• Cafeaua, jumatate din motivul pentru care ma trezesc dimineata!
Hello There, Guest! Login Register


Reducere 5-10% la rasnita Baratza Sette, prajitorul Gene si La Marzocco

#1
Rasnitele de cafea Baratza Sette 270 si Baratza Sette 270W  

[Image: txTtUer.jpg]

Importatorul Artisan, ofera pasionatilor un discount de 100 de lei din pretul de lista al rasnitelor Baratza Sette 270 si Sette 270W. Garantia este de doi ani pentru persoane fizice si un an pentru persoane juridice, si este asigurata de catre service-ul La Marzocco / Probat din Romania. Cu reducerea inclusa, preturile sunt: 

- Baratza Sette 270 - 2000 lei 
- Baratza Sette 270W - 2300 lei

In Bucuresti, rasnita poate fi testata si ridicata din showroom (zona Baneasa), altfel folosindu-se curierul.

Pentru a obtine discount-ul, completati formularul - Sette din sectiunea de reduceri, urmand sa fiti contactati telefonic sau pe email (verifica si Spam) pentru confirmare, de catre importator, in max. 24h.

Gene Coffee
[Image: kNmWEHS.jpg]

Pentru pasionatii de prajire acasa, Artisan Coffee, organizatorul campionatului de aeropress si importator La Marzocco in Romania, ofera 10% discount fata de pretul sau de lista, pentru prajitorul Gene CBR 101, de la 2570 lei la 2300 lei. Garantie doi ani si piese de schimb in stoc.

Pentru a obtine discount-ul, completati formularul - Gene din sectiunea de reduceri, urmand sa fiti contactati telefonic sau pe email (verifica si Spam) pentru confirmare, de catre importator, in max. 24h.

La Marzocco

[Image: zEJhUM8.png]

Importatorul La Marzocco in Romania, Artisan Coffee, ofera pasionatilor espressomani discount-uri permanente pentru modelele La Marzocco GS3, Linea Mini,  Strada EP 1 grup sau orice alt model din portofoliu.

Reducerea minima garantata este de 10% din pretul de lista, in functie de model. 

Preturile pot diferi in functie de optiunile pentru stocul existent sau comanda (dureaza 2-3 luni), de optiunile pentru customizarea carcasei (ex. panuri laterale din sticla sau lemn). 

Pentru a obtine discount-ul si o cotatie exacta sau pentru a cere informatii suplimentare , completati formularul Artisan - La Marzocco din sectiunea de reduceri, urmand sa fiti contactati telefonic sau pe email (verifica si Spam) pentru confirmare, de catre importatorul Artisan Coffee, in max. 24h.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#2
De astazi intra si Sette in lista celor de la Artisan, am updatat topicul.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#3
Lyvyoo pretul lui Sette 270 are reducerea deja aplicata? Mersi!
Moccamaster Cup One^^Ascaso i*Steel 1
 
Reply
#4
Da, o sa editez sa se inteleaga
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)