit in tabel? Daca da, trebuie anuntat ca sa le dam altui coleg.

Udivoro zice ca e plecat din tara. Pe lista, in ordinea cererilor ar urma adipanaitu, pe care il rog sa confirme cele 500g si tipul de prajire

Costuri finale 10kg cafea: 3204 lei, inclusiv comisioane TransferWise si transport pana in Bucuresti. 
Curs euro tranzactie cu taxele de mai sus incluse: 4.73
Mai exact:
1 kg -  66.8E x 4.73 = 316 lei
500g - 33.4E x 4.73 = 158 lei
750g - 50,1E x 4.73 = 237 lei

Colegii din tara mai adaugati 3 lei / ambalaj de trimitere (voi cumpara niste cutii de carton).

Va rog sa va calculati valoarea cafelei + ambalajul (daca e cazul) + comisionul de incasare al bancii mele 4 lei daca trimiteti prin transfer bancar. Daca depuneti la ghiseul bancii Transilvania direct, comisionul este zero pentru ambii.   

Va anunt mai departe legat de ridicare si trimitere.

LE - am vazut mai anuntul de mai sus dupa ce am postat, scuze. Well, daca se mai razgandeste cineva...

Gura care plange primeste. Uidivoro m-a anuntat ca el va fi plecat din tara si pot prelua eu comanda lui de 500 gr. In seara asta fac viramentul, multumesc.

Avand in vedere interesul colegilor pentru aceasta cafea, sunt dispus sa cedez 250 g din comanda mea, daca e ok si pt. Liviu.

Rog un raspuns pana diseara, cand voi face plata.
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Pai ma inscriu si eu sa iau 250 grame espresso, daca ramane de la un coleg generos

Treceti totul în tabel

Liviu, pretul pt verde e egal cu cel de prajita?

(20-06-2017, 15:35)Alin T. Wrote: Pai ma inscriu si eu sa iau 250 grame espresso, daca ramane de la un coleg generos

pentru o suma modica, iti dau eu, doar ca prajita de mine e mult mai scumpa decat cea prajita de sapid :)
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Eu rasplatesc mestesugul artizanal, craft-ul, asa ca ma bag. Doar ca as vrea si direct prajita de ei, ca sa pot sa te laud aici pe forum ca a ta e mai buna :)

(20-06-2017, 12:58)Lyvyoo Wrote:
(30-05-2017, 14:41)cristia74 Wrote: Ma alatur si eu cu 750 grame. Multumesc !

Ai pus in tabel 250g. Ai schimbat optiunea cumva sau ai gresit in tabel? Daca da, trebuie anuntat ca sa le dam altui coleg.

Nu, am trecut 500g espresso si 250g filtru. Am facut si plata.
Expobar Brewtus IV, Kinu M47, Quamar Q13 

Bogdan_geor, scrie la inceputul topicului,  5% discount pt verde. Astept sa comparam mana ta cu mana grecului  :)

(20-06-2017, 16:18)Lyvyoo Wrote: Treceti totul în tabel

Ai mp.
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

La calculul din tabel ies 500g in plus, deci il rog pe Udivoro sa descurce, caci el a renuntat  :)  Apoi eu am anuntat ca se duce cafeaua la urmatorul pe lista (adipanaitu), apoi a scris alinmihon ca l-a contactat Udivoro sa ii dea lui cafeaua. Deci astept sa imi comunicati decizia finala...

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)