(06-08-2016, 11:41)orwo Wrote: Danke man
La tm le ai pus cu ramburs sau îți pun banii în cont?
Are cineva nr de tel al lui kamasi și poate sa mi l dea?
adio tamper. am primit si eu gadgetul de la kamasi,e branduit deja :) doua cafele si gata e reglat,daca il lasi mai desfacut si trebuie sa apesi un pic pe el nu mai e nevoie de tampat ,eu am incercat si nu mai avut nici un efect,daca il strangi si apasa putin mai e nevoie de o tampare modica ,gustul cafelei? e subiectiv,mie personal mi-a placut mai mult dar poate e placebo, oricum pregatirea pucului e rapida pui cafa dai cu scula :) si gata , merita luat
ps nu am pus saibe ptr ca am apasat dar se pot pune ptr a ii creste greutatea-nu stiu daca ajunge la 0.5kg....
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.
11-08-2016, 20:15 (Edited 11-08-2016, 20:19 by Mariano.)
nici eu nu mai folosesc tamperul, si-mi imi pare rau dupa el, mai este si dinamometric [Image: angry.gif]
Asta este, tehnica evolueaza. Cu 5 saibe ajunge la 267g. Sunt curios acum de o comparatie cu unul chinezesc, cu originalul mai tarziu [Image: smile.gif]
pretul originalului e marcat de drepturile de autor , la chinezi dreptul de autor nu e recunoscut :),la noi salarile mici te fac sa treci cu vederea pe sistemul asta e ,ghinion ....vezi presedintele.... [Image: biggrin.gif]
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.
Umarul care se sprijina pe buza sitei face ca suprafata pucului sa iasa paralela cu planul dusului. Daca nimeresti si dimensiunea din saibe iese si tamparea fara tamper. Dispare astfel riscul de a tampa pe-o parte si de a disloca pucul prin incercarea de a indrepta situatia prin nutatie.
Lelit PL41TEM + Mahlkonig Vario + Hario Mini Mill + tamper full inox, prajitor GeneCafe
Ce ti-e si cu "progresul" asta, dom'le... cum demoleaza tabu-uri considerate sacre pana ieri... auzi erezie, de plastic si tampeaza mai bine ca un "dinamo"...
Degeaba ziceau unii mai ciudati ca poti tampa si cu o lingura, nu i-a bagat nimeni in seama... dar cum i-ai dat o fata mai ezoterica, care sa aduca a tehnologie inalta, gata ai scos lumea din convingeri... :P
știi asa am zis acum 2o de ani despre Gillette aparat de ras, ce o sa mai scoată pe piața, ce o sa mai inventeze, și uite ce au făcut, asa și cafeaua, tamperul dinamometric, grind by weight, etc...
12-08-2016, 13:09 (Edited 12-08-2016, 13:10 by bogdan_geor.)
mi a venit si mie distribuitorul, exact culorile pe care l am cerut :)
functioneaza perfect, cafeaua apare uniform din sita la extractie, gustul n as putea sa spun ca s a imbunatatit insa curgerea e mult mai buna.
merci frumos kamasi, recomand produsul cu cea mai mare incredere!
eu il folosesc fara nici o saiba,pun cca 16,5 g in sita si l-am reglat sa intre atat cat nu mai e nevoie de tampare -metoda e ceva de genul insurubarii- il rotesc usor pana se aseaza pe marginea sitei si cand incerc sa tampez nu mai preseaza de loc tamperul ,am impresia sau cafeaua este mai dulce? [Image: sad.gif]