ba da mie mi se pare buna intrebarea adaugata de Radu si nu cred ca a zis-o asa ca sa provoace (sper)
MihaL....facutul de espresso e mult mai facil de invatat bine decat prajitul.....are mai putine variabile. Plus ca e indicat prin prisma calitatii executiei si materiei prime, pe cand prajitul e mai mult moft in opinia mea pentru ca nu aduce nimic in plus fata de ce fac prajitorii buni din tara si de afara. Oare nu ar fi si aici de enumerat care sunt argumentele care sa justifice prajitul acasa ? Poate asa s-a gandit si Radu ca au fost unii care au realizat unele lucruri post factum.
Oricum cred trebuie adaugat si de la ce volume de consum vorbim
parerea mea e ca te poti gandi la prajit acasa cand consumi mai mult de 2kg pe luna......ceea ce mi se pare mult pentru multi dintre noi (cel putin altfel nu vad de ce exista topicuri de group-buy pentru 1-2 kg)
strict din punctul financiar de vedere nu cred ca e prejudecata deloc ceea ce a zis Amarok.
la ce oferta e pe piata chiar nu vad sensul de ce un consumator ocazional de cafea ar vrea sa prajeasca fiind multe alimente de baza care sunt mai usor de executat si mai indicat de controlat procesul de productie decat prajirea cafelei. Cafeaua verde e important cum e crescuta......si aia oricum nu poti stii exact decat daca o cresti tu....adica total imposibil pentru noi.
MihaL....facutul de espresso e mult mai facil de invatat bine decat prajitul.....are mai putine variabile. Plus ca e indicat prin prisma calitatii executiei si materiei prime, pe cand prajitul e mai mult moft in opinia mea pentru ca nu aduce nimic in plus fata de ce fac prajitorii buni din tara si de afara. Oare nu ar fi si aici de enumerat care sunt argumentele care sa justifice prajitul acasa ? Poate asa s-a gandit si Radu ca au fost unii care au realizat unele lucruri post factum.
Oricum cred trebuie adaugat si de la ce volume de consum vorbim
parerea mea e ca te poti gandi la prajit acasa cand consumi mai mult de 2kg pe luna......ceea ce mi se pare mult pentru multi dintre noi (cel putin altfel nu vad de ce exista topicuri de group-buy pentru 1-2 kg)
strict din punctul financiar de vedere nu cred ca e prejudecata deloc ceea ce a zis Amarok.
la ce oferta e pe piata chiar nu vad sensul de ce un consumator ocazional de cafea ar vrea sa prajeasca fiind multe alimente de baza care sunt mai usor de executat si mai indicat de controlat procesul de productie decat prajirea cafelei. Cafeaua verde e important cum e crescuta......si aia oricum nu poti stii exact decat daca o cresti tu....adica total imposibil pentru noi.
// i-steel-1 , m7k-c83-r |T| cellini-evo-2 \\