Hello There, Guest! Login Register


Sita La Marzocco vs Bezzera

#1
-Cu ceva timp in urma am cumparat o sita Bezzera de
6g si spre ghinionul meu am avut parte de o "gluma
proasta pe bani".

-Uitandu-ma pe forum, am dat peste o recomandare a lui
Lyvyoo referitoare la sita La Marzocco  7g, nu am retinut cui
era adresata recomandarea dar iti multumesc si eu Lyvyoo.
Am cumparat sita de la www.caffea.ro si m-a surprins calitatea
sitei, o consider comparabila cu VST-ul de 15 g pe care il am.
Quick Mill Pippa + Rancilio Rocky Doser + Aquafilter Excito-CL + Sita VST 18g ridged USA, Tamper Motta 58.4 mm, Nivelator Motta 58.5 mm
 
Reply
#2
(07-05-2016, 15:55)Hostina Wrote: -Cu ceva timp in urma am cumparat o sita Bezzera de
6g si spre ghinionul meu am avut parte de o "gluma
proasta pe bani".

-Uitandu-ma pe forum, am dat peste o recomandare a lui
Lyvyoo referitoare la sita La Marzocco  7g, nu am retinut cui
era adresata recomandarea dar iti multumesc si eu Lyvyoo.
Am cumparat sita de la www.caffea.ro si m-a surprins calitatea
sitei, o consider comparabila cu VST-ul de 15 g pe care il am.

cam gratuite, sau goale - cum or fi, afirmatiile de sus ;(
plus - probabil pe nedrept - cele de mai sus suna a reclama...

... vs. Bezzera...
de unde ai cumparat sita Bezzera si ce anume din caracteristicile ei o fac asa de proasta?!
ce tamper, ce cafea, cate grame doza etc. ?
daca tot te plangi de "gluma proasta" suferita, dece nu faci un minim de comparatie?
spre folosul altora care ar sti sa faca o alegere mai... educata/informata;

de ce spun astea?
pentru ca sitele Bezzera de care am avut eu parte:
cele stock primite cu Magica, plus inca una de 12g, una de 21g, apoi cele stock primite cu Strega, plus inca 1 de 16g, plus inca 2 de 16g identice cu cele Bezzera, ca geometrie, de la IMS *, toate le-am folosit si n-am avut nici o problema cu ele, cu atat mai putin... glume proaste;
ok, nu le-am verificat si pe Gaggia...

ca sa 'brodam' pe margine: la italieni, producatorii de echipamente specializate, cum sunt si masinile sau rasnitele espresso, au pornit ca afaceri de familie si a existat si se mai mentine, o specializare pe componente: sunt putine firme italiene care fac grupul E61, si mai putine care fac grupurile tip CMA sau Bosco, cu piston si arcuri, foarte putine (poate una singura principala?) care fac sitele, la fel cu boilerele, sau pompele, altii sunt specializati in acoperiri metalice, electronica de control etc.;

*
   

uitasem: am si o sita single, asa zis La Marzocco (de la piese-espressor.ro), dar n-am tamper de 41;
asa, n-am putut face nimic bun cu ea; ce-ar intelege colegii, daca as incepe sa ma plang de rezultate?
si nu mi-a placut niciodata sa lucrez cu sita single de la Bezzera Magica; 
etc.
________________________________________________________________________________________
Strega_mod(esp32)/ MaraX_mod(esp32)/ Sette_270/ Macap_m7/ prajitor_fluid_bed_diy_(4Kg/luna)
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)