Hello There, Guest! Login Register


Sfat rapid pt cumarare La Pavoni

#1
Salut. Ma furnică sa-mi dau cu ..levierul peste mana. Am gasit masina asta si as putea s-o scot la 150€. Tipul zice ca n-a folosit-o dar boilerul se încălzește cand il deschide. Intrebare : merita banii asa la ochi, chiar daca ar trebui sa o repar??? Azi trebuie sa ma hotărasc.


Attached Files Thumbnail(s)
       
 
Reply
#2
Merita părerea mea...

Pregătește-te pt un schimb de Garnituri

Suna-ma pt detalii 0742558336
La Pavoni Professional (Pre-Millenium), Macap M5 and Dienes Moka
 
Reply
#3
De meritat ar merita. Boilerul se incalzeste de fapt tot aparatul se incalzeste. Dupa cum a spus hordeagabriel merita, dar daca functioneaza rezistenta. Schimb de garnituri daca e nevoie si desigur curatare temeinica.
Acs Evo leva - Kinu m47 - V60
 
Reply
#4
E modelul Milenium cu grupul nou, dacă are vreo relevantă pentru tine.
La Pavoni Professional (Pre-Millenium), Macap M5 and Dienes Moka
 
Reply
#5
Fiind Pro, ai putea vedea daca se si incalzeste cat trebuie (e bun presostatul) sau se poate regla.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
 
Reply
#6
Multumesc tuturor . Maine va spun sigur daca am luat-o. Nu prea stiu nimic de masina asta ,doar ca nu e pt incepatori si asta ma intriga tare ( pt ca sunt si incepator si incapatanat :Smile, . Oricum ca o iau acum sau mai tarziu..eu am pata pusa si o s-o am Smile. Hordeagabriel ,multumesc pt numar si fii sigur ca o sa te deranjez daca o cumpar.
 
Reply
#7
Eu ce europiccola am inceput. Nu e dracul asa negru. Probabil pt cei ce au experienta pe alte masini poate fi contra-intuitiv dar daca incepi cu asta te "mulezi" dupa ea.
Importanta e rasnita buna si cafe proaspata.plus ceva senzor de temperatura pe grup. Citeste mai multe pe topicul europiccola zen in espresso.
Acs Evo leva - Kinu m47 - V60
 
Reply
#8
Eu in schimb o voi da pe a mea in curand, mi-a ajuns. Sad
Am vazut ca nu esti de aici, ca altfel iti faceam un... proposal Smile
Cu lever am inceput, asa ca nu pot comenta despre mulat (si demulat), alta masina nu am mai avut, dar nici mai calca vreuna in bucataria mea, raman la aeropress for(l)ever Smile
Nu pot zice ca nu am avut clipe placute, dar prea mare deranjul... Sad
 
Reply
#9
Credeam ca azi o sa intru si eu in lumea levierelor. Din pacate n-a fost sa fie Sad. Exista o multime de nebuni pe internet. Vanzatorul cand a vazut ca eram asa interesat ..a hotarat sa n-o mai vanda ,asta dupa ce ne-am pus de acord. De la serie " dac-o  vrea insemna ca are ceva ce eu nu stiu si asa ca mai bine mi-o tin " Smile). Oricum mi-a intrat levierul in cap :Smile si sunt ,cu mult calm , in cautare Smile.
 
Reply
#10
Răbdare si tutun. Smile
La Pavoni Professional (Pre-Millenium), Macap M5 and Dienes Moka
 
Reply
#11
Rabdare, rabdare ca de tutun ,din fericire, m-am lasat de vreo 10 ani Smile)
 
Reply
#12
Felicitari pentru ambele decizii Smile. Te asteptam in familia levierelor.
Acs Evo leva - Kinu m47 - V60
 
Reply
#13
Cum spuneam, sunt in cautare .Si am gasit masina asta la 20 euro + spedire . Vanzatorul zice ca e de reparat. Acum de reparat ce-ar putea sa fie: rezistenta , garniturile ... ? Ca din imagini nu arata rau .  Se  merita ? [Image: 3538r6h.jpg][Image: rk0so0.jpg][Image: 28l9w9e.jpg]
 
Reply
#14
Arata mai bine decat altele ce am mai vazut la 100... Confused  Nu vad nimic rau la ea...  Huh

Garniturile nu te costa nici 30 Eur daca este sa le schimbi toate, dar eu la un premillenium am schimbat doar cele de grup = 11 Euro.

Rezistenta este vreo 40-50, mai bine decat sa continui sa scriu din amintiri mai bine vezi aici cat sunt potentialele piese de schimb: http://www.lamacchinadelcaffe.com/la-pavoni.html

Problema este ca pornind la drum din start cu un Pro, nu m-as vedea acum in stare sa extrag ceva cu una fara manometru si presostat, prea esti pe orbeste... plus boilerul mic...  Confused
Fara sa stii cand ai atins o presiune/temperatura a apei oarecare, te faci ca faci extractii, in fiecare zi alta aroma.
Evident ca se pot pune ambele la un non pro, costa 18 manometrul si 24 presostatul, dar atunci deja mai bine cauti un Pro pe la 100-150.
 
