salut!
am urmarit cu mare "pofta" articolele si comentarii de espressomani de cativa ani incoace
din pacate nu am reusit (inca) sa ma hotarasc la un set de "scule" pe care sa le folosesc...
intrebarea mea este de afon, dar poate ma ajutati: la ce folosesc toate cafelele din comert - cele ambalate in vid, macinate si intitulate "espresso"? inteleg ca este inutil a le folosi la un expresor. si totusi care este cea mai potrivita metoda de a le consuma? doar ibricul?
poate gasesc o utilitate acestor kilograme de cafea pe care le "primeste" sotia si care par a fi inutile in questul unui espresso perfect
multumesc - si pe viitor... sper sa trec in randul "lumii" bune
am urmarit cu mare "pofta" articolele si comentarii de espressomani de cativa ani incoace
din pacate nu am reusit (inca) sa ma hotarasc la un set de "scule" pe care sa le folosesc...
intrebarea mea este de afon, dar poate ma ajutati: la ce folosesc toate cafelele din comert - cele ambalate in vid, macinate si intitulate "espresso"? inteleg ca este inutil a le folosi la un expresor. si totusi care este cea mai potrivita metoda de a le consuma? doar ibricul?
poate gasesc o utilitate acestor kilograme de cafea pe care le "primeste" sotia si care par a fi inutile in questul unui espresso perfect
multumesc - si pe viitor... sper sa trec in randul "lumii" bune