Welcome Back Log In Create Account

sorin2505

Merci frumos ;)
Toate sunt Concept-Art.
La Timer ma enerveaza ca nu se inchide, sta afisajul aprins non-stop, deci consuma bateria aiurea.
Nu pot sa-l tin ca in poza pe fata espressorului din cauza caldurii. Tabla aia se incinge f. tare (deasupra e plita) iar pe lateral e incomod. Inventez eu ceva.
Toate sunt comandate prin Ovidiu - KAWA. El a facut comanda pt. mai multi si apoi le-a expediat la fiecare.
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM

Reply
E posibil sa apara si la Marian Alexe la Coffee Shop-ul din Bucuresti. La fel si manualele Porlex. Depinde cum bate vantul :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(16-02-2013, 14:55)sorin2505 Wrote: Ultima achizitie, tamper dinamometric Concept-Art de 57 mm:
[Image: img0647vm.jpg]
Spune-mi te rog talpa este de 57 fix? Ar merge si cea de 57.5?
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Asta de la Concept-Art are 57 fix.
La sita dubla, eu foloseam tamperul Motta care are mai mult ~ 57,7.
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS

Reply
Da, la ei pe site, la masuri speciale, au de 57,5 si eram tentat de acela.
Asta
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Daca folosesti sita single,NU incape 57,5.
Am incercat acum. In sita single incape doar Concept-Art de 57, Motta nu incape.

Reply
Multumesc mult. Nu am facut niciodata single. Si daca mi-ar trebui as face 2. Plus ca am inteles ca difera si rasnire si tampare si tamper.

Reply
(25-03-2013, 17:49)baloozzy Wrote:
(25-03-2013, 17:44)sorin2505 Wrote:
Multumesc mult. Nu am facut niciodata single. Si daca mi-ar trebui as face 2. Plus ca am inteles ca difera si rasnire si tampare si tamper.

Sita mea de single e nou-nouta, nefolosita :D

Reply
(25-03-2013, 17:52)sorin2505 Wrote: Sita mea de single e nou-nouta, nefolosita :D
Putem face schimb :P , eu am 2 (si la naked PF).
A fost careva din Lelici la scoli inalte, ca sunt tare curios si cred ca nu toti vor da repede ca raducarutasu sa ne impartaseasca impresiile.

Reply
Achizitii noi de la Concept-Art, cu ajutorul lui Ovidiu (KAWA) bineanteles ;)

- Pad de tampare din silicon

- Lingurita inox

[Image: img0724wf.jpg]

[Image: img0726rn.jpg]

Reply
Achizitie noua  [Image: wink.gif]
[Image: lckr9.jpg]

Reply
S-o "espressezi" sanatos;) Ce model este si cat a costat? Scuze pentru indiferenta de a mai vizualiza noutatile de la Kinu, dar momentan nu am nevoie de rasnita si nu mai sunt la curent cu evolutia producatorului romano-german.

Acum am vazut ca e o M-47.
Lelit PL41e with PID & shower screen IMS Competition, Kinu M 38, Anfim Best, Bialetti Venus, V 60

Reply
(22-08-2016, 12:03)Kosta David Wrote: S-o "espressezi" sanatos[Image: wink.gif] Ce model este si cat a costat? Scuze pentru indiferenta de a mai vizualiza noutatile de la Kinu, dar momentan nu am nevoie de rasnita si nu mai sunt la curent cu evolutia producatorului romano-german.

Acum am vazut ca e o M-47.

Merci,
M47 si a costat parca 725 incl transport.
De cand am luat-o, nu mai folosesc rasnita electrica, folosesc doar Kinu  [Image: wink.gif]

Reply
Revizie espressor Lelit PL-41 TEM cumparat 24.11.2012. A functionat impecabil pana zilele trecute cand a cedat garnitura de la grup. Si daca tot trebuia schimbata, m-am gandit ca nu-i strica o revizie. Surpriza, dupa 5 ani de functionat in regim de 1-2 espresso / zi, nu avea deloc calcar in boiler. Explicatia - cam 2 ani am folosit filtru cu osmoza, apoi Bucovina. Multumesc piese-espressor.ro
https://postimg.org/gallery/1oq4osw58/

In curand o sa-l scot la vanzare pt. upgrade la Expobar  Wink

Reply
La Bucovina ai folosit ceva filtru?
PL81T, Mahlkonig Vario, Mignon Specialita, Hario TCA-2, FP

Reply
(18-10-2017, 17:32)mida Wrote: La Bucovina ai folosit ceva filtru?

Nu, din bidon direct in rezervor.
Lelit-ul are pe furtun un filtru, dar arata ca-n prima zi.

Reply
(30-08-2012, 13:22)sorin2505 Wrote: Desi inca folosesc sita presurizata, cafeaua iese ok.

Buna seara, de unde ati cumparat sita presurizata (stiu ca au trecut 5 ani, dar... Smile ) ?

Va multumesc,
Valentin.
#PL41EM #MacapM2M stepless #PL100 #sita Ascaso #nivelator Motta 57mm
#MokaBialetti

Reply
(18-10-2017, 21:04)valentino007 Wrote:
(30-08-2012, 13:22)sorin2505 Wrote: Desi inca folosesc sita presurizata, cafeaua iese ok.

Buna seara, de unde ati cumparat sita presurizata (stiu ca au trecut 5 ani, dar... Smile ) ?

Va multumesc,
Valentin. 

:D :D :D   Cu sita aia presurizata venea espressorul Gagia din fabrica.  Smile

Reply
Achizitie noua

[Image: 5HLY8cG.jpg][Image: 6YiLqWC.jpg]

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)