Hello There, Guest! Login Register


Televizor

#1
Ma tot uit de-o vreme dupa un TV nou, dar sunt cam confuz datorita modelelor noi care apar si apar. Cand sa restrang variantele, cand zic ca F8000 a ajuns la o cadere de pret decenta, hop 4K.

Deci, cam asa stau:
- buget 6500-8000 lei
- TV LED, banuiesc
- diagonala maxim 55, nu neaparat.
- Samsung? Am 2 Samsung LCD, ok, fara probleme. Nu cunosc prea multe despre Sony, LG, Philips, doar chestii generale.
Ma intereseaza mai putin pe partea de 3D, mai mult pe cea de smart. Cel putin asa vad lucrurile acum
- Merita 4K? Ma ajuta mult?

Propuneri, sfaturi, indicatii, toate ar fi binevenite.
Gaggia Classic, Macap M42M, Ridgeless VST 18g, Hario Mini
 
Reply
#2
4K mi se pare inutil. Ai sursa de semnal 4K?
Televiziunile de la noi nu cred ca vor emite prea curand in 4K, avand in vedere ca sunt doar cateva in HD... Iar daca ne gandim peste 3-5 ani, deja te poti gandi atunci la urmatorul televizor sa fie cu solutia asta.
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
 
Reply
#3
evident n-am cum sa am o asemenea sursa de semnal. ma gandeam doar la ce ajuta efectiv, in utilizarea casnica normala, o rezolutie 4k? un plus de rezolutie efectiva (nu stiu daca zic corect) in cazul unui format full HD redat pe un player/blu-ray? care poate e sesizabila, poate nu. oricum, nu sunt un maniac la pixelilor si nici nu as sta sa fac comparatii.
4k e poate o noua bariera psihologica pusa in calea clientului. suficient sa te tina pe loc putin ori sa-ti dea de lucru.
Gaggia Classic, Macap M42M, Ridgeless VST 18g, Hario Mini
 
Reply
#4
4k e doar reclama si va merita doar la diagonale mari, dar asta coroborate cu niste camere pe masura. Oricum inca nu exista un suport adecvat spatiului cerut de un film in format 4k.
Viitorul e mai aproape de oled decat de 4k.
Pentru smart tv exista diferite dongle-uri care-ti transforma tv-ul normal intr-unul smart. Oricum foarte destepte nu prea sunt oricum. Sunt smartphoneuri de 2 bani mult mai destepte. 4k-ul e, facand o analogie cu tembelifoanele, la fel de necesar ca si rezolutiile gigant energofage pentru telefoane: inutile. Toata lumea vrea o baterie care sa te tina si primesti ceva ce-ti face ca bateria sa se termine mai repede... Cool
PS Nu stiu de tine de destepteala, dar screen mirroring e o optiune fainuta: asa nu mai trebuie sa incarci pozele pe un stic sa le vezi pe tv, le poti vizualiza direct intre telefon / tableta si tv.

Eu am 2 samsung-uri F6400 (32 si 40) care mi se par mai mult decat suficiente pentru cea ce le folosesc.Tongue
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
 
Reply
#5
Cand smart tv-urile erau pe val, vine Google si transforma orice TV mai rasarit in Smart, cu 200 de lei - http://www.go4it.ro/accesorii/chromecast...-13126275/
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#6
Aprinde televizorul si lasa-l sa arda...
Lelit PL41TEM + Mahlkonig Vario + Hario Mini Mill +  tamper full inox, prajitor GeneCafe
 
Reply
#7
sms, F8000 este un TV super, deci daca iti permiti sa-l achizitionezi eu zic sa-i dai inainte.

4K este un standard exclusivist si ai nevoie de continut 4K, care in acest moment este oarecum lipsa (gasesti reclame, trailere sau teste, dar nu filme de inchiriat). Cred ca peste vreo 5 ani standardul 4K ar putea fi inclus ca optiune valida la noi in RO, iar 5 ani inseamna destul de mult in tehnologie si e foarte probabil sa gasesti atunci un TV 4K la un pret mult mai accesibil si cu ceva "optionale" in plus. Smile Totodata, downscaling-ul de la 4K la 1080 nu este ideal, intrucat nu vei mai viziona imaginea pixel-la-pixel si sigur vei simti diferenta de calitate (personal am vizualizat content HD pe TV 4K si pot spune ca mi-a cam displacut). Poti in schimb sa-ti achizitionezi cu incredere un monitor 4K, intrucat te-ar putea ajuta, mai ales daca vrei sa vezi fotografii cu rezolutie mare, dar cu conditia sa-l utilizezi musai in rezolutia sa nativa (4K), deci prin cablu DisplayPort 1.2, fara alte adaptoare, plus placa video UltraHD (Intel HD 4600 merge OK).

Daca vorbim despre posturile TV din Romania, TVR HD este pe primul loc dpdv calitativ al emisiei (aprox. 18Mbs), urmat indeaproape de PRO TV HD. Pacat ca 75% din posturile emise pe cablu/satelit sunt in continuare in format de 576 de linii intretesute, nici macar cu raport de 16:9, ci in vechiul standard de 4:3. Cand om avea toate posturile trecute pe full HD de-abia atunci am putea vorbi despre un "upgrade" imperativ catre TV 4K.

Concluzii:
- ia-ti TV 4K doar daca esti 100% sigur ca poti face rost de suficient content 4K sa poti vizualiza;
- ia-ti TV 4K doar dupa ce l-ai testat vizual si tehnic in magazin atat pe content 4K cat si pe content 1080.
Gaggio Classic II (RI9403/11 w/ Ulka pump), boiler temp. sensor + UT58 DMM, Eureka Mignon Silenzio mk2, Hario V60, Hario Skerton + OE stability kit, IKEA UPPHETTA & ANRIK press, Zelmer CK1004 kettle, AX9201 thermometer, 3-stage water filter.
 
Reply
#8
Teoretic la RDS sunt 18 programe HD (mai e unul dar nu e cazul sa-l includem in lista). Ca nu merg toate asta-i rds-ul. Dar la cele ce functioneaza imaginea-i incomparabila.
Acum la monitoare: folosesc 2 full hd (24'') in extended desktop si mi se par arhisuficiente. Poate pentru diagonale mai mari s-ar preta o rezolutie mai mare, dar nu-i cazul (inca).
Din experienta mea it-sta pot sa-ti spun sa nu te arunci pe modelul de varf ca vei plati inutil de mult, ci intotdeauna sa alegi produsul de maxima performanta din zona de palier de pret relativ constant.
Acum dupa atata vorbarie ii cam cazul sa te intreb de fapt esentialul: ce doresti tu sa faci cu acel tv?
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
 
Reply
#9
Eu am luat acum 2 ani un ES6200. Avantaje: imaginea e ok si experienta mai ales cu ecrane de peste 100cm e foarte ok ... 4k din punctul meu de vedere nu se merita cel putin in urmatori 4-5 ani ... trecerea la hd s-a facut tot cam in atat timp dar la 4k vor fi probleme de infrastructura mai mari decat la trecerea la HD. Seria 8 mi se pare mai dezavantajoasa decat seria 7 la raport pret calitate (cel putin asa era acum un an) seria 8 aducand numai prostii in plus si nimic la calitatea imaginii deci iti recomand seria 7 cu o diagonala mai mare. Smart tv e un mare fas pentru mine pentru ca sunt o gramada de programele si jocuri total inutile multe cu bani. Browsing-ul merge in general ok dar atentie la memoria interna care e putina si dupa un timp buseste browser-ul. Nu se pot vedea direct filme sau video mari si nici stream la calitate hd cel putin nu mult timp. Cel mai de folos la smart a fost sharing de pe pc ... si aici atentie la filmele in format hd daca se merge pe placa wireless nu face tot timpul fata la transfer. Atentie aici si la teparii Samsung care scot anual alta serie dar sunt aceleasi televizoare in principiu ... ca sa nu scada pretul la televizoarele de anul trecut scot anul urmator alta serie care "pare" noua si o scot pe anterioara dar singurul lucru nou e pretul. 3D iar e mare amageala ... se poate vedea doar noaptea sau daca ai niste draperii negre tare ... si la odistanta de maxim 2-3 metri preferabil sa il ai in dormitor ca in sufragerie e mai greu fie iei un scaun fie stai pe jos Smile.
Quick Mill Silvano Evo || Eureka Atom 65
 
