Valeu, un pic domnilor, cred ca am lipsit ceva timp de pe aici.
Din cauza suprafetelor inclinate, imprimant nu poate lucra decat in trepte, incerc sa redau cit mai bine suprafata continua, fara asperitati, folosesc ca final un smirghel P600, , dar tot imi ia in jur a doua ore pentru finisajul fetelor nivelatoare, o ora pentru tratamentul cu acetona si apoi o zi pentru spalare si uscare.
Pentru cine mai doreste nivelator, va rog lasati mesaj privat am avut mult de lucru pentru imprimanta cu rasina si nu prea am mai intrat.
(03-11-2016, 20:08)orwo Wrote: ai vreo idee ce sa fac sa nu mai ramana cafea pe el?
finisaj cu smirghel din ce in ce mai fin si rabdare de inca 2 ore, suprafetele inclinate sunt mai greu de facut
(14-11-2016, 22:48)Semaca007 Wrote: Salut Kamasi,
As vrea si eu un dispozitiv reglabil pt sita IMS de 18 g, de 58.4 am inteles ca tr sa fie, cu cat mai multe saibe. [Image: smile.gif]
Ce culori mai ai disponibile?
Alb Natur (alb laptos cu o tenta galbuie), Rosu, Albastru deschis (bleu), Albastru Navy, Verde, Maron, Beije, Verde electric, Portocaliu, Negru,
Lasati datele de contact pe privat (nume, adresa, nr telefon)
(18-11-2016, 20:56)Mariano Wrote: Kamasi un Funnel cred ca poti sa faci: https://www.youtube.com/watch?v=2xIcEhhmoz0
Se poate face, singura problema ar fi dimensiunea exterioara a portafiltrelor, si problema greutatii, ar trebui sa il fac in asa fel incat sa se prinda de ghearele portafiltrului, si aici incep variabilele, grosimea ghearelor, lungimea, distanta de la buza pana la fata ghearelor, etc,