• Bun venit pe forumul Espressoman
Hello There, Guest! Login Register


Zona de cafea din bucatarie

#1
    Va prezint zona de lucru realizata in 2 luni de cautare ptr incadrarea in buget.
MicroCimbali Lyberty,Tamper dinamometric Concept Art 49.7,Nuova Simonelli Grinta
 
Reply
#2
Minunat acel cimbali. Este și pe lista mea de investiții viitoare. Felicitări!
La Pavoni Europiccola Lusso, Ascaso I-Steel I1
 
Reply
#3
Sant inca cu preturi de vanzare intre 270 si 500 euro, greu de verificat insa starea lor de functionare ptr ca sant majoritatea in Italia
MicroCimbali Lyberty,Tamper dinamometric Concept Art 49.7,Nuova Simonelli Grinta
 
Reply
#4
este vreo diferenta semnificativa la gust intre cele 2 espressoare? sau la gramajul in ceasca?
Bezzera Strega; La Pavoni Europiccola; kinu M-68
 
Reply
#5
Gramajul in ceasca il poti controla sa fie la fel,iar despre gust nu sant diferente semnificative,diferita e metoda de extractie.
MicroCimbali Lyberty,Tamper dinamometric Concept Art 49.7,Nuova Simonelli Grinta
 
Reply
#6
Da ce cantități folosești?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
La Pavoni Europiccola Lusso, Ascaso I-Steel I1
 
Reply
#7
8 grame in single care este doar ptr La Pavoni si 16 grame ptr ambele in cupa dubla,tampare 18 kgf
MicroCimbali Lyberty,Tamper dinamometric Concept Art 49.7,Nuova Simonelli Grinta
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)