Reply
#10
cazul meu e usor atipic. Acel buget mi s-a aprobat si mi se ofera oricum, trebuie sa-l cheltuiesc. N-am optiunea de-a aloca 4000-5000 lei pentru TV si restul sa ramana firmei ori sa fie directionati de mine spre altceva. Suna cam ciudat, nu mai intru in amanunte.
Daca tot am posibilitatea acelui buget, am luat in calcul si 4k si alte briz-brizuri, dar nu la modul serios. Nu i-ar fi acordat atentie daca ar fi fost banii mei.
Partea de smart ma intereseaza pentru platforme gen Seenow. Le folosesc si acum via laptop via WiDI dar deja ma obosesc si deranjeaza chestiile care atarna in jurul TV-ului actual, gen mplayer, 2-3 hard discuri, adaptorul WiDI, mai stiu eu ce. As elimina din ele, cat se poate prin noul TV.
Daca tot exista buget, m-ar interesa si partea de youtube, Skpye video. Nu jocuri, nu browsing.
Citeam undeva, habar n-am cat adevar exista, ca full HD isi face treaba din plin, la capacitate maxima, pana pe la 46'', apoi, la diagonale mai mari 4k ar fi mai indicat datorita upscallingului. Habar n-am
Gaggia Classic, Macap M42M, Ridgeless VST 18g, Hario Mini
 
Reply
#11
De unele accesorii vei scapa dar de un hard disk extern nu vei scapa doar ca poti transmite prin wireless si aici iti va trebui un router wireless. Ca si player recomand samsung pentru ca cei de la lg au avut probleme cu player-ul din pacate format vob nu recunostae si va trebui sa playezi prin calculator si apoi sa faci stream pe televizor (solutii sunt). Sunt destule programe pe calculator care fac servere media fiecare are cate o buba dar gasesti unul pe placul tau. Youtube dupa cum ti-am zis vei avea probleme asta daca nu au rezolvat intre timp mai ales la seriile de top. Ca si diagonala doar daca ai o camera super imensa ti-ar trebui peste 46'' ... la o distanta de vizionare 4-5 metri e super de ajuns (nu te lua dupa distanta optima propusa de ei aia ar trebui luata in seama numai pentru jocuri si eventual vizionarea de film apropiat ca la cinema). La seriile 7 si 8 nu mai ai probleme pentru ca sunt ultimele tehnologii de dimming iar panelurile sunt de cea mai buna calitate. Cel mai bine e sa si vezi un astfel de televizor ... la altex sau alt magazin mare poti vedea un astfel de tv si poti compara diferite modele, poti si experimenta 3d-ul. Seenow din cate vad e pe bani si continutul lor nu prea ma intereseaza plus ca nici timp nu prea am Smile .. sunt destule programe free prin smarthub care iti dau tot felul de stiri, emisiuni sau seriale inregistrate (timp sa ai). Partea de 4k dupa cum ai spus si tu ... daca te tine bugetul dar la ce ai alocat acolo ai numai pentru seria 7 nu 8 care sare de 90 milioane din ce am vazut eu. Pe viitor va fi util ... dar pe viitor e clar ca vor evolua si preturile mult mai in jos.

