Hello There, Guest! Login Register


Salutari

#1
Salutari tuturor,

Ma numesc Octavian Ureche si sunt din Brasov.
Am descoperit de curand forumul Espressoman prin intermediul unui amic. Modul de prezentare al informatiilor si pasiunea evidenta a membrilor acestui grup m-au facut sa citesc in continuare.
De doua luni de zile am parcurs forumul, am aflat o multime de lucruri despre expresoare modul cum se prepara "standard" un shot de espresso. Apoi am cautat pe net si am gasit o multime de video-uri cu expemplificari pe acest subiect.
Curiozitatea aceasta a fost pana de curand, doar un mod de a petrece timpul, nu am mers mai departe, de exemplu sa gust un shot de expresso la o cafenea din oras. Toate bune pana cand espressorul meu Krups a dat in primire, trebuie sa fie un semn mi-am zis. Asa ca la un sfarsit de saptamana mi-am luat sotia si am mers impreuna la o cafenea din oras la degustare... Extraodinar, nu am cuvinte, sotia ..la fel de incantata. Binenteles ca ce bausem pana acum acasa nu se putea numi espresso. 
Asa ca sunt in cautarea unui setup pentru acasa. Ma gandesc la Lelit PL81T si o rasnita manuala Kinu M47, mai caut mai studiez.

Va multumesc, ati mai desteptat un roman.
Faceti o treaba foarte buna aici.
Salutari si sa auzim munai de bine.

Tavi
Gaggia Classic 2012 / IMS Shower screen / Brass shower holder / OPV 9 bar / VST 18gr / Bottomless PF / 58mm Motta tamper / 58mm Motta leveler tool / Rancilio Silvia steam wand / Niche Zero
 
Reply
#2
(25-02-2017, 18:10)TaviU Wrote: Ma gandesc la Lelit PL81T si o rasnita manuala Kinu M47...

Bine ai venit.

Foarte bune aceste gânduri, zic eu. Acum, succes la punerea lor în practică.
Lelit 41TEM+43MMI+XMC013+PL100, IMS CI200, Ascaso filter, Motta 35cl+thermo.
Hario Skerton, Clever Dripper, AeroPress, French press, V60, Moka pot, cezve.
 
Reply
#3
Se pare ca ti-ai facut lectiile p-aci.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
 
Reply
#4
Hei hei, Bine ai venit. Brasoveni cresc in numar. Sunt mai mult decat sigur ca pentru sfaturi gasesti suport pe acest forum.
Si mai sunt si eu aproape [Image: wink.gif] . Bafta
Lelit PL91T, Kinu M47, Gaggia MDF
 
Reply
#5
Gasiti un garaj undeva si faceti intalniri si in Brasov, e pacat sa nu dati share pasiunii Smile
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#6
Astăzi am cumpărat de la colegul livones o Gaggia Classic pre 2015. Mașina este super, foarte bine întreținută.
De abia aștept să îmi vină kinu, să încep să explorez. Deocamdată o să folosesc espressorul doar pentru abur la capucino.
Gaggia Classic 2012 / IMS Shower screen / Brass shower holder / OPV 9 bar / VST 18gr / Bottomless PF / 58mm Motta tamper / 58mm Motta leveler tool / Rancilio Silvia steam wand / Niche Zero
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)