Hello There, Guest! Login Register


15% discount (in cafea prajita) - Prajitoria Claro Cafe Bucuresti

Salutare,
Este valabil vreun cupon de reducere? Doresc sa dau o comanda.
Ms
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270, Sita : Ascaso 
 
Reply
stiu ca e prea tarziu, dar facand azi o curatenie in debara am regasit brelocul pe care il credeam pierdut, asa ca ma laud  Big Grin Big Grin Big Grin
   
 
Reply
Care este codul de reducere?
Expobar Brewtus IV, Baratza Sette 270w
 
Reply
Nu este cu cod. Vezi primul post. Trebuie să lași comentariu în comandă.
 
Reply
Au sectiune de cod voucher
Expobar Brewtus IV, Baratza Sette 270w
 
Reply
Probabil foloseste la alte actiuni ale prajitoriei. Pentru forum procedura este cea din prima postare.
#Lelit Bianca #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
Salut,

Nu folosim cod promotional ptr ca nu oferim discount in bani, ci adaos in cafea Smile
Mentiunea, in formular, ca sunteti espressoman (plus userul) si atat. 

numai bine,
Prajitor Coffeetool
 
Reply
Salutare,

Doresc să vă informez pe această cale că vom face niste schimbari în mecanismul de beneficii forum. Cu ajutorul lui Liviu, am actualizat prima postare dar aici gasiti explicatia mai actualuzata. Vom schimba de la 15% mai multa cafea, la discountul in bani 15%. Toti membrii forumului, care au comandat de la noi in ultimii 2 ani si care au cont la noi pe site vor fi adaugati într-un grup de discount de 15%. Un cont, odată adaugat la acest grup, va beneficia automat de discount, la fiecare plasare ulterioară de comenzi. Espressomanii care comandă prima data de la noi, iși vor crea mai întai cont pe site apoi vor preciza, in cadrul primei comenzi plasate, ca sunt membrii forumului (ca si pana acum). Prima comanda va fi livrată cu clasicul "cafea extra" urmand ca de la comanda nr 2 noul user sa fie adaugat in grupul de discount in bani. Facem acest lucru din 2 motive:
1. este mai usor din punct de vedere proceduri ca o comanda sa intre direct cu discount. La vechea metoda era nevoie de multa atentie pe tot parcursul procesarii comenzii. 
2. Vom introduce un sistem nou de bonificatie, la nivel de site, ptr toti userii claro, sistem de care vrem sa beneficieze si membrii forumului. Acest nou sistem ofera un nr de puncte, raportat la valoarea coșului. De punctele strânse, membrii siteului (toti membrii siteului claro) pot achizitiona apoi produse. De exemplu, dupa 3 comenzi, un user claro strânge să zicem 30 de puncte. De acele 30 puncte va putea lua produse de pe site. Noua functionalitate va merge doar ptr cei cu cont activ la noi. Cei care, din diverse motive vor opta ptr comandă ca si Guest, nu vor beneficia de acest nou beneficiu (acela de a aduna puncte). 
FOARTE IMPORTANT:
1. Discountul de forum este valabil doar la cafea prăjită
2. Discountul de forum NU se cumuleaza cu alte discounturi LA CAFEA, decat dc este astfel specificat de către noi. Poate însă coexista si se poate completa cu discounturi la alte produse decat cafea prajita. În contextul de mai sus, de exemplu, discountul de forum, în bani, ptr cafea prăjită, se completeaza cu cel de puncte, valabil atât ptr cafea cât si ptr restul produselor. 

Dacă aveti întrebări, nu ezitați să le adresați. 

Numai bine, 
Andrei
Prajitor Coffeetool
 
Reply
Am investigat cafelele noi de la Claro, Ethiopia aia din mijloc e tare de tot!  Rolleyes
[Image: ztAzZFA.jpg]
#Lelit Bianca #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)