• Cafeaua, jumatate din motivul pentru care ma trezesc dimineata!
Hello There, Guest! Login Register


Sfaturi Jura Subito

#1
Ce parere aveti de Jura Subito?
Merita 80 de euro?
Vroiam sa cumpar un automatic dar m-ati facut sa ma rasgandesc.
 
Reply
#2
Tine banii deoparte si ia un Aeropess (tot plasticaraie dar mai simpla) sau un Moka Pot. Totul alaturi de o rasnita si cafea proaspat prajita.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, manuala Kinu M47, nivelator Lelit PL121, IMS-uri,  Cafflano Kompresso in vacanta 
 
Reply
#3
(30-09-2015, 00:59)yoo0 Wrote: Ce parere aveti de Jura Subito?
Merita 80 de euro?
Vroiam sa cumpar un automatic dar m-ati facut sa ma rasgandesc.

Cu ce rasnita te gandesti sa-l imperechezi ? 

Cu toata înțelegerea pentru optiunea ta poate vei fi dezamagit deoarece , cu siguranta , nimeni de pe acest forum nu te va indemna sa faci o astfel de achizitie.
Toate dezbaterile de aici , toate recomandările si toate eforturile , inclusiv cele financiare sunt orientate spre obtinerea in final a unui expresso sau a unei combinatii cu crema din lapte pe care sa le consideram, fiecare dintre noi , perfecte.

Daca vei citi mai mult din cele scrise vei constata ca sunt o multime de actuali espressomani care au renuntat la aparate din gama celui vizat de tine , tocmai deoarece au realizat ca nu pot scoate din acestea o bautura decenta . Multi isi doreau sa bea si acasa ceva echivalent cu ce consumau la Starbucks  prin Italia  sau prin cafenele de firma .
Dupa ce au facut trecerea de la mașinăriile ieftine din plastic ( sotia mea avea asa ceva ) au ajuns la concluzia ca nicaieri nu se mai poate bea o cafea mai buna ca cea preparata acasa si asta folosind un expresor si o rsnita decente alaturi de cafea proaspat prajita .

In concluzie alegerea este doar a ta si ar trebui sa se bazeze in primul rand pe disponibilitatea si pe dorintele si asteptarile tale in legatura cu cat vrei sa cheltui , sa te implici in preparare sau ce fel de cafea , cappuccino , latte etc... vei dori sa arunci in tine , sa bei ori sa savurezi in fiecare zi , singur sau alaturi de cei dragi sau de persoana iubita ! 
Dar si in aceasta zona este valabila zicala conform careia " putin dai putin face !"

Dupa ce bei o cafea poti sa strangi din umeri , sa scuturi din cap si sa exclami : Brrrr..!! sau sa zici : wow deja s-a terminat ? ...abia astept sa mai prepar una ! 

Succes si extractii reusite in viitor !
 LaMarzocco GS/3-AV, K30 Vario, Honne, Acaia Lunar, BravoTools, Hottop kn-8828b-2k+/Artisan mod.
 (Lelit PL41TEM, Expobar DB, Vibiemme 2B, Gagia MDF, Vario Home, Macap M4D, Kinu M68)

 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)