(24-08-2018, 22:07)dev Wrote: La modul ideal sonda BT trebuie sa stea in masa de boabe fara contact direct cu aerul. Dupa cum arata boabele tale eu sunt aproape convins ca dai cu 300+C in ele.
Nu cred ca e realizabil la popper sa nu ai contact al sondei BT cu aerul. E un neajuns cu care trebuie sa ma obișnuiesc. Legat de temperatura, am făcut multiple măsurători, nu am găsit 300 de grade la niciuna dintre fante. Am testat și termocuplele/termometrul în apa fiarta, ca să le exclud din ecuație.
Un lucru care e foarte diferit la graficele mele fata de ale voastre, este spike-ul initial pe Ror, care iese din axa y, sau cel puțin depășește valoarea maxima setata de mine pentru axa Ror.
(24-08-2018, 22:07)dev Wrote: Nu stiu cum ai setat dar incerca cu sampling la 1 secunda fara oversampling.
Sampling ul este la 1 sec, dar cu oversampling. O sa încerc să-l dezactivez, deși e posibil sa obțin Ror și mai ascuțit fără media a doua citiri.
Graficele tale arata extraordinar de bine, nu știu cum reușești, dar te felicit. Mai mai ca îți vine să le bei
(24-08-2018, 23:07)renatoa Wrote: Daca nici pana acum graficele mele si ale lui dev, cu 150 grade la un minut nu te-au convins... may the baking be with you
Se pune dacă e buna cafeaua? la fina gustul subiectiv de altfel, dictează.
(24-08-2018, 22:07)dev Wrote: E normal ca al doilea batch sa fie mai dulce din moment ce dupa grafic pare "coapta".
Trăiesc cu impresia ca opusul e valabil la coacere. E mai puțin dulce. Dar poate ma înșel.
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic