Hello There, Guest! Login Register


Compak (mce) k6

#1
Deoarece nu prea se găsesc informații despre ea, și a intrat recent în arsenalul meu, am zis să fac un mini review despre ea, în măsura cunoștințelor mele și ținând cont de faptul că o am de...ieri. Nu gasesc pe ea nici un brand, nici un model, nici un inscris, cu exceptia unei sigle cu "espresso italiano", amplasata fix sub dozator. Daca avea brandul trecut pe undeva probabil a iesit la spalat deoarece, se pare, a fost curatata destul de...insistent. desi interiorul este perfect, la exterior are cateva semne de neglijenta.

date tehnice:
- cuțite plate de 64mm (63.5 măsurate) din oțel
- putere motor 320 W
- 1300 rot/min
- 14,5 kg

Este foarte silențioasă fără boabe iar cu boabe...Nu te dă afară din casă. Sper să se audă bine în filmul pe care îl voi posta.

Măcinatura foarte consistentă, din câte îmi dau eu seama, mult peste hario. Dezavantajul real este dozatorul, însă este un dozator bun. Retenția de cafea are loc doar în...tunelul dintre camera cuțitelor și dozator, aspect rezolvat cu peria cumpărată inițial pentru grupul espressorului (am îndepărtat protecția din dozator care împiedica accesul la acel tunel).

Este o râșnița mare, având aproape 64cm cu rezervorul de boabe, dar și-a găsit loc la mine în bucătărie..

Cu timpul, dacă o să mai am ceva de adăugat, pro sau contra, o să adaug. Invit pe oricine a mai avut tangențe cu ea să împărtășească experiența.



[Image: pa4e2eqa.jpg]


Attached Files Thumbnail(s)
       
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler
 
Reply
#2
Sa o stapanesti cu placere. Ar trebui sa fie de nivelul lui Mazzer Super Jolly. Cat a costat? Vad doua suruburi sub tunelul pe unde vine cafeaua in dozator. Nu pot fi scoase si odata cu ele si dozatorul? Mi se pare destul de incomod de lucrat cu el.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#3
Hai merci...
Am dat 550 ron + un drum până la pitești (doar vreo 80km în plus față de drumul normal).

M-am gândit deja la scos dozatorul și să îl înlocuiesc cu ceva...are 4 șuruburi vizibile, două sub tunel și două sub dozator...le-am desfăcut dar dozatorul nu a putut fi scos...tind să cred că mai are ceva care îl ține pe interior. Nu este foarte greu de lucrat cu dozatorul...curăță foarte bine cafeaua râșnită..plus că pun direct câtă cafea vreau să râșnesc...

M-am gândit la faptul că are dozator înainte să o cumpăr...dar am zis că merită oricum...
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler
 
Reply
#4
Da, la banii astia clar
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)