19-08-2015, 01:12
Ma macina o tema si deschis cum sunt, as vrea sa o supun atentiei, mai ales ca am avut parte pe forum de cateva comentarii ale userilor sau ale celor implicati.
Suntem intr-o perioada in care prajitoriile se vor inmulti (pana la implozie zic unii), dar in acelasi timp unele dintre cele vechi se vor transforma. Acum cativa ani prajitoria de cafea insemna o mica manufactura ce avea la baza experienta unui singur om ca si prajitor, tehnician, PR, educator etc. iar azi vedem ca lucrurile se transforma putin, avand in jurul nostru si pasionati cu ceva bani in buzunar care au cautat sa colaboreze cu oameni cunoscuti din domeniu pentru partea de prajire sau oameni cu o experienta bogata in business care au investit mult in nisa aceasta a cafelei proaspat prajite (de specialitate sau nu) sau chiar firme cu cifre mari de afaceri in alte sectoare economice care au investit niste zeci de mii in aparatura de prajit si au angajat profesionisti care sa se ocupe de acest sector al activitatii lor.
Au urmat miscari de trupe, Laurentiu Stefan plecand de la Coffee Map pentru HotSpot si apoi si de acolo pentru un nou proiect (vom afla la un moment dat mai multe), Flori si Paul Ungureanu de la Guido (asa cum amintea cineva azi) pentru alte locatii de unde inteleg ca Flori a plecat mai departe, Paulica Ungureanu si Alex Niculaie de la HotSpot inspre nu se stie ce inca, Alex fiind venit de la Coffee Map etc. Desigur, foarte rar despartirile sunt cu zambetul pe buze...
Deci avem doua concepte opuse - "omul sfinteste locul" si "nimeni nu este de neinlocuit"
Pentru ca forumul sa nu creeze animozitati intre diferitele parti sau personaje implicate, as vrea sa va intreb care ar fi atitudinea cea mai echilibrata? Sa stergem tot ce s-a scris despre acea prajitorie pana la momentul respectiv ori sa eliminam prajitoria de pe forum, asa cum poate unii cer? Sa solicitam niste mostre ale noului stil de prajire si sa vedem ce review-uri apar, apoi sa luam o decizie? Sa avem incredere intr-un brand care deja si-a facut un renume ok intre pasionati sau in horeca? Poate aceleasi intrebari si le pun si cafenelele care au colaborat cu partile implicate pana acum...
Nu tin neaparat sa intram in cazurile particulare, ci ma interesa ce parere aveti voi despre aceste situatii, care se vor mai repeta in viitor, cu siguranta.
Suntem intr-o perioada in care prajitoriile se vor inmulti (pana la implozie zic unii), dar in acelasi timp unele dintre cele vechi se vor transforma. Acum cativa ani prajitoria de cafea insemna o mica manufactura ce avea la baza experienta unui singur om ca si prajitor, tehnician, PR, educator etc. iar azi vedem ca lucrurile se transforma putin, avand in jurul nostru si pasionati cu ceva bani in buzunar care au cautat sa colaboreze cu oameni cunoscuti din domeniu pentru partea de prajire sau oameni cu o experienta bogata in business care au investit mult in nisa aceasta a cafelei proaspat prajite (de specialitate sau nu) sau chiar firme cu cifre mari de afaceri in alte sectoare economice care au investit niste zeci de mii in aparatura de prajit si au angajat profesionisti care sa se ocupe de acest sector al activitatii lor.
Au urmat miscari de trupe, Laurentiu Stefan plecand de la Coffee Map pentru HotSpot si apoi si de acolo pentru un nou proiect (vom afla la un moment dat mai multe), Flori si Paul Ungureanu de la Guido (asa cum amintea cineva azi) pentru alte locatii de unde inteleg ca Flori a plecat mai departe, Paulica Ungureanu si Alex Niculaie de la HotSpot inspre nu se stie ce inca, Alex fiind venit de la Coffee Map etc. Desigur, foarte rar despartirile sunt cu zambetul pe buze...
Deci avem doua concepte opuse - "omul sfinteste locul" si "nimeni nu este de neinlocuit"
Pentru ca forumul sa nu creeze animozitati intre diferitele parti sau personaje implicate, as vrea sa va intreb care ar fi atitudinea cea mai echilibrata? Sa stergem tot ce s-a scris despre acea prajitorie pana la momentul respectiv ori sa eliminam prajitoria de pe forum, asa cum poate unii cer? Sa solicitam niste mostre ale noului stil de prajire si sa vedem ce review-uri apar, apoi sa luam o decizie? Sa avem incredere intr-un brand care deja si-a facut un renume ok intre pasionati sau in horeca? Poate aceleasi intrebari si le pun si cafenelele care au colaborat cu partile implicate pana acum...
Nu tin neaparat sa intram in cazurile particulare, ci ma interesa ce parere aveti voi despre aceste situatii, care se vor mai repeta in viitor, cu siguranta.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan