Hello There, Guest! Login Register


Schimbare/Extindere Tija Abur Saeco Poemia?

#1
Salutare, stie cineva daca exista vreo metoda de a extinde teava de abur la un saeco poemia? sau daca nu, se poate inlocui cu una mai lunga sau care sa poata fi scoasa mai in afara aparatului?
Lelit PL81T Grace | Eureka Mignon Specialita | Aeropress | Hario Mini Slim
 
Reply
#2
(24-11-2016, 17:24)razvancz Wrote: Salutare, stie cineva daca exista vreo metoda de a extinde teava de abur la un saeco poemia? sau daca nu, se poate inlocui cu una mai lunga sau care sa poata fi scoasa mai in afara aparatului?

Si eu sunt interesat Smile
Lelit PL81T, ​Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton 
 
Reply
#3
Sincer nu stiu daca merita efortul. Am folosit vreo 5 ani Saeco si nu prea reuseam sa fac mare lucru cu teava de abur. Plus ca iesea si multa apa pe ea oricat tineam robinetul deschis. O varianta decenta ar fi folosirea unui french press cu lapte incalzit la 60 de grade. Am incercat si rezultatul a fost peste asteptari. Nu se compara cu ce obtii pe masini de cateva mii de lei, dar eu zic ca e peste ce poti obtine cu saeco. Plus ca poti face cantitate mai mare si rezultatul e predictibil de fiecare data.
Baby Gaggia+PID, Lelit PL43MM
 
Reply
#4
(23-12-2017, 14:12)zirvudakis Wrote: Sincer nu stiu daca merita efortul. Am folosit vreo 5 ani Saeco si nu prea reuseam sa fac mare lucru cu teava de abur. Plus ca iesea si multa apa pe ea oricat tineam robinetul deschis. O varianta decenta ar fi folosirea unui french press cu lapte incalzit la 60 de grade. Am incercat si rezultatul a fost peste asteptari. Nu se compara cu ce obtii pe masini de cateva mii de lei, dar eu zic ca e peste ce poti obtine cu saeco. Plus ca poti face cantitate mai mare si rezultatul e predictibil de fiecare data.

Sa stii ca daca scoti teava panarello (care iti face praf laptele, numai bule mari gen spuma de vase), cu teava aia mica faci treaba buna, uite aici un film:

https://www.youtube.com/watch?v=rK0fAnlCh2U

Problema e ca teava e ff scurta dupa ce scoti panarello, merge la limita intr-o latiera de 350ml (eu am si imi iese uneori destul de ok microspuma), pentru asta ar fi utila o teava de schimb
Lelit PL81T, ​Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton 
 
Reply
#5
S-ar putea sa se potriveasca teava de la Rancilio Silvia care daca nu ma insel are diametrul tot de 6mm. Importante sunt distanta de la carcasa la robinet si dispunerea gulerului.
[Image: Silvia-Aromawands.jpg]
Vezi aici http://coffeegeek.com/forums/espresso/ma...ods/645559 si aici http://coffeegeek.com/forums/espresso/ma...ods/474728 mai multe detalii. Am 2 tevi care stau degeaba si daca nu gasesti solutie, prelungesc una din ele si ti-o trimit.
Se poate rezolva destul de usor cu 2cm de teava din cupru cu diametrul de 8mm Smile.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)