Welcome Back Log In Create Account

Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D

Salut. kamasi faci si dimensiuni mai mici gen 52mm/53mm??
|Lelit PL41TEM|-|Lelit PL43 MMI| 

(03-08-2016, 23:30)MariusCoffeman Wrote: Salut. kamasi faci si dimensiuni mai mici gen 52mm/53mm??

da, sigur
Isomac Tea II, DF 64, Kinu Phoenix, OCD Lelit

dupa ce platim si dam adresa cum se intampla? eu de ex, nu am niciun raspuns de cateva zile. merci
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

(06-08-2016, 10:31)bogdan_geor Wrote: dupa ce platim si dam adresa cum se intampla? eu de ex, nu am niciun raspuns de cateva zile. merci
Buna ziua, aseara am luat ultimele piese, am avut unele probleme tehnice, luni vor fi puse la curier

Le ai și pe cele ptr Timișoara?
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

pana in ora 14, vine curierul, marti o sa ajunga ambele colete pentru bogdan_geor si orwo.
multumesc de intelegere

Danke man

La tm le ai pus cu ramburs sau îți pun banii în cont?

Are cineva nr de tel al lui kamasi și poate sa mi l dea?
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

(06-08-2016, 11:41)orwo Wrote: Danke man

La tm le ai pus cu ramburs sau îți pun banii în cont?

Are cineva nr de tel al lui kamasi și poate sa mi l dea?

0751210591

(06-08-2016, 11:35)kamasi Wrote: pana in ora 14, vine curierul, marti o sa ajunga ambele colete pentru bogdan_geor si orwo.
multumesc de intelegere

super, merci

(06-08-2016, 14:41)bogdan_geor Wrote:
(06-08-2016, 11:35)kamasi Wrote: pana in ora 14, vine curierul, marti o sa ajunga ambele colete pentru bogdan_geor si orwo.
multumesc de intelegere

super, merci
Multumesc si eu, pentru mine e cea de a doua piesa comandata de ORWO. Abia astept sa ajunga!
ECM Synchronika Antracit, Eureka Olympus 75HS, Kinu M47

Urgent Cargus, cel mai praf serviciu de curierat, 2 expedieri ratate, ce curieri mai sunt pentru Eforie Sud?

Fan curier, posta atlasib poate....

Eu evit Urgent. Mi-au dat la rateuri de cand s-au combinat cu Cargus de m-au disperat.

Si 53,4mm pt sitele IMS de LaSpaziale [Image: f863fe254c7041f6eeac9436e34ef476.jpg][Image: 0116c54ba3c36e633a51808f3c7dee3d.jpg]si cu spatiu pt saibe de M27 excelent. Multumesc Kamasi!
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

(08-08-2016, 18:08)stefandinescu Wrote: Eu evit Urgent. Mi-au dat la rateuri de cand s-au combinat cu Cargus de m-au disperat.

Si 53,4mm pt sitele IMS de LaSpaziale [Image: f863fe254c7041f6eeac9436e34ef476.jpg][Image: 0116c54ba3c36e633a51808f3c7dee3d.jpg]si cu spatiu pt saibe de M27 excelent. Multumesc Kamasi!
Cu ce printer ai dat?

Ceva ce aveau colegii in teste la birou. Aproape calibrata :)
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

adio tamper. am primit si eu gadgetul de la kamasi,e branduit deja :) doua cafele si gata e reglat,daca il lasi mai desfacut si trebuie sa apesi un pic pe el nu mai e nevoie de  tampat ,eu am incercat si nu mai avut nici un efect,daca il strangi si apasa putin mai e nevoie de o tampare modica ,gustul cafelei? e subiectiv,mie personal mi-a placut mai mult dar poate e placebo, oricum pregatirea pucului e rapida pui cafa dai cu scula :) si gata , merita luat
ps nu am pus saibe ptr ca am apasat dar se pot pune ptr a ii creste greutatea-nu stiu daca ajunge la 0.5kg....

nici eu nu mai folosesc tamperul, si-mi imi pare rau dupa el, mai este si dinamometric [Image: angry.gif]
Asta este, tehnica evolueaza. Cu 5 saibe ajunge la 267g. Sunt curios acum de o comparatie cu unul chinezesc, cu originalul mai tarziu [Image: smile.gif]

Attached Files Thumbnail(s)

Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.

pretul originalului e marcat de drepturile de autor , la chinezi dreptul de autor nu e recunoscut :),la noi salarile mici te fac sa treci cu vederea pe sistemul asta e ,ghinion ....vezi presedintele.... [Image: biggrin.gif]

Umarul care se sprijina pe buza sitei face ca suprafata pucului sa iasa paralela cu planul dusului. Daca nimeresti si dimensiunea din saibe iese si tamparea fara tamper. Dispare astfel riscul de a tampa pe-o parte si de a disloca pucul prin incercarea de a indrepta situatia prin nutatie.
Lelit PL41TEM + Mahlkonig Vario + Hario Mini Mill +  tamper full inox, prajitor GeneCafe

corect de zici, pai de crezi ca am apelat la altceva, din cauza variabilelor de dinainte.

Ce ti-e si cu "progresul" asta, dom'le... cum demoleaza tabu-uri considerate sacre pana ieri... auzi erezie, de plastic si tampeaza mai bine ca un "dinamo"...
Degeaba ziceau unii mai ciudati ca poti tampa si cu o lingura, nu i-a bagat nimeni in seama... dar cum i-ai dat o fata mai ezoterica, care sa aduca a tehnologie inalta, gata ai scos lumea din convingeri... :P

știi asa am zis acum 2o de ani despre Gillette aparat de ras, ce o sa mai scoată pe piața, ce o sa mai inventeze, și uite ce au făcut, asa și cafeaua, tamperul dinamometric, grind by weight, etc...

Gillette a cucerit cu pretul, nu cu inovatiile...
Cum au aparut unii mai ieftini, vezi dollar shave club, cum le-a luat juma de piata in nici 5 ani.

mi a venit si mie distribuitorul, exact culorile pe care l am cerut :)
functioneaza perfect, cafeaua apare uniform din sita la extractie, gustul n as putea sa spun ca s a imbunatatit insa curgerea e mult mai buna.

merci frumos kamasi, recomand produsul cu cea mai mare incredere!

[Image: 6916a3beae2117c429af5363b828fdcb.jpg]

P.S. nu inteleg care e treaba cu faptul ca unii colegi nu mai folosesc tamperul, asta e un accesoriu de distributie uniforma, nicidecum de tampare.

pune cinci saibe si dai cu invartirea, apoi extrage fara tampare......

eu il folosesc fara nici o saiba,pun cca 16,5 g in sita si l-am reglat sa intre atat cat nu mai e nevoie de tampare -metoda e ceva de genul insurubarii- il rotesc usor pana se aseaza pe marginea sitei si cand incerc sa tampez nu mai preseaza de loc tamperul ,am impresia sau cafeaua este mai dulce? [Image: sad.gif]

asta am sesizat si eu.

Vreau și eu... Oare ce diametru e necesar pentru ims18gr expobar?
Expobar Leva HX (rotary pump), Honne 1.0, MK Vario, Hario scale, Hario Switch, Aeropress

(14-08-2016, 21:43)hora_ce Wrote: Vreau și eu... Oare ce diametru e necesar pentru ims18gr expobar?

ca al meu, 58.4

Eu folosesc o sita IMS, mai ramane putin loc pe langa distribuitor. Cred ca merge si 58,5 mm

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)