Hello There, Guest! Login Register


10-20% discount in Iasi, la Prajitoria Maison du Cafe

Buna ziua! Aveti vreo promotie in aceasta saptamana? As dori sa plasez o comanda. Multumesc!
Lelit PL41TEM, Baratza Sette 270W, PL100. 
 
Reply
Buna ziua!
Incepand de astazi si pana pe 28 Aprilie, avem in promotie 4 pachete interesante plus 25 % discount la restul sortimentelor care nu sunt in oferta.
https://maisonducafe.ro/surprize-de-paste/
Toate cele bune!
(19-04-2021, 10:58)Swanheart Wrote: Buna ziua! Aveti vreo promotie in aceasta saptamana? As dori sa plasez o comanda. Multumesc!
Trabattoni Farina Italnova
 
Reply
Am comandat ieri un pachet de 4 care a sosit azi a București. Am tras repede un french press la birou din Vietnam Dam Long și am fost plăcut surprins. Abia aștept să le testez și pe celelalte la espressor și v60.
Mulțumesc!
 
Reply
Prieteni ai cafelei,
 Înainte de vacanță ne-am gândit să vă facem un cadou pe gustul fiecăruia: începând de mâine, 15 Iulie şi până pe 30 Iulie, pentru toate sortimente de cafea Maison du Cafe de pe www.maisonducafe.ro beneficiaţi de  25% reducere (aceasta nu se aplică produselor care beneficiază deja de o altă ofertă). Trebuie doar să introduceţi codul de cupon maison25 în rubrica special semnalizată în coşul de cumpărături. 
Și uite-așa, numai bine vă faceți stocul de cafea pentru zilele în care vom avea închis (1-15 August, atât locația de pe V. Alecsandri, cât și magazinul online).
Spor la cumpărături și bucurați-vă de cafea, prieteni!
Ne revedem după 15 august!
Trabattoni Farina Italnova
 
Reply
(14-07-2021, 11:48)OctavDuMaison Wrote:
[Image: u70H7bN.png]Teoretic exista reducerea, practic nu mai este valabila. Sanatosi sa fim.
Lelit Mara X | Lelit William
 
Reply
Pare sa fie alta prajitorie ? Oricum codul este valabil incepand de maine 15.07.2021.
Lelit Victoria PL91T, Kinu M47, Eureka Mignon Specialita 17NX - Red
 
Reply
Acum m am uitat mai atent, pare sa fie alta prajitorie Madison versus Maison, :-))
Lelit Mara X | Lelit William
 
Reply
Buna ziua!
Va ganditi cumnva la o reducere de "bun revenit din concediu" Smile pentru cei ce au consumat resursele pe rude in concediu? Smile))) Multumesc!
 
Reply
#Coffeelovers,
Ne-am dat seama că a trecut ceva timp de când nu v-am mai încântat cu ofertele #MaisonduCafe, așa că ne-am gândit să vă oferim un discount de 25% la achiziționarea sortimentelor Vietnam Lam Dong sau Nicaragua Maravilla.
De asemenea, să nu uitaţi că beneficiaţi de 10 % discount permanent pentru toate sortimentele care nu sunt în promoţie (codul promo este maison10).
Toate detaliile despre fiecare sortiment în parte le găsiți pe www.maisonducafe.ro, iar pentru a beneficia de reducerea de 25% vă rugăm să folosiți următoarele coduri:
Vietnam Lam Dong - vietnampromo
Nicaragua Maravilla - nicaraguapromo
Promoţia este valabilă până la data de 1 Octombrie.
Weekend plăcut!
Echipa Maison du Cafe
Trabattoni Farina Italnova
 
Reply
#Coffeelovers,

Cum altfel să vă răsplătim că ne sunteți alături decât cu un nou cod de reducere, valabil în perioada 2-10 Octombrie, la toate sortimentele de cafea de pe www.maisonducafe.ro?[Image: 2615.png]
Folosește codul maison15 și beneficiezi de 15 % reducere la toate sortimentele de cafea! (codul nu se aplică în cazul sortimentelor/pachetelor aflate deja în promoție).
De asemenea, până duminică inclusiv (10 Octombrie), puteți folosi cuponul braziliapromo pentru sortimentul Brazilia Cerrado - 25 % reducere.
Toate cele bune!
Echipa Maison du Cafe
Trabattoni Farina Italnova
 
Reply
Dragi espressomani,
Cu gândul la voi în permanență, ne-am spus ca periodic să vă răsfățăm cu câte un sortiment de cafea la reducere. Și cum noi ne și punem pe treabă imediat, avem cuponul de reducere elsalvadorpromo, care-ți aduce 25% reducere azi și mâine, adică în zilele de 13 și 14 octombrie.
https://maisonducafe.ro/cafea-arabica/el-salvador
El Salvador Finca Himalaya e o cafea arabica 100%, cu aciditate medie și tărie medie, cultivată la altitudini de 1350-1450 m, în regiunea Apaneca, Ilamatepec Mountain ( statul El Salvador).
Are un grad de prăjire medium, iar metoda de procesare e naturală.
Toate cele bune!
Trabattoni Farina Italnova
 
Reply
Am comandat astazi. Astept maine sa ajunga si revin cu pareri. 
De cand am espresorul si ceva mai multa experienta nu am mai incercat de la Maison Du Cafe.
MaraX <> KinuM47Clasic <> Bravo Tools <> AeroPres
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)