Edit: daca ai si smartphone samsung il vei putea folosi cu televizorul si va fi util.
Quick Mill Silvano Evo || Eureka Atom 65
 
Reply
#12
nu m-am hotarat inca, nu sunt deocamdata presat tare, va multumesc pentru interventii.
mi-a atras atentia azi o oferta la un Samsung UE48H8000, ecran curbat, reducere de 2,000 lei, de la 8,000 (probabil ca nu e 2,000 reala, dar 1,000 - 1,500 tot e). Deci, cu ce se mananca un ecran curbat pe un TV de 48 sau, hai, 55? Am citit opinii pro/contra, dar m-ar interesa cineva cu experienta reala cu un asemenea tv.
Gaggia Classic, Macap M42M, Ridgeless VST 18g, Hario Mini
 
Reply
#13
http://www.tomsguide.com/us/tv-buying-gu...943-2.html
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
 
Reply
#14
Poate mai lanseaza brand-urile ceva serii noi la IFA2014 si mai scad OLED-urile spre sarbatori. Am vazut acelasi clip 4k pe doua LG, unul OLED si altul 4K dar LED backlight si diferenta era evidenta, in special pe zonele cu lumina multa, unde LED-ul ardea imaginea iar OLED-ul arata detalii.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#15
Pana anu' asta oledurile aveau o durata de viata cam la jumatate fata de led. Se pare ca aceasta diferenta aproape a disparut. Sa vedem ce-o fi si cu preturile... Smile
Ce-i deranjant insa e faptul ca fiind un produs de varf nu gasesti oledtv-uri la diagonale mai "mici", 40" de exemplu, la care preturile nu ar trebui sa fie chiar asa de mari (cel putin ar fi la nivelul unui 50" ledtv).
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
 
Reply
#16
De unde cumparati voi televizor OLED? din cate stiu cel mai mare televizor OLED are 40'' iar de cumparat cam greu prin romania.
Quick Mill Silvano Evo || Eureka Atom 65
 
Reply
#17
http://www.emag.ro/televizor-curbat-oled...DN6GJBBBM/
Numai ca e modelul din 2013
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
 
Reply
#18
(05-09-2014, 21:55)amarok Wrote: http://www.emag.ro/televizor-curbat-oled...DN6GJBBBM/
Numai ca e modelul din 2013

De la 8000 la 15000 e cam mult ca sa fie in marja de pret ... si sunt disponibile numai 2 modele pe intreg sit-ul .. deocamdata oled e numai pentru telefoane mai sunt ani buni pana vor deveni de masa si al televizoare.
Quick Mill Silvano Evo || Eureka Atom 65
 
Reply
#19
maxim 2 ani
Problema oled-urilor e ca sunt produse de firme care au in portofoliu si ledtv-uri. Asa sunt produse doar cu diagonale mari si rezolutii inutil de mari, rezultand un pret aberant.
Altfel pentru colegul nostru specialist in mesaje scurte e clar ca ledtv sunt tinta sa. Dar asta nu ne impiedica sa si visam putin, nu? Tongue
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
 
Reply
#20
(07-09-2014, 01:28)amarok Wrote: maxim 2 ani
Problema oled-urilor e ca sunt produse de firme care au in portofoliu si ledtv-uri. Asa sunt produse doar cu diagonale mari si rezolutii inutil de mari, rezultand un pret aberant.
[...]

amarok, nu vad legatura in cazul de fata dintre TV-urile cu ecran LED/AMOLED si TV-urile cu ecran TFT/LCD (iluminare cu neon/CCFL sau cu LED-uri). Public aici niste asemanari si diferente tehnice: http://en.wikipedia.org/wiki/Liquid-crys..._vs_AMOLED, iar aici marii producatori de OLED-uri: http://www.oled-info.com/companies-list/...-producers.
Diagonalele televizoarelor sunt dictate de piata si nu de tehnologie, mai ales ca sunt producatori care fac ecrane OLED pe toata plaja de diagnoale posibile, iar pretul unui ecran OLED/AMOLED este intr-adevar foarte-foarte ridicat. Sad

