Hello There, Guest! Login Register


10% reducere la prajitoria Guava Coffee Roasters (Oradea)

#1
[Image: 6IP812P.jpeg]

Incepand de astazi prajitoria Guava Coffee Roasters din Oradea ne ofera pe Espressoman o reducere permanenta de 10% fata de preturile din website-ul lor https://www.guava.coffee prin inserarea la finalul comenzii in sectiunea "cod de reducere" a cuponului:
 
forum10 

Discutiile generale despre cafeaua lor le gasiti pe topicul dedicat.

In orice moment puteti cere sfaturi despre alegerea cafelelor, retetele cele mai potrivite sau orice alta intrebare si vi se va raspunde rapid de catre echipa Guava.
Pentru comenzile peste 250 lei transportul este gratuit la orice easy box Sameday.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#2
Nu reușesc să comand de la ei. Nu merge cu Whatsapp. Se deschide apoi spune ceva ca nu merge în zona mea.
Gaggia Classic EVO PRO gold
Gaggia MDF55
 
Reply
#3
Încearcă de pe telefon, pe laptop sau pc îi vb de versiunea de whatsapp care nu coincide

Dar s-ar putea să nu îți răspundă nimeni azi, fiindcă îi Duminică.
Dalla Corte Studio / Niche Zero / Acaia Lunar 2021 / Kinu Simplicity / Normcore Tamper Wallnut 58,5 v4
Past: Stone Lite / Eureka Oro Stark / DeLonghi La Specialista Arte (EC 9155MB) / Timemore Black Mirror Basic+
 
Reply
#4
Salutare Mihai,
Daca esti cumva inregistrat in contul de WhatsApp cu o alta tara, si nu Romania, primesti mesajul respectiv. 
Ne pare rau daca ai incercat sa pui o comanda si nu ai reusit, insa am rugamintea sa ne scrii un mesaj(clasic) pe WhatsApp si rezolvam rapid comanda.

Cel mai rapid merge direct de pe telefon, asa cum a spus si "BennyLooterKing". 
Daca se foloseste un PC, apare un pas suplimentar, in care esti promptat sa deschizi app-ul de WhatsApp(daca este instalat) sau sa folosesti WhatsApp Web(si se deschide catalogul direct in browser)

Ca fapt divers, obisnuim sa vorbim cu fiecare persoana care pune comanda, ne alocam timp pentru asta si o facem cu drag.

Asa ca, daca nu functioneaza ceva, va rog sa ne scrieti cu incredere un mesaj iar noi vom reveni cat de repede posibil!

Nico,
good coffee + good water + good equipment
 
Reply
#5
Dragi iubitori de cafea,
Cu mult entuziasm va anuntam ca site-ul nostru oficial este acum live!

Am incercat sa surprindem putin din vibe-ul nostru in noul website, speram sa va placa!
Mai mult decat atat, acesta este un instrument prin care pasionatii de cafea pot plasa comenzi, vizualiza produse si comunica cu noi intr-un mod user-friendly, rapid si intuitiv.

Astfel, pentru comunitatea espressoman, ramane valabil discountul de 10% la orice comanda plasata pe site, folosind codul de reducere in pagina de check-out: forum10

Nico,
good coffee + good water + good equipment
 
Reply
#6
Salutare tuturor,
Pentru ca am primit multe intrebari pe tema asta, revin cu o mica completare in ceea ce priveste livrarea in Oradea.
Pentru cat timp vom putea, comenzile cu livrare in Oradea le vom livram noi personal.
Astfel, dupa completarea adresei de livrare, cu conditia ca adresa de livrare sa fie in Oradea sau zona metropolitana, se va activa automat optiunea "livrarea locala", cu titlu gratuit.
In acest fel ne bucuram de oportunitatea de a ne vedea fata in fata cu clientii nostri, sa schimbam pareri despre cafea si sa le uram traditionalul "enjoy your coffee"!

Nico,
good coffee + good water + good equipment
 
Reply
#7
Dragi cafengii,
Avem placerea sa anuntam ca avem o noua cafea disponibila si anume o Ethiopia, procesare naturala, care face parte din "Single Farmer Project". Provine din ferma "Mr. Alemu Beraso" din regiunea Chelchele, Yirgacheffe.

Notele de degustare sunt fructe coapte, zahar brun si parfum floral, este o cafea usor de extras si merge de minune in espresso dar si preparate cu lapte(aici link direct spre ea).

Noua ne place mult, speram sa va placa si voua!

Nico,
good coffee + good water + good equipment
 
Reply
#8
Salutare tuturor,
Avem o noua aditie la cafelele noastre din Ethiopia, de data asta o "spalata cinstita"!

Ethiopia Refisa cu note de cocos, ananas si alune, care ne-a impresionat in special in espresso.

Ne-am bucura sa ne spuneti ce parere aveti voi despre ea!

Don't be shy!  Blush
good coffee + good water + good equipment
 
Reply
#9
Dragi pasionati de cafea,
Incepand de azi dam startul la Black Friday 2024 pe guava.coffee !
Special pentru comunitatea de espressomani, oferim o reducere de 30% la orice cafea comandata in perioada 7-9 noiembrie 2024!

