E a opta sarja de Yrga de la Cortina (2kg). Ca profil: Incalzire la 200grC, introdus cam la 170grC, 7 min uscare la 150grC, apoi 245grC pana la FC + 45sec. Pana la final 237grC. FC start la min 14, evacuat la 16 si 15 sec. Racirea externa, mai calitativa, dar asigura si continuitate la sarje, evacuezi - alimentezi.
Ceva de genul ce spune Boldjava in #3.
Cafeaua e foarte curata, in ceasca e ok. La papilele mele, in mare, astea africane, daca simt ceva iasomie si ceva dulce, e de bine.
Ceva de genul ce spune Boldjava in #3.
Cafeaua e foarte curata, in ceasca e ok. La papilele mele, in mare, astea africane, daca simt ceva iasomie si ceva dulce, e de bine.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.