P.S.: Personal as prefera in momentul de fata un TV cu ecran LCD cu iluminare cu neon sau full-array RBG cu LED-uri din spate (nu cu LED-uri albastre pozitionate lateral); as spune PASS la un TV OLED, din motive personale (contrast si culori ireale pt. ochiul meu, iar pretul e mult prea mare).
Gaggio Classic II (RI9403/11 w/ Ulka pump), boiler temp. sensor + UT58 DMM, Eureka Mignon Silenzio mk2, Hario V60, Hario Skerton + OE stability kit, IKEA UPPHETTA & ANRIK press, Zelmer CK1004 kettle, AX9201 thermometer, 3-stage water filter.
 
Reply
#21
Am avut lcd-uri cu neoane (le-am dat pe toate) si acum am ledtv-uri (toate cu iluminare pe muchii). E un salt calitativ la imagine (nu fenomenal) de la cele vechi, dar e o economie de curent destul de maricica intre ele. La diagonalele mele (32 si 40) nu observ o diferenta de luminozitate pe suprafata televizorului.
Daca vezi un oledTV (TV e important nu panel oled) de 32 sau 40 produs comercial in 2014 sa-mi dai si mie de stire.
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
 
Reply
#22
Gata tizule, am inteles acum ce vrei sa spui. Smile
Or sa scoata astia si OLED-TV-uri ceva mai mici, dar momentan nu are rost sa-si dea singuri in cap, ca altfel nu s-ar mai vinde LCD-urie actuale (dept. de marketing este peste cel tehnic in luarea deciziilor). E ca si cum s-ar apuca fabricantii de autovehicule sa bage in productie de serie masini electrice la preturi de 15-20 mii de EURO/bucata. Smile In plus, OLED-TV-urile se pare ca au rata de intoarcere in service mai mare decat plasmele si LCD-urile, deci mai este putin de lucrat la dezvoltare tehnologica pe linia asta.
Apropos, imi place mult prezentarea celor de la LG: http://www.lg.com/us/experience-tvs/oled...led-tv.jsp.
Neoanele au spectru (colorimetrie) mai mare decat LED-urile si teoretic monitoarele cu neon in spatele panel-ului au un gamut ceva mai extins. O spun asta si din experienta cu niste NEC-uri profesionale de la serviciu. Oricum, diferentele sunt perceptibile mai mult pe hartie decat "ochiometric", iar consumul mai mare de putere a facut sa dispara din ofertele tuturor producatorilor monitoarele cu iluminare CCFL, basca si faptul ca e mai uniforma imaginea pe un panel cu LED-uri din spate decat cu neon.

Stima multa,
Raul.
Gaggio Classic II (RI9403/11 w/ Ulka pump), boiler temp. sensor + UT58 DMM, Eureka Mignon Silenzio mk2, Hario V60, Hario Skerton + OE stability kit, IKEA UPPHETTA & ANRIK press, Zelmer CK1004 kettle, AX9201 thermometer, 3-stage water filter.
 
Reply
#23
Pana m-am decis pentru un Samsung 55H7000, aflat in promotii weekendul asta, la 5999 (pret foarte-foarte bun, din ce am observat), in diverse locuri, a ... iesit din promotie si a revenit la 7999. Ma rog, nu e panica, din ce am remarcat magazinele, fizice sau online, jongleaza incredibil cu preturile; cu siguranta vor reveni promotii, nu asta e problema.

Un baiat la Flanco pe care-l cunosc si banuiesc ca n-a incercat sa ma abureasca, mi-a sugerat LG 55UB950V (6999, in promotie, acum) sau LG 49UB850V (4499 acum), laudandu-le excesiv.
Trec peste insistentele lui legate de 4K, ca pixeli impartiti in patru, ca upscalling, ca nu stiu ce.
Ce-mi place la LG e webOS-ul, dar si faptul ca au ochelari pasivi, care mi se par mult mai ok (unghiuri, comoditate, pret). Poate ma insel.