Nu uita! Pentru a beneficia de reducere trebuie sa aplici codul: pinkguava in checkout.

Mai multe detalii vor fi oferite in scurt timp de @Lyvyoo in thread-ul dedicat campaniei de Black Friday 24.

Nico,
good coffee + good water + good equipment
 
Reply
#10
Salutare tuturor, 
Ne-am decis sa extindem campania de Black Friday si azi, pana la ora 11:59pm.
Speram cu aceasta ocazie sa putem ajunge si la cei care nu au apucat sa comande cafea zilele trecute, fiind o perioada mega aglomerata.

Zi faina tuturor,
Nico
good coffee + good water + good equipment
 
Reply
#11
Salutare,

Incepand cu saptamana aceasta, vom introduce o noua serie de reduceri:
Timp de o saptamana vom avea discount-uri substantiale la o origine de cafea, prin rotatie, reducere aplicata direct pe produs prin intermediul site-ului nostru.

Cuponul pentru espressomani (forum10) ramane valabil pentru toate celelalte cafele, insa nu se aplica si la asa zisa 'cafeaua saptamanii'.

Astfel, prima cafea la pret special este: Ethiopia - Chelchele

E una din preferatele noastre si speram sa va bucurati si voi de ea!

Nico,
good coffee + good water + good equipment
 
Reply
#12
Salutare espressomani,

Vrem sa va anuntam, cu durere in inima, ca mult apreciata Ethiopia Guji Jigesa a iesit azi din stock.

Vestea buna e ca am adus o alta Ethiopia si anume Ethiopia - Kayon Mountain la randul ei speciala in profilul aromatic si de gust!

Iar daca tot vine Valentines Day, special pentru forumul espressoman avem o surpriza:

In perioada 12-14 feb 2025, folosind cuponul coffeelover20 veti avea un discount de 20% la orice cafea comandata pe site(cuponul nu se cumuleaza cu reducerea de la cafeaua saptamanii)

Astfel, puteti testa noua Ethiopia Kayon Mountain la un pret special, si ceea ce este si mai important, o puteti savura impreuna cu cineva drag voua!

Nico,
good coffee + good water + good equipment
 
Reply
#13
Salutare, pasionați de cafea!

Suntem încântați să vă prezentăm o ofertă specială, perfectă pentru cei care doresc să exploreze o varietate de arome și origini ale cafelei de specialitate. Am creat un bundle exclusiv cu 3 cafele atent selecționate, fiecare cu profilul său unic de gust, pentru a vă oferi o experiență senzorială de neuitat.

Acest bundle este ideal pentru:
  • Degustarea comparativă a diferitelor origini de cafea.
  • Descoperirea preferințelor personale în materie de origini.
  • Oferirea unui cadou special unui iubitor de cafea.
Toate cafelele noastre sunt prăjite proaspăt, în loturi mici, pentru a asigura o calitate, aromă și gust care merită descoperite.

Vă invităm să descoperiți acest bundle aici: Spring Coffee Bundle
 
Așteptăm cu nerăbdare să vă împărtășim pasiunea noastră pentru cafea!

P.S. Nu uitați să ne spuneți care dintre cele 3 cafele din bundle v-a plăcut cel mai mult!

Echipa Guava Coffee Roasters
good coffee + good water + good equipment
 
Reply
#14
Salutare tuturor pasionatilor de cafea!

Va incurajam sa descoperiti un alt bundle, format din tot 3 cafele la un pret special!

Se numeste DeLight Bundle si contine: Colombia La Leona, Ethiopia Kayon Mountain si Kenya Nyeri.

Toate cele 3 cafele merg super atat in espresso sau preparate cu lapte, dar si in v60, aeropress, sau alte metode alternative. 

Il vom avea disponibil pana la sfarsitul lunii aprilie 2025.

P.S. Va las o poza cu o extractie folosind Ethiopia Kayon Mountain, o bomba de arome!
(acuma ca am termiant de scris aici, merg sa mai trag un shot  Smile )

[Image: g1ApJOt.jpeg]
good coffee + good water + good equipment
 
Reply
#15
salutare, am comandat acum Ethiopia pentru ca mi-ai facut pofta cu poza. as fi luat Bundle dar mai am niste cafele de terminat
GC E24 + PID + OPV 9 bar | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS shower screen / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer
 
Reply
#16
(25-04-2025, 16:05)staicueduard Wrote: salutare, am comandat acum Ethiopia pentru ca mi-ai facut pofta cu poza. as fi luat Bundle dar mai am niste cafele de terminat

Asteptam sa ne spui cum ti-a iesit!
Imi aduc aminte cu drag de vremurile in care trageam si eu pe GC + PID, montat de maestrul @nickso
good coffee + good water + good equipment
 
Reply
#17
@Lyvyoo ar trebui editat opening post sa contina procedura de discount valabila pe site - "folosind codul de reducere in pagina de check-out: forum10." Mereu caut asta cand comand (deh, memoria nu mai e ce era) si cred ca ar fi de folos si altora, mai ales daca thread-ul incepe sa adune postari.
ECM Classika PID / DF64 Gen-2 / Kinu M47 Simplicity
 
Reply
#18
Acum modific!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#19
(28-04-2025, 17:04)Lyvyoo Wrote: Acum modific!

multumesc!
ECM Classika PID / DF64 Gen-2 / Kinu M47 Simplicity
 
Reply
#20
(26-04-2025, 10:53)Nicodim@Guava Wrote:
(25-04-2025, 16:05)staicueduard Wrote: salutare, am comandat acum Ethiopia pentru ca mi-ai facut pofta cu poza. as fi luat Bundle dar mai am niste cafele de terminat

Asteptam sa ne spui cum ti-a iesit!
Imi aduc aminte cu drag de vremurile in care trageam si eu pe GC + PID, montat de maestrul @nickso
a sosit materia prima.
am tras acum prima mana.

pt inceput am reglat rasnita pe o macinatura medie spre usor grosiera fata din ce am tras cu alte cafele, o temp de 92 si dorind pt inceput pe o ratie de 1:2 indiferent de timpul de extractie.
cafeaua are o denistate mare, au intrat lejer 20gr intr-o sita IMS de 18.
pe macinatura aleasa am scos 40gr in 37 secunde, fara preinfuzii, trasa direct classic. nu au fost DELOC zone de channeling, pare sa fie o cafea foarte iertatoare in preparare, chiar si la prima mana.
espresso a iesit DULCE, gustos, savuros, cu arome usor fructate, nu ca la altele de te izbesc peste nas, dar sunt acolo, fara aciditate, deloc chiar, si in ciuda timpului de extractie relativ maricel, fara un aftertaste evidentiat. Consider ca oricum a fost usor supraextrasa.
Voi vedea la urmatoarele extractii. pe scurt excelenta, si cred mai presus ca este ales CORECT profilul prajirii, avand in vedere uniformitatea extractiei.
Daca aveti sugetii de parametrii de extractie sunt bine veniti, avand in vedere ca am doar o punga de 250gr.

toate bune !
GC E24 + PID + OPV 9 bar | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS shower screen / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer
 
Reply
#21
(29-04-2025, 19:44)staicueduard Wrote:
(26-04-2025, 10:53)Nicodim@Guava Wrote:
(25-04-2025, 16:05)staicueduard Wrote: salutare, am comandat acum Ethiopia pentru ca mi-ai facut pofta cu poza. as fi luat Bundle dar mai am niste cafele de terminat

Asteptam sa ne spui cum ti-a iesit!
Imi aduc aminte cu drag de vremurile in care trageam si eu pe GC + PID, montat de maestrul @nickso
a sosit materia prima.
am tras acum prima mana.

pt inceput am reglat rasnita pe o macinatura medie spre usor grosiera fata din ce am tras cu alte cafele, o temp de 92 si dorind pt inceput pe o ratie de 1:2 indiferent de timpul de extractie.
cafeaua are o denistate mare, au intrat lejer 20gr intr-o sita IMS de 18.
pe macinatura aleasa am scos 40gr in 37 secunde, fara preinfuzii, trasa direct classic. nu au fost DELOC zone de channeling, pare sa fie o cafea foarte iertatoare in preparare, chiar si la prima mana.
espresso a iesit DULCE, gustos, savuros, cu arome usor fructate, nu ca la altele de te izbesc peste nas, dar sunt acolo, fara aciditate, deloc chiar, si in ciuda timpului de extractie relativ maricel, fara un aftertaste evidentiat. Consider ca oricum a fost usor supraextrasa.
Voi vedea la urmatoarele extractii. pe scurt excelenta, si cred mai presus ca este ales CORECT profilul prajirii, avand in vedere uniformitatea extractiei.
Daca aveti sugetii de parametrii de extractie sunt bine veniti, avand in vedere ca am doar o punga de 250gr.

toate bune !

recomandarea mea ar fi sa incerci si urmatoarea reteta:
18g in
36-38g out
temp 91 grade
timp extractie 28-30 sec

iar pentru cei care vor sa profileze:
18g in
38g out
temp 90-91 grade
timp extractie 30-32 sec
profil pt presiune/debit, fiecare ce are :) 
5 sec 2 bar
3 sec 5 bar
15 sec 9 bar
7 sec 7 bar

Cand vine vorba de profilare, sa nu va fie frica sa lungiti putin timpul de extractie.
Noi am reusit sa extragem shot-uri foarte bune si la 35 de sec.

Foloseste cineva Lelit Bianca? Aveti nevoie si acolo de o sugestie pentru debit la padela?
good coffee + good water + good equipment
 
Reply
#22
multumesc pentru indumari!
daca voi folosi 18 gr puc-ul subtirel, va fi un gap destul de generos de la screen la puc.. nu stiu cat de ok va fi.
asa cum ziceam, cafeaua este destul de densa fata de ce am mai avut, intr-o sita de 18gr, cele 20gr macinate au intrat lejer, dupa tampare, marginea superioara a tamper-ului s-a situat sub buza sitei cu  2, 3 mm, si nu folosesc un tamper thin
GC E24 + PID + OPV 9 bar | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS shower screen / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)