24-06-2014, 20:49
E nevoie cam de o luna de exercitiu. Trecerea de la o teava de aburi de jucarie la una profi, e ca si cum ai lua-o de la zero.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Tehnica latte art si obtinere crema lapte
|
(24-06-2014, 19:42)adi84_g Wrote: Vartejul merge, crema insa tinde spre zero, laptele ramanand foarte lichid.
am sa incerc sa reduc presiunea.
(27-10-2014, 14:00)danyro Wrote: salutare
Am decis sa ma alatur si eu celor cu un espressor in casa si am achizitionat un philips saeco intelia 8751.
am citit si rascitit cu aplicat la ce ati zis voi pe aici dar nu imi iese decat ce e in poza atasata.
daca aveti sfaturi, idei, filmulete de pe youtube etc, feel free :-)
Numa' bine!
Quote:Multumesc,am material de studiu in seara asta :-)Si ca sa te incurajez asa ceva se face zilnic la birou , folosind un Lelit PL41 TEM .
Quote:Multumesc de sutinere Radu.Mai am o intrebare tot de incepator-cu laptele ramas in latiera (in cazul meu ibric :-)) ce faceti,il aruncati sau se mai poate refolosi?Sau nu ramane deloc,e numai spuma?
(07-12-2014, 13:07)nero Wrote: O intrebare tampita. Din laptele cu, care am exersat sa fac spuma si crema, ( si care nu a iesit) dupa racirea lui la frigider, se mai poate exersa pe el? Mai poate iesi crema, sau este distrus?
(12-12-2014, 20:29)organon Wrote: la ce unghi tii teava in lapte?Si cat timp?Oscufunzi mai mult spre final,sau doar la suprafata?Imi cer scuze daca sunt prea insistent ,dar e prima data cand incerc.Curatarea dupa folosire banuiesc ca o faci imediat si folosesti si presiunea.