Daca e cineva care cunoaste cele trei modele si are o impresie ori poate chiar are experienta in folosirea lor, ascult si inregistrez cu drag.
Gaggia Classic, Macap M42M, Ridgeless VST 18g, Hario Mini
 
Reply
#24
LG 55UB950V nu are un review prea "laudativ". Mie unul ochelarii activi mi se par mai reusiti decat cei pasivi.
Comparativ testul la 55H7000
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
 
Reply
#25
Eu sunt rezervat cu LG-ul din carte am citit au probleme cu player-ul si vei avea probleme la unele formate nu mai stiu daca cu sunetul sau cu subtitrarea ... 3d-ul activ sau pasiv tot una e ... ambele sunt destul de obositoare (pana la urma si la cinema se recomanda sa faci pauza si sa nu te expui foarte mult la o experienta 3d). Singurele dezavantaje ar fi: ochelarii activi sunt mai scumpi in schimb imaginea 3d de la lg nu va fi niciodata hd ci la jumatate.
Quick Mill Silvano Evo || Eureka Atom 65
 
Reply
#26
La cinema ochelarii sunt pasivi.
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
 
Reply
#27
(16-09-2014, 10:58)amarok Wrote: La cinema ochelarii sunt pasivi.

Pai da ... asta nu inseamna ca tehnologia pasiva este mai odihnitoare ca cea activa asa cum spun unii ... in general 3D-ul este solicitant.
Quick Mill Silvano Evo || Eureka Atom 65
 
Reply
#28
Nu era iexact invers. Cei activi is mai putin stresanti pentru ochi.
La cinema sunt folositi pasivi din motive de costuri.
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
 
Reply
#29
Tehnologia pasiva foloseste ochelari polarizati si pe ecran sunt ambele imagini de aceea rezolutia 3d este la jumatate si fiecare parte filtreaza imaginile care nu trebuie. La cea activa ochelarii au baterii si imaginea la un moment dat este fie pentru un ochi fie pentru celalalt de aceea ochelarii trebuie sa se sincronizeze cu ecranul. Teoretic se zice ca din aceasta cauza tehnologia activa este mai obositoare practic obositor este 3d-ul in ambele situatii.
Quick Mill Silvano Evo || Eureka Atom 65
 
Reply
#30
(17-09-2014, 09:56)rogue Wrote: Tehnologia pasiva foloseste ochelari polarizati si pe ecran sunt ambele imagini de aceea rezolutia 3d este la jumatate si fiecare parte filtreaza imaginile care nu trebuie. La cea activa ochelarii au baterii si imaginea la un moment dat este fie pentru un ochi fie pentru celalalt de aceea ochelarii trebuie sa se sincronizeze cu ecranul. Teoretic se zice ca din aceasta cauza tehnologia activa este mai obositoare practic obositor este 3d-ul in ambele situatii.

Asa este Smile
Am Samsung deci ochelari activi, am comparat cu LG - ochelari pasivi si pt. mine mi se par mai obositoare cele de la LG.
La ochelari 3D activi as mai adauga, ca cel mai bine se vede, fara oboseala daca in camera este bezna.

Eu sunt de parere ca e mai bine sa asteptam inca un pic (anul viitor) cand apare Oculus Rift varianta comerciala, in loc sa cheltuim o gramada de bani pe ecrane "relativ" mari.
Momentan se poate cumpara doar in varianta, kit de dezvoltare (aprox. 1500RON cu transport) dar care deja a pornit un val de nebunie (vedeti si pe youtube) in randul gamerilor si cei cu filme 3D sau 2D.
Oculus Rift DK2
Gaggia Classic + PID Espressuino + Mazzer Major Doserless Mod + DIY Fluid Bed Roaster + PID Roastuino
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)