06-03-2013, 12:07
cel mai bun indulcitor natural si care nu schimba deloc gustul cafelei pastrand toate aromele este Xylitol-ul
http://www.casaplantelor.ro/index.php?ro...ct/product&product_id=110230&gclid=CLS39rvc57UCFQVc3godWTwAUg
este un produs 100% natural cu efecte ft. benefice asupra sanatatii...eu de ex. cand sunt racit beau niste lichide (limonada/ceai) indulcit cu xylitol si intr-o zi max. imi trece orice raceala si am obs. la mai multa lume acelasi efect;
inca o chestie, mi-am "fabricat" un dispozitiv de ionizare a apei, practic obtin apa puternic alcalina cu un pH ridicat de 10-11 impreuna cu "sora" ei bineinteles - apa acida cu pH 3/4;
aceasta apa alcalina care automat are si un puternic efect antioxidant (este incarcata de ioni negativi, producerea ei avand loc la potentialul (-) negativ al dispozitivului) am observat ca aduce si ea o imbunatatire a gustului cafelei...mai bine zis pastreaza bine de tot gustul si aromele chiar si dupa racirea cafelei, nedegradand-o ca si apa clasica/calcaroasa...tot calcarul din apa se depune/e atrasa pe elementul negativ al dispozitivului urmand ca la fiecare proces de ionizare sa il curat cu otet (am obs. ca inlatura cu usurinta calcarul chiar si din ansamblul boiler/conducte al espressor-ului)
http://www.casaplantelor.ro/index.php?ro...ct/product&product_id=110230&gclid=CLS39rvc57UCFQVc3godWTwAUg
este un produs 100% natural cu efecte ft. benefice asupra sanatatii...eu de ex. cand sunt racit beau niste lichide (limonada/ceai) indulcit cu xylitol si intr-o zi max. imi trece orice raceala si am obs. la mai multa lume acelasi efect;
inca o chestie, mi-am "fabricat" un dispozitiv de ionizare a apei, practic obtin apa puternic alcalina cu un pH ridicat de 10-11 impreuna cu "sora" ei bineinteles - apa acida cu pH 3/4;
aceasta apa alcalina care automat are si un puternic efect antioxidant (este incarcata de ioni negativi, producerea ei avand loc la potentialul (-) negativ al dispozitivului) am observat ca aduce si ea o imbunatatire a gustului cafelei...mai bine zis pastreaza bine de tot gustul si aromele chiar si dupa racirea cafelei, nedegradand-o ca si apa clasica/calcaroasa...tot calcarul din apa se depune/e atrasa pe elementul negativ al dispozitivului urmand ca la fiecare proces de ionizare sa il curat cu otet (am obs. ca inlatura cu usurinta calcarul chiar si din ansamblul boiler/conducte al espressor-ului)
Lelit PL42TEMD cu PID