Concurs!!! Miss espresso shot!

Dragi espressomani, a sosit timpul sa ne masuram cestile 🙂

Prajitoria Papajacques pune la bataie o punga de cafea (la alegere dintre cele 3 premium) si o punga de ceai din fructe de cafea (Cascara) pentru cel mai frumos shot extras de voi. Pe data de 14 septembrie (23.59) oprim concursul iar juriul va decide castigatorul. Din juriu fac parte Radu Manea (PJ), Liviu Fratila (espressoman.ro) si ma gandeam si la campionul barista Paul Ungureanu, caci nu ar strica o parere de profesionist. In afara de mine, orice membru al forumului are dreptul sa participe!

Mai mult decat premiul (nu foarte mare, dar din sufet) conteaza frumusetea in sine a intrecerii si a rezultatelor postate de voi pe forum.

Atentie la reguli:

1. Fotografiile si shot-urile de espresso trebuie sa fie facute incepand cu data de 4 septembrie pana pe 14 septembrie ora 23.59. Asadar fiti fairplay si nu stergeti EXIF-ul pozei cu informatiile despre data/ora. Daca nu stiti la ce ma refer, uplodati poza originala si ii fac eu resize. Nu se accepta poze facute anterior datei de 14 septembrie 2012.
2. Fiecare concurent va trimite doua fotografii, una cu shot-ul in curgere si cealalta cu ceasca/paharul (pline). Puteti alege orice varianta dintre espresso sau doppio.
3. Nu se accepta fotografii retusate, sub nicio minima forma. Ca si in espresso-ul pe care il bem zilnic, primeaza naturalul.
4. Dimensiunea recomandata este de max 1500 px pe latura cea mai mare.
5. Laptele nu are ce cauta in acest shot! Pentru latte art, promit o competitie separata!

“Miss espresso shot” poate sa inceapa! Va astept pe topicul dedicat acestui concurs, de pe forumul espressoman!

Succes!

 

UPDATE: 

Felicitari lui mirkios, userul castigator! Va prezint si opera de arta care l-a impresionat cel mai tare pe barista Paul Ungureanu, din punct de vedere al calitatii extractiei. Oricum, departajarea a fost foarte grea, dupa cum puteti vedea in topicul de concurs.

 

Multumim prajitoriei Papajacques pentru frumoasele (si delicioasele) premii si speram sa nu fie singurele  🙂

Multumesc si lui Paul Ungureanu pentru timpul petrecut in jurizarea extractiilor!

Speram sa ne revedem in numar cat mai mare si la urmatoarea “miniCompetitie” de pe forum, care va fi de latte-uri! Asa ca antrenati-va inca de pe acum!

Leave a Reply

fifteen − 6 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.