Hello There, Guest! Login Register


Arata-ne un clip din viata ta de espressoman! ( Guido face cinste )

#1
*adaptare dupa un scenariu al lui Zuluafonu  Smile

Am vazut cateva clipuri frumoase pe forum si profitand de mesajul primit de la Zoli, am zis sa mai facem cate ceva pentru popularizarea espressomaniei dar si pentru a ne impartasi cate putin din viata noastra de espressoman de zi cu zi.

Asadar, pe acest topic, asteptam timp de aprox. doua saptamani, clipuri video cu ceva reprezentativ pentru voi, fie ca este vorba de o extractie a unui espresso (daca ar fi cu portafiltrul fara fund ar fi si mai interesant), fie o turnare cu latte art. 

Nu va faceti griji, nu conteaza calitatea video, un telefon mobil este suficient. Incarcati clipul pe youtube sau vimeo si postati link-ul aici. 

Cum o astfel de propunere este mai incitanta cand ai si un premiu, Prajitoria Guido va face patru espressomani fericiti, oferindu-le cate doua pungi din doua noi sortimente exceptionale de cafea, ajunse recent (o sa revin cu un update exact). Castigatorii vor fi anuntati pe 7 martie, iar desemnarea lor se va face prin tragere la sorti. Deci nu este o intrecere ci o punere in comun a unor momente fericite din viata noastra. 

La final, speram sa obtinem si cateva cuvinte de la fiecare castigator, apropo de pasiunea care ne leaga, alcatuind un articol pe blog.

Cine sparge gheata?  57

Update: premiul oferit de catre Guido - noile cafele Columbia Finca Tamana si Ethiopia Hunkute:

[Image: DSC_7374_zpstkfxvkye.jpg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
  


Messages In This Thread
Arata-ne un clip din viata ta de espressoman! ( Guido face cinste ) - by Lyvyoo - 18-02-2016, 16:53

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)