Espressoman infocat
București
Știe cineva dacă există vreo reducere pentru ACAIA pentru espressomani?
Mă interesează Acaia Pearl S.
Mulțumesc
Espresso: Aram, Flair, Rok. Brew: AeroPress, April, Cafec, Canadiano, Delter, E&B, Gina, Hario, Kalita, Orea. Moka: Araku, E&B, Stelton. Ibric: Soy.
Grind: Aergrind, Arco, Comandante, Hario, Rok. Kettle: Brewista, Fellow, Hario, Takahiro.
Espressoman infocat
Bucuresti
Eu am cantarul asta si sincer nu cred ca merita modelul S, sincer nu am folosit niciodata functia lui prin aplicatie, mi se pare ca e o scarpinare in plus degeaba.
Retetele sincer nu sunt atat de complicate incat sa trebuiasca sa iti zica un cantar ce sa faci, poate fi util doar intro cafenea unde nu ai timp sa te uiti mereu la ceas.
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |
Espressoman infocat
Bucuresti
eu am luat Pearl normal si sunt foarte multumit
Vesuvius Evo Leva + Bentwood Vertical 63, Pullman BigStep Custom 54.9mm, Lunar 2021, V60/Orea/April Brewer, Pearl 2021, Cafflano Kompresso+Kinu M47
Espressoman infocat
București
17-03-2020, 12:10
(This post was last modified: 17-03-2020, 12:23 by mihnea27.)
(17-03-2020, 11:09)mihai123 Wrote: Eu am cantarul asta si sincer nu cred ca merita modelul S, sincer nu am folosit niciodata functia lui prin aplicatie, mi se pare ca e o scarpinare in plus degeaba.
Retetele sincer nu sunt atat de complicate incat sa trebuiasca sa iti zica un cantar ce sa faci, poate fi util doar intro cafenea unde nu ai timp sa te uiti mereu la ceas.
Multumesc f mult de raspuns.
Il folosesti pentru espresso sau pour-over?
Ma gandesc ca pentru pour-over ar fi utila aprecierea pentru consistenta flow-rate
(17-03-2020, 11:25)vladdooo Wrote: eu am luat Pearl normal si sunt foarte multumit
Aceeasi intrebare - pt espresso sau pour-over?
Multumesc
Espresso: Aram, Flair, Rok. Brew: AeroPress, April, Cafec, Canadiano, Delter, E&B, Gina, Hario, Kalita, Orea. Moka: Araku, E&B, Stelton. Ibric: Soy.
Grind: Aergrind, Arco, Comandante, Hario, Rok. Kettle: Brewista, Fellow, Hario, Takahiro.
Espressoman infocat
Bucuresti
(17-03-2020, 12:10)mihnea27 Wrote: (17-03-2020, 11:09)mihai123 Wrote: Eu am cantarul asta si sincer nu cred ca merita modelul S, sincer nu am folosit niciodata functia lui prin aplicatie, mi se pare ca e o scarpinare in plus degeaba.
Multumesc f mult de raspuns.
Il folosesti pentru espresso sau pour-over?
Ma gandesc ca pentru pour-over ar fi utila aprecierea pentru consistenta flow-rate
(17-03-2020, 11:25)vladdooo Wrote: eu am luat Pearl normal si sunt foarte multumit
Aceeasi intrebare - pt espresso sau pour-over?
Multumesc
espresso
e cam mare ce-i drept, dar e ok
cand or veni vremuri mai bune, o sa-mi iau un lunar
Vesuvius Evo Leva + Bentwood Vertical 63, Pullman BigStep Custom 54.9mm, Lunar 2021, V60/Orea/April Brewer, Pearl 2021, Cafflano Kompresso+Kinu M47
Espressoman infocat
București
Am inteles. Pai diferentele sunt pt pour-over, de aia probabil ca Pearl is the same pt espresso.
Corect, Lunar ar fi better pt tine :)
Espressoman infocat
Bucuresti
Eu il folosesc pentru pour over, pentru espresso il am pe cel de bijuterii de 25 ron de care sunt foarte multumit :))), iar functia de flow rate iti e necesara 2-3 dati sa iti dai seama cat de tare apesi.
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |
Espressoman infocat
București
Am inteles. Ma uit atunci si in alta parte - Brewista Ratio Scale.
Vreau sa move up from Hario, de aia caut :)
Reprezentant Barshaker.ro
Oradea
(17-03-2020, 13:58)mihnea27 Wrote: Am inteles. Ma uit atunci si in alta parte - Brewista Ratio Scale.
Vreau sa move up from Hario, de aia caut
Mai bine sa ramai cu Hario incat nu faci upgrade cu ratio scale, daca ai un budget mai mare du-te direct la acaia sau felicita ( tot acolo o sa ajungi )
--Only God Can Judge Me--
Espressoman infocat
București
Eu folosesc de câteva luni Pearl S ce-mi place e debitul pe care-l văd în timp real. De când îl văd am învățat să torn mult mai constant.
Nu folosesc modul Brewmaster. Dacă aș vrea să las pe cineva care nu face de obicei filtru, i l-aș recomanda, dar eu tot pe manual îl folosesc, în versiunea de display cu timer, greutate și debit.
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator
Espressoman Administrator
Bucuresti
(17-03-2020, 10:35)mihnea27 Wrote: Știe cineva dacă există vreo reducere pentru ACAIA pentru espressomani?
Mulțumesc
E valabila din cate stiu,
trimite formularul pe care scrie si Acaia si iti vor raspunde cei de la Artisan
in acelasi timp, eu nu prea inteleg ce are un
Felicita Paralel in minus, caci e 450 lei cu tot cu reducerile noastre, adica la jumatate aproape. Eu cand mi-am luat Acaia Lunar nu erau Felicita caci mi-as fi luat.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Espressoman infocat
Târgu-Mureș
Dar cum mai stau acum la partea de software/aplicație? De ceva timp când am văzut ceva review-uri / video nu păreau prea grozave în comparație cu Acaia.
