Hello There, Guest! Login Register


Sfat achiziție râșniță manuala

#1
Salut, as avea și eu nevoie de ajutorul vostru în privința achiziției unei râșnițe manuale. Un Timemore C3 sau un Kingrinder K 4? Preturile sunt oarecum asemănătoare, pe emag și pe Amazon. O voi folosi in principal ptr. un espressor De Longhi ECP 31.21 Vă mulțumesc mult pentru ajutor.
 
Reply
#2
Toni, ai mai avut un topic acum ceva timp și parcă te hotărâseși la acel K4... Eu nu sunt în măsură să-ți dau sfaturi referitoare la achiziție, avem pe forum o grămadă de oameni pricepuți pentru asta dar cred că cel mai bine ar fi dacă ai zice care este bugetul maxim pe care vrei să-l aloci, în mod sigur oamenii îți vor zice CEA MAI BUNĂ VARIANTĂ în acei bani.
FRED PL043MMI and KINU SIMPLICITY feat ANNA PL41TEM
 
Reply
#3
Nu vreau sa supăr pe nimeni. Am găsit pe Emag un Timemore C3, la un preț de cca. 450 lei, asemănător cu un Kingrinder k4 de pe Amazon. Cel de pe Emag, îl pot lua mâine, K4 undeva pe 15 Decembrie. De aceea întrebăm, dacă deranjează postul, îl șterg fara problemă. Mulțumesc pentru înțelegere.
Cu respect
 
Reply
#4
Nu sunt aseamanatoare nici macar privite de la 2m... este de ajuns sa vezi cum se ajusteaza macinatura la una fata de cealalta.
 
Reply
#5
Faptul că are ajustare exterioara la k4 fata de Timemore pe interior? Sau alte aspecte?
 
Reply
#6
(01-12-2023, 20:29)ToniF Wrote: Nu vreau sa supăr pe nimeni. Am găsit pe Emag un Timemore C3, la un preț de cca. 450 lei, asemănător cu un Kingrinder k4 de pe Amazon. Cel de pe Emag, îl pot lua mâine, K4 undeva pe 15 Decembrie. De aceea întrebăm, dacă deranjează postul, îl șterg fara problemă. Mulțumesc pentru înțelegere.
Cu respect

Nu e vorba de supărare sau alte chestii. Eu ziceam că, în mod sigur, există și alte opțiuni dacă spui bugetul. Acum că ai zis 450, in mod sigur ți se va recomanda ceva.
FRED PL043MMI and KINU SIMPLICITY feat ANNA PL41TEM
 
Reply
#7
(01-12-2023, 21:37)ToniF Wrote: Faptul că are ajustare exterioara la k4 fata de Timemore pe interior? Sau alte aspecte?

Da.
Plus dimensiunea cutitelor, chit ca se insista ca marimea nu conteaza...
 
Reply
#8
Da. Voi rămâne la K4. Vă mulțumesc pentru sfaturi
 
Reply
#9
Am achizitionat pana la urma, in urma sfaturilor voastre un Kingrinder K4, de care sunt foarte multumit.Intr-adevar, multumesc pentru sfaturile de a lua un K4 in loc de K2, este diferenta notabila in usurinta folosirii. Pe De Longhi ECP 31.21 trebuie sa macin undeva intre 68-74 click-uri, in functie si de cafea, iar pentru ibric la 30 click-uri e aproape pudra.
La ce interval ar trebui sa o mai curat si in interior pe cutite?Multumesc inca o data pentru sfaturile de achizitie!
 
Reply
#10
Sunt pe manuale conice de peste 7 ani, si nu le-am curatit decat la vanzare.
Imi ajunge sa suflu cand vad vreo depunere.
 
Reply
#11
Mulțumesc pentru sfat!
 
Reply
#12
Să o învârtești cu bine și cât mai multe shoturi! Ai găsit PF naked?
FRED PL043MMI and KINU SIMPLICITY feat ANNA PL41TEM
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)