Reply
#15
Tito, daca te-ai fixat pe Pavoni, ti-as recomanda sa nu te mai uiti la nimic altceva decit la variantele Professional. In rest, orice ar fi stricat, se repara.
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu M47
 
Reply
#16
Asta e milenium si eu știu ca are presostat. Doar manometrul ii lipsește si ala se poate comanda din China pentru doar câțiva dolari. Adiszep ne poate lămuri.
Rezistența e cea mai costisitoare piesa care ar putea necesita înlocuire. Trebuie întrebat vânzătorul daca se încălzește sau nu, ca e posibil sa meargă..

Si la 20 de euro merita si numai pentru portafiltru. Neaparat cumpara-l!
La Pavoni Professional (Pre-Millenium), Macap M5 and Dienes Moka
 
Reply
#17
Corect, un portafiltru este 39 Euro... Smile
Cine isi face bottomless artigianale, stie... Big Grin
Doar ca te blochezi pe sistem pre-millennium in cazul asta, nu se stie de unde sare un millennium chilipir...  Confused
Dar la 20 Euro, scapi de el usor, va fi mai scump transportul.

Ar putea sa nu se incalzeasca si de la presostat blocat pe deschis, asa a fost la mine, a trebuit sa il desfac si sa il curat.
 
Reply
#18
Aparatul din poze e Millenium.
La Pavoni Professional (Pre-Millenium), Macap M5 and Dienes Moka
 
Reply
#19
Cum vezi asta ? Confused Huh
 
Reply
#20
La 20 euro vreau si eu vreo 2 sau 3 Smile nu conteaza daca e pre sau post millenium

De unde asa ieftin? Unde le gasiti?
Acs Evo leva - Kinu m47 - V60
 
Reply
#21
Nu mi-as face multe probleme pt manometru,daca s-ar putea pune si dupa aia. La pavoni imi place asa ca moft , sa mai experimentez pe ea si de ce nu, ca obiect de design. Nu-mi tai venele daca n-o sa-mi iasa espresso de la inceput, ca am unde sa-l beau Smile. Am contactat vanzatorul dar, cum ma asteptam e deja in tratative cu cineva. Daca nu vinde ,ma anunta ( putine sperante :Sad ). Dar am inteles sfatul vostru pt un profesional . Daca e sa dau 150 o s-o fac DOAR pt profesional. Aici sunt multe la vanzare ca se arunca multi la ele fara sa stie ca nu-s pt toti Smile. Asa ca ,ocazii or sa mai fie. Smile
 
Reply
#22
Pai cand mai e mai pune si pe forum. Poate mai ajuti pe vre-unu Smile. Pro are doar boiler mai mare si acel manometru. Eu zic ca daca e diferenta mare de pret nu merita. Acuma fiecare stie cat e dispus sa investeasca. Unde esti? Italia?
Acs Evo leva - Kinu m47 - V60
 
Reply
#23
Da , sunt in Italia. Nici nu ma grabesc , ca n-ar fi masina principala . Asa ca astept ocazii Smile. Ca buget..nu mai mult de 150 "euri " Smile. Ok , o sa pun anunturi din Italia, pe forum, daca imi este permis de admin , dar n-as vrea sa fiu considerat responsabil daca e vorba de vreo teapa Sad.
 
Reply
#24
Nu stiu de unde le gasiti asa pomana... pana acum la 20 Euro nu aveai parte decat de piese de schimb... Confused

senza, senza, senza...
http://www.ebay.it/itm/vecchia-macchina-...SwZ8ZW7FJ9
 
Reply
#25
http://www.subito.it/elettrodomestici/ma...963505.htm
 
Reply
#26
(19-03-2016, 19:39)renatoa Wrote: Cum vezi asta ? Confused Huh

Dupa forma grupului. La Milenium e mai bombat grupul.
La Pavoni Professional (Pre-Millenium), Macap M5 and Dienes Moka
 
Reply
#27
La 20 Euri e suficient sa aiba portafilter IMO.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
 
Reply
#28
(19-03-2016, 21:00)hordeagabriel Wrote:
(19-03-2016, 19:39)renatoa Wrote: Cum vezi asta ?  Confused  Huh

Dupa forma grupului. La Milenium e mai bombat grupul.

Plus că are un singur buton (pre-millenium ar trebui să aibă două), plasticul de la mânere este la fel ca la astea noi, tăvița la fel. Este ridicol de mic prețul Smile
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator
 
Reply
#29
Da, cred ca e greseala pe undeva, 120 ar fi in ton cu ce se da pe ebay-ul italian...
 
Reply
#30
Da nu-i nici o problema  Smile. Daca vreti sa platiti mai mult, "este " pt toate buzunarele :Smile : http://www.subito.it/arredamento-casalin...489622.htm
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)