Hello There, Guest! Login Register


reparatie/reconditionare sanmarco 100's

#1
Buna dragi colegi, asa cum spune titlul incerc sa pun in functiune ap. de mai sus. L-am desfacut, primeste curent dar nu incalzeste apa.  Imi puteti recomanda pe cineva suficient de priceput incat sa-mi faca un diagnostic preferabil la fata locului ? Ap. se afla in Bucuresti in zona  p-ta romana. va multumesc si extractii reusite!
La Pavoni, Mazzer
 
Reply
#2
Salut,
daca ai skype pe celular cu conectare buna, te pot ajuta eu. Da-mi mai multe amanunturi: Unde ai masurat curentul? Ai estat incalzirea? Ce face cand dai drumul functioneaza fara caldura? functioneaza pompa? functioneaza ventilele?

Salutari,
Cosmin
- E61 - 64mm -
 
Reply
#3
Multumesc Cosmin pentru disponibilitate! Am chemat un nene de pe un site de anunturi, speram la o recomandare din partea forumului. Eventual daca nu reuseste dumnealui am sa apelez la tine. Aparatul se conecteaza direct la retea, incarca boilerul, primeste curent (se aprind ledurile si functionaza flush-urile) dar nu incalzeste apa, 2 valve functioneaza; cand pornesc extractia elimina apa din boiler. Trebuia sa fiu mai exact in anuntul de mai sus eu fiind atehnic caut/cautam reparator dispus sa se deplaseze. Revin cu noutati!
La Pavoni, Mazzer
 
Reply
#4
Salut,

dupa cum spui cred ca sunt rezistentele arse. Daca masori curentul la rezistenze (ATENTIE, PERICOL DE MOARTE) cu un contor de energie sau cum ii spune si ai tensiune, inseamna ca sunt arse. Daca nu ai tensiune la rezistente este ceva la electronica.

Sunt curios,

Salut,
Cosmin
- E61 - 64mm -
 
Reply
#5
Buna Cosmin,
iti multumesc pentru implicare, se vede ca esti un adevarat pasionat. Suntem norocosi sa te avem in comunitate precum suntem norocosi si datorita colegului Nickso care, marinimos, s-a oferit sa preia cazul, iar maine e ziua cea mare. Am sa revin cu detalii aici. Toate cele bune!
La Pavoni, Mazzer
 
Reply
#6
Salutare,
din nefericire sistemul Hx e fisurat datorita depozitarii espressorului in conditii improprii. Acesta trece direct prin boiler si e aproape imposibil de inlocuit. Ii mltumumesc colegului Nickso pentru deplasare si diagnostic si lui Mr. BeanTec pentru implicare.
La Pavoni, Mazzer
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)