• Bun venit pe forumul Espressoman
Hello There, Guest! Login Register


espresso

#1
salut. tot caut de cateva zile modele de espresoare cu 2 brate (automate) cu un pret accesibil gen 2500-3000 euro, pt uz comercial. nu m-ar interesa neaparat marca gen La Spaziale, La Marzocco etc. (ca acolo mai dai inca atat pt nume, ok, da sunt si mai bune, nu zic), ce imi recomandati?? la fel rasnita, cu macinare direct in cupa pana in 1000 euro ??
 
Reply
#2
Poti incerca de la Claro Cafe.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Brikka|Aero Press|Anfim Lusso|Kinu M47F|Aillio R1 Bullet|.
 
Reply
#3
cred ca m-am exprimat gresit, espressor manual, cu portafiltru (cu posibilitate de programare, de aia ziceam automat) nu din cele automatizate ;Winkper ca am zis bine Tongue
 
Reply
#4
@baloozzy se referea la http://www.clarocafe.ro/shop/espressoare...ci-automat sau ceva asemanator.

Ce doresti tu este expresor cu dozare volumetrica, respectiv apesi pe buton si scoate un volum fix (programabil) de apa prin grup.
La Scala Butterfly, OE Pharos, Gino Rossi RR45, AeroPress, V60, prajitor tip corretto
 
Reply
#5
da asta ar fi ok (A2, ca ala are programabil fluxul de apa). dar mi se pare ca un boiler de 10,5 litri e cam mic, avand in vedere ca folosesc si apa fierbinte. ce parere aveti, pierde presiunea la o utilizare mai intensa (si cafea si apa fierbinte, nu neaparat deodata folosite)??
http://www.clarocafe.ro/shop/espressoare...ci-automat
 
Reply
#6
Cel mai bine e sa-i contactezi pe cei de la Claro Cafe si sa pui intrebari cat mai precise, respectiv cateva cafele te astepti sa faci pe ora si cata apa intentionezi sa scoti din boiler/ora, etc. Alternativ poti incerca sa intrebi direct la Cimbali.
La Scala Butterfly, OE Pharos, Gino Rossi RR45, AeroPress, V60, prajitor tip corretto
 
Reply
#7
Da, de acela vorbeam, multumesc @coffeesnob.
Asa zic si eu, ia legatura cu ei si vei avea toate raspunsurile.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Brikka|Aero Press|Anfim Lusso|Kinu M47F|Aillio R1 Bullet|.
 
Reply
#8
(24-02-2016, 13:27)coffeesnob Wrote: Cel mai bine e sa-i contactezi pe cei de la Claro Cafe si sa pui intrebari cat mai precise, respectiv cateva cafele te astepti sa faci pe ora si cata apa intentionezi sa scoti din boiler/ora, etc. Alternativ poti incerca sa intrebi direct la Cimbali.

ok, mersi.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)