A se vedea și ce review-uri 2.2/5 stele au la aplicație pe Google Play Store:
https://play.google.com/store/apps/detai...ita.coffee
Espressoman infocat
București
(17-03-2020, 20:53)Lyvyoo Wrote: (17-03-2020, 10:35)mihnea27 Wrote: Știe cineva dacă există vreo reducere pentru ACAIA pentru espressomani?
Mulțumesc
E valabila din cate stiu, trimite formularul pe care scrie si Acaia si iti vor raspunde cei de la Artisan
in acelasi timp, eu nu prea inteleg ce are un Felicita Paralel in minus, caci e 450 lei cu tot cu reducerile noastre, adica la jumatate aproape. Eu cand mi-am luat Acaia Lunar nu erau Felicita caci mi-as fi luat.
Adevarul ca arata bine Paralelul ;)
Acum caut diferente intre Paralel si Paralel Plus ;)
Thanks for the tip
Espressoman infocat
Bucuresti
Va sfatuiesc sa ramaneti le Acaia
Espressoman infocat
Deva
(19-03-2020, 11:10)mihnea27 Wrote: (17-03-2020, 20:53)Lyvyoo Wrote: (17-03-2020, 10:35)mihnea27 Wrote: Știe cineva dacă există vreo reducere pentru ACAIA pentru espressomani?
Mulțumesc
E valabila din cate stiu, trimite formularul pe care scrie si Acaia si iti vor raspunde cei de la Artisan
in acelasi timp, eu nu prea inteleg ce are un Felicita Paralel in minus, caci e 450 lei cu tot cu reducerile noastre, adica la jumatate aproape. Eu cand mi-am luat Acaia Lunar nu erau Felicita caci mi-as fi luat.
Thanks for the tip
Am eu paralel plus și se comporta foarte bine. Am avut și felicita arc pt o scurta perioada dar nu era constant in cântărire și am trecut pe acaia lunar. Pt brew paralel plus pare stabil cred ca renunțând la software-ul clonat acaia au scăpat și de problemele software.
Pentru orice informații legate de acest paralel plus dați cu pm-ul :)
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60
Espressoman infocat
Arad/Timisoara
(03-04-2020, 14:51)adiszep Wrote: (19-03-2020, 11:10)mihnea27 Wrote: (17-03-2020, 20:53)Lyvyoo Wrote: (17-03-2020, 10:35)mihnea27 Wrote: Știe cineva dacă există vreo reducere pentru ACAIA pentru espressomani?
Mulțumesc
Thanks for the tip
Am eu paralel plus și se comporta foarte bine. Am avut și felicita arc pt o scurta perioada dar nu era constant in cântărire și am trecut pe acaia lunar. Pt brew paralel plus pare stabil cred ca renunțând la software-ul clonat acaia au scăpat și de problemele software.
Pentru orice informații legate de acest paralel plus dați cu pm-ul :)
Care e diferența față de un paralel simplu?
Bianca V2, DF64 SSP cast, 078 sculptor, Zp6 special, Kinu m47p, cafelat robot, wilfa, april brewer, b75, v60
Espressoman infocat
Lyon
(03-04-2020, 14:51)adiszep Wrote: Am avut și felicita arc pt o scurta perioada dar nu era constant in cântărire
Poti detalia? Suntem cativa cu Arc pe forum si esti primul pe care il vad povestind despre astfel de situatii.
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic
Espressoman infocat
Bucuresti
Si eu am avut probleme cu Arc si l-am inlocuit cu Pearl
Espressoman infocat
Lyon
:) Atunci aceeasi intrebare e valabila si pentru tine.
Ce fel de probleme? Mai mult, putem generaliza aceste probleme pentru toate modelele de Arc, sau ati nimerit voi exemplare cu probleme? Cand s-au manifestat problemele, in perioada garantiei sau in afara ei? Ati luat cantarele de noi sau la mana a doua?
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic
Espressoman infocat
Bucuresti
Eu am Felicita Arc și funcționează fără cusur.., îl dețin de aproximativ 1 an. Achiziție Barshaker...
La Marzocco Linea Mini, Honne, Kinu
Espressoman infocat
Piatra Neamt
Eu am avut vreo 3 sau 4 modele de Felicita. Doar pe unul a mers conexiunea cu telefonul 100%.
Arc-ul cu care lucrez de vreo 6 luni, din care vreo 3 la cafenea, uită să se mai închidă singur și nu se conectează la niciun telefon indiferent de sistemul de operare. L-am resetat și calibrat de mai multe ori.
Espressoman infocat
Deva
La mine se conecta perfect la telefon și funcționau toate feature-urile cântarului. Doar ca in 9 din 10 cazuri greutatea începea sa o ia razna. Cantaream același lucru de 10 ori și tot altceva îmi arăta. Tot creștea greutatea indicata și după 10-15 secunde ajungea sa indice și cu 0.5g sau mai mult in plus.
Forma îmi pare mult mai ok ca la lunar și permite ușor 2 cești de cappu sau latte in rest a părut identic. Software-ul pe telefon este o gluma :)))
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60
Espressoman de import
București
Dacă cantarul iea razna, sa va asigurați ca nu aveți telefonul în apropiere.
Eu am pățit-o cu cantarul meu.
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)
Espressoman infocat
tulcea
Ca timp de răspuns pentru espresso, care e cel mai sensibil, Pearl sau Lunar? Sau diferențele sunt mai mult teoretice?
LELIT Bianca black V3, Bentwood,Bravo Tools, Vst 18, 20,25.