29-07-2016, 17:04 (Edited 29-07-2016, 17:27 by Mariano.)
ce sa zic, vedeti si voi, perfect a iesit fara tampare, doar am presat si-am rotit. Am montat o saiba din trei pentru 18g macinatura la sita de 14g. Acum sa iau saibele de la Stefan. Clar ca necesita o greutate mai mare. Mai jos o extractie fara tampare, sita de 14g cu 18g macinatura la 30g lichid in 24sec, Kenya Mugaya fara stropi pe margini.
Kamasi, Scientist ati facut treaba buna.
Multă lume a așteptat acest review, față de cum făceai înainte e mai bine, mai simplu, mai rapid? Se simte în gust vreo modificare? Mai tampezi după? Multumesc anticipat pentru răspuns.
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.
29-07-2016, 17:55 (Edited 29-07-2016, 18:28 by Mariano.)
la gust nu este nicio modificare importanta, iar dupa tampare s-au adaugat secundele. Mai simplu nu este daca si tampezi, dar merge fara tampare daca apesi mai mult inainte de a doua rotire.
30-07-2016, 08:19 (Edited 30-07-2016, 08:24 by Mariano.)
la pregatirea pucului am renuntat de mult, timpul curge cam repede din 2012 [Image: smile.gif] lovirea de baza cu nutatie au ramas singurele pregatiri. Acum lovire si-nvartire.
O apreciere pe fuga, fara tampare este mai dulce.
30-07-2016, 10:21 (Edited 30-07-2016, 10:37 by Mariano.)
foarte bine, oricum ma gandeam cu Stefan sa turnam niste plumb in forma acoperit cu silicon. Dupa mine cam peste 500g trebuie sa fie greutatea, dar gasim noi solutii. Bine ca-ai facut loc. Acum am pus cativa magneti de la HDD-uri bulite(poate orienteaza si cafeaua in sensul gravitational pentru o aroma spatiala in directia Nordului magnetic care se presupune ca ne orienteaza catre centrul Galaxiei, una din cele patru miliarde ale Universului cunoscut [Image: smile.gif] )
30-07-2016, 10:28 (Edited 30-07-2016, 10:29 by bogdan_geor.)
(19-07-2016, 11:04)kamasi Wrote:
(19-07-2016, 10:29)Vladislav Wrote: Excelenta treabă . Ne înscriem pe mail ?
Din pacate pentru reglabil nu am reusit sa scot un pret sub 80 lei.
Miine seara fac testul la Scientistcu cel reglabil.
Puteti sa va inscrieti cu cele 2 dimensiuni, si tipul de nivelator (fix sau reglabil) nivelator fix - 60 lei nivelator reglabil - 80 lei
Transportul suportat de cumparator alegeti dumneavoastra (curier, posta)
salutare, imi faci si mie te rog unul reglabil?
ma intereseaza ultimul model, cel care are loc pt saibele pt greutate.
imi trebuie de 58.4
poti sa-l pui pe orice curier, cu plata la destinatar sau in cont, cum preferi.
merci
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe
Recenzia mea: Imi place jucaria, niveleaza goarte bine pucul, dupa cum stim cu totii, este de preferat o distributie buna si o tampare perpendiculara decat o tampare dinamometrica dar stramba. Aceasta scula pote inlocui un tamper mai ales daca din saibele de plastic se regleaza inaltimea accesoriului. Jos palaria baieti! Buna treaba!
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II
30-07-2016, 13:06 (Edited 30-07-2016, 13:14 by Mariano.)
un arc si sa apesi pana la buza sitei? Buna idee Stefane, un arc cu diametrul mai mare pentru apasare la margini sa nu oscileze.
Ahhh Renato, ma pui acum sa caut prin ciorciobute, singura Sambata libera din luna Iulie[Image: smile.gif]
Va multumim pentru urale si ovatii. Treaba cu saiba de plumb am avut-o in vedere inca de la inceput si acum am in vedere partea de deasupra distribuitorului pe care vreau s-o folosesc ca pe tamper. Voi face comanda de unul nou la care sa fie sigla producatorului pe laterala, baza de sus sa fie neteda pentru tamparea finala.
Lelit PL41TEM + Mahlkonig Vario + Hario Mini Mill + tamper full inox, prajitor GeneCafe
30-07-2016, 13:58 (Edited 30-07-2016, 14:11 by Mariano.)
eu ma gandeam sa faci o adancitura in partea de sus unde sa asezam tamperul cand rotim, tamperul are pe la 450g, apoi tampam. Suprafata tamperului este f dura si bine finisata, nu cred ca o sa renuntam la el. Acum sunt cu tamperul la 8kg/f pentru a pastra dulceata, dar nu pentru mult timp, imi place mai strong.
(30-07-2016, 22:42)scientist Wrote: Arata a multifunctional. Loc pentru lestat cu plumb sau pastrat dulceata. [Image: tongue.gif]
Daca suprafata de tampare e neteda, scopul este atins.
Puteti sa va inscrieti cu cele 2 dimensiuni, si tipul de nivelator (fix sau reglabil) nivelator fix - 60 lei nivelator reglabil - 80 lei
imi trebuie de 58.4
merci
imi trebuie de 58.4
merci
aveti PM
merci frumos, am raspuns la mesaj.
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe
ciao,ptr timisoara 2 bucati reglabile una neagra de 58,4 mm si una rosie ptr lelit 41 tem ,nu stiu care e diametrul ca nu am subler :( iti trimit banii in cont si adresa pe privat ,ms fain
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.