Welcome Back Log In Create Account

Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D

Am primit astazi piesa cea noua, o sa o las feedback cand ajung acasa. Merci!

Pare sa fie mult mai bine, dar acum cafeaua se strânge in partea mai puțin înclinată, nu?
[Image: fa1bb70dcf65e5f693efccd156850cba.jpg][Image: aa3e26460182f57caaf03fc90473ff6e.jpg]

Sent from my iPhone using Tapatalk

(16-10-2017, 16:50)kamasi Wrote: Rog, colegii care au primit noua versiune de nivelator, sa lasati un feetback referitor la cata cafea ramane pe nivelator si daca este acceptabil sau nu. Multumesc

Cea mai puțină cafea reține versiunea pe care ai făcut-o pentru mine - aproape deloc în partea de nivelare, puțina (la colegul mai sus e multă) pe lateral  Angel în plus nu ai partea aceea ”tampată” în mijloc  Wink

[Image: ivkdr5T.jpg]
Niche Zero (fost Kinu M47), Lelit Elisabeth-PL92T (fost Victoria-PL91T)

(16-10-2017, 16:53)sorinetta Wrote: Am primit astazi piesa cea noua, o sa o las feedback cand ajung acasa. Merci!

Pare sa fie mult mai bine, dar acum cafeaua se strânge in partea mai puțin înclinată, nu?
[Image: fa1bb70dcf65e5f693efccd156850cba.jpg][Image: aa3e26460182f57caaf03fc90473ff6e.jpg]

ai reglat nivelatorul, functie de cita cafea este in portafiltru? mai scoate din distantiere, sau mai pune, dupa cum arata, buza capacului fie nu sta pe margine portafiltrului, si e este in aer, eu am incercat pe toate care le-am trimis la cea mai fina macinare, si a ramas doar un pic de praf de cafea
Isomac Tea II, DF 64, Kinu Phoenix, OCD Lelit

Confirm cele spuse de kamasi, modelul nou nu retine deloc cafea, dupa cateva rasuciri la viteza normala, eu mai dau de cateva ori, dar cu viteza mai mare. Conteaza sa fie setata corect inaltimea nivelatorului in functie de cantitatea de cafea si de sita.
Gaggia Espresso Pure / Ascaso i-mini i2 / IMS basket / Naked Portafilter / Self-made tamper
La Pavoni Professional / Cafflano Kompresso / Kinu M47 Phoenix

apropo, cum setati aceasta inaltime?
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Am scos doua distanțiere de plastic si e mai bine dar încă rămâne cafea. Eu folosesc 18 gr in cos de 20 gr. Mâine o sa încerc cu o noua cafea.

(19-10-2017, 22:32)sorinetta Wrote: Am scos doua distanțiere de plastic si e mai bine dar încă rămâne cafea. Eu folosesc 18 gr in cos de 20 gr. Mâine o sa încerc cu o noua cafea.

da citeva ture la viteza mai mare

(19-10-2017, 22:26)maki Wrote: apropo, cum setati aceasta inaltime?
daca spun vreo prostie sa fiu corectat, cred ca e distanta de la oringul grupului pana la buza dusului

chestia cu saibele de plastic, nu prea mi-a placut, dar nu am gasit inca o solutie printabila pentru modificarea adancimi

Vreau si eu unul de 58mm te rog. Incap saibele plate de metric 27 in interior? Asa il ingreunase-m pe cel de 53mm.
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

io am varianta chinezeasca, din metal si o reglez astfel ca atunci cand termina de de nivelat cafeaua sa stea parte pe cafea, parte pe buza sitei. in stilul asta obtin nivelul maxim de nivelare al cafelei dar am si pucul drept. probabil ca asta te interesa. nu stiu daca procedez cel mai bine.
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

(20-10-2017, 01:13)Fane Wrote:

io am varianta chinezeasca, din metal si o reglez astfel ca atunci cand termina de de nivelat cafeaua sa stea parte pe cafea, parte pe buza sitei. in stilul asta obtin nivelul maxim de nivelare al cafelei dar am si pucul drept. probabil ca asta te interesa. nu stiu daca procedez cel mai bine. 
cel pe inox este greu, eu pot sa il duc in 350 g doar cu 6 saibe m27, iese inalt si nu imi da variante de blocare a inaltimii din a 3 piesa, Fane poate pui niste imagini cu el desfacut, sa imi trazneasca vreo idee, am reusit sa fac filete pe printer, pana la pas de 0.7, eu stiu, poate scap de saibe, dar o sa trebuiasca sa lipesc saibele in corpuri

Am folosit o noua cafea care a necesitat o granulație mai mica și a trebuit sa mai adaug un distanțier.

[Image: 401f4ba777f79efbd795d9df0118289e.jpg]

Poti sa cantaresti sa mi zici cate grame are?

(20-10-2017, 06:58)kamasi Wrote: Fane poate pui niste imagini cu el desfacut, sa imi trazneasca vreo idee...

cate doresti prietene Kamasi. :)

[Image: yeamgcf.jpg]
[Image: qb17rMt.jpg]

poate nu se observa in poza, dar piesa din mijloc are filet. cu ea fixezi inaltimea si o blochezi cu piesa din dreapta.
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

(20-10-2017, 16:36)Fane Wrote:
(20-10-2017, 06:58)kamasi Wrote: Fane poate pui niste imagini cu el desfacut, sa imi trazneasca vreo idee...

cate doresti prietene Kamasi. Smile

[Image: yeamgcf.jpg][Image: qb17rMt.jpg]

poate nu se observa in poza, dar piesa din mijloc are filet. cu ea fixezi inaltimea si o blochezi cu piesa din dreapta. 

mnda, o sa trebuiasca o grodime de 4mm la piesa intermediara, sa iasa filetul ok, de maine ma apuc de teme

cine a comandat un nivelator pe 58,5 saptaman trecuta? l-am terminat azi, dar am sters mesajele si am pierdut adresa, va rog lasati un mesaj. multumesc

Eu am cerut unul negru. Am site IMS pe La Marzocco.
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

(21-10-2017, 21:19)stefandinescu Wrote: Eu am cerut unul negru. Am site IMS pe La Marzocco.
Al dumneavoastra este in lucru ati cerut un 58

Cred ca asta e varianta cu oala reglabila. Sa vedem ce parere au filete pe ABS.

[Image: cq9kCZX.jpg][Image: 2683Om0.jpg][Image: MQF9sMi.jpg][Image: uTeuVxX.jpg]

Arata foarte bine! Felicitari!

I urma upgrade la noua versiune de nivelator, a pretului de printare si a materialelor puse in opera, noul pret pentru nivelatoare este conform anexa:

Pret Nivelator V5

Pentru noul produs Blind Tumbler, pretul este conform anexa:

Pret Blind Tumbler

Cafea cremoasa si aromata

O imagine cu Blind Tumbler poti sa postezi?
Lelit Bianca V3 | Niche Zero | Kinu M47 | Kalita Wave | Commandante C40 mk4
Ex: Expobar Brewtus | Lelit PL43

(29-10-2017, 13:24)Lucian. Wrote: O imagine cu Blind Tumbler poti sa postezi?
dimensiunile pentru portafiltre o sa le mentioneze fiecare

[Image: 79xYBLD.jpg][Image: cvSjunb.jpg][Image: IlxUSpF.jpg][Image: namigFY.jpg]

[Image: 28z6LWK.jpg][Image: CqIJSmt.jpg][Image: dZKKuv3.jpg][Image: JaWtSYc.jpg][Image: Ru8DOh5.jpg]

Arata foarte bine. Ma intereseaza pentru un portafiltru de 58.
Lelit Bianca V3 | Niche Zero | Kinu M47 | Kalita Wave | Commandante C40 mk4
Ex: Expobar Brewtus | Lelit PL43

(29-10-2017, 13:41)Lucian. Wrote: Arata foarte bine. Ma intereseaza pentru un portafiltru de 58.
in privat dimensiuni, date de contact si culoare

Nu-mi dau seama care e mai folositor. 

Pentru sitele de 58mm merg dimensiunile standard:

[Image: blind-tumbler-dimensions_4.jpg?fit=700%2C700&ssl=1]

Superbe! Felicitari!

Buna dimineata, cine mai doreste sa dea comenzi, acestea se pot trimite pana miercuri cel tarziu, urmeaza 2 saptamani de pauza pentru reamenajari si relocare atelier. Multumesc

ar trebui combinat blindul cu nivelatorul... :) vin si eu cu idei care sa-ti complice viata... :)

(30-10-2017, 12:15)Fane Wrote: ar trebui combinat blindul cu nivelatorul... Smile vin si eu cu idei care sa-ti complice viata... Smile
pffff, intro zi o sa trebuiasca sa combin nivelatorul, blindul, tamperul rasnita si espresorul......hahahahahahaha, ......acu serios, cred ca e mai complicat, sa bagi nivelatorul si sa invarti

pai ... pe baza "dopului" printezi acele aripioare si dupa ce ridici sa curga cafeaua, rotesti sa se faca si nivelarea :). Desigur glumesc !
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)