Clientii imi cer espresso lung... Cand incep sa explic ca de fapt doza de cafea e aceiasi, ca daca o lingurita de zahar il dizolvi in 50 ml apa sau 100 ml apa - ea tot o lingurita de zahar ramane! Adica asta la inceput explicam, acum am obosit si lungesc espresso cu apa fiarta din espressor. Adica acel espresso de 30 ml + apa. Problema e ca in acest mod e mare riscul sa se opareasca barista (in cazul ca nu e atent) dar si deja paharul de carton devine extrem de fierbinte. Salvez situatia cu lapte rece, pentru cei ce doresc clasica "cafea cu lapte + 4 pliculete de zahar" ... OMG... Dar daca clientul nu vrea lapte? sau e perioada de post? Ramane sa se friga cu paharul. Deoarece eu nu pot gasi in Romania inele normale de carton gofrat ca sa imbrac paharul!
Ok, pana atunci cand gasesc inele, ce pot face? Nu suport sa dau cafeaua extrem de fierbinte...
Ok, pana atunci cand gasesc inele, ce pot face? Nu suport sa dau cafeaua extrem de fierbinte...