Pe rand...
...doua neajunsuri: chaf-ul ...
Chiar nu este o problema, exista pe net modele de capcane de pleava, facute din cutii de conserve si sita, dar efectiv nu am simtit nevoia sa croiesc una, prefer sa am boabele la vedere
...si cantitatea mica care o poti praji intr-o sarja...
Asta poate fi un avantaj, in procesul de invatare, strici mai putin
La 500 grame consum pe luna, cat sa prajesti mai mult, ca daca ai unul de 250g, ce faci, prajesti odata la 2 saptamani, e un pic cam la fix, risti sa ramai in pana...
...pe youtube il foloseau si
fara nici o modificare, asa cum e el cand il cumperi...
Asta chiar e exclus ! ti-o arde de nici nu apuci sa misti... deja la 3 minute ai FC... plus ca da in boabe cu peste 300 grade... aia e tortura, nu prajeala !
Vorbesc de modelele de se vand la noi...
... daca te mai pricepi un pic la electronica si ii adaugi un controler si posibilitatea de a opri rezistenta ca sa faci racirea cafelei in el la sfarsitul prajirii e deja parfum...
Pai asta este modarea de care vorbesc si eu. O detaliem daca se decide sa faca pasul...
...poate ne explica renatoa cum ar putea fi controlata puterea rezistentei sa mearga folosit cu artisan-ul.
pentru artisan este un pic mai complicat... trebuie facuta placa aia "cu de toate" sau daca e de cumparat parca era ultima oara vreo 140$, deja nu mai e buget...
...eventual poate tratezi cu el sa-ti faca modificari, ...
facem un tutorial
...eu nu ma pot declara f. multumit de experienta cu cuptorul si nu-l pot recomanda cu toata increderea. daca insisti pe varianta asta am vazut la Auchan niste cuptoare ...
solutia de care am postat mai sus un pic evaziv pentru ca nu am inca toate datele, are la baza un popcorn pe steroizi, adica acele cuptoare circulare cu aer cald, dar desprea asta mai multe in alta postare
(24-09-2016, 20:22)Zaheyu Wrote: Eu cele mai bune rezultate le-am avut cu popperul nemodificat. Cand am inceput sa controlez diverse nu a mai fost ok
Precizeaza modelul... cu Zilan-ul, care e cel mai ieftin, motor bun, care duce si 150g si nu se arde dupa un kg, si il gasesti peste tot, este exclus sa prajesti nemodificat... in primul rand ca are siguranta termica la 180 grade... prajirea inseamna intai o coacere infernala de peste 300 grade la baza, vreo 2 minute pana caldura se propaga sus, siguranta cupleaza, si boabele stau sa se raceasca pana pe la vreo 150 grade, dupa care inca o flama si deja l-a adus in FC